marketing RR -> RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! (4.1.2015 15:12:29)
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Dobro Ana a sto su onda svi moji recepti sa slikom bukvalno ponisteni i neuvazeni?Kolko sam recepta slala sa slikama? Ali nije bitno slacu jos ali ne za takmienje vec onako.... Bibilib, u pravilniku C kuhinje stoji sledeće KLIK. Prilikom objave receta sistem vas pita da li ste saglasni sa pravilnikom KLIK OVDE Objavom recepta potvrđujete da ste saglasni sa pravilnikom. Objavom recepta izjavila si da je objavljuješ svoj recept, a doslovce si puno recepata bukvalno i doslovce kopirala, štancovala sa drugih raznih sajtova. Srkiplus takođe. Sinoć smo dva sata (i više) izvlačili sve recepte koje ste srkiplus i ti doslovce kopirali sa drugih sajtova jer ih moramo ukloniti. Znači minimum dva sata posla za nas a sada će RR programeri izgubiti još toliko vremena da sve te recete pobrišu. Ne znam da li ti je sada jasnije zašto ste diskvalifikovani? Da nisi unosila tuđe recepte već samo svoje, kako si i krenula na početku, a unela si lepiih recepata, sve bi bilo ok. Svi vrlo dobro znaju da RR Admin strogo vodi računa o zlouotrebama i prekršajima na Ringeraji. Žao nam je što si tako postupila, ali svako snosi posledice za svoje postupke. Ne možemo diskvalifikovati jednog korisnika a drugog ne, kada ste napravili isti prekršaj, ne bi bilo pravedno, zar ne? Voleli bi smo da i dalje vidimo tvoje recepte u rubrici, ali zaista tvoje, jer ima jako lepih.
|
|
|
|