mali_mis -> RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! (15.10.2014 14:09:57)
|
Iju majko mila, odo ja u moj spajz da drmnem nesto zestoko. Ne pratim uopste ko je dobitnik, samo svratim u recopise, podelim zvezdice, prepisem recepte. Uglavnom, zvoni danas fiksni, mama se javi, i kaze pogresan broj. Ne prodje ni 5 minuta, zvoni fiksni opet, ja se javim, kad traze mene, imaju neki paket za mene, i tu su za 10 min. Vec sam kontala, "super stizu mi cetkice za senke iz Hong Kong-a [sm=smiley36.gif] Dolazi cika, predaje mi paket, nesto mi cudno. Otkud, cetkice da budu toliko teske. Pogledam pise Nestle na paketu. Wtf Pomislila sam da se neko nije zeznuo pa poslao greskom. Krenem da otvaram, sve kontam da nece mozda neko da me digne u vazduh. Kad unutra C supice, zacini... Faca je bila o.O . Onda se mislim, nisam nista kacila u C recopisima, daj da odem i vidim u cemu je stvar, i nadjem, i tek sad skontam. Nemate pojma koliko sam iznenadjena, hvala puno RR [sm=smiley31.gif] [sm=bravo.gif] Slikacu, cim skoknem do spajza, i dodjem sebi, pa cu okaciti sliku. Evo i slike [img]http://www.dodaj.rs/f/32/jS/1eg0lZLH/z1oj5k8.jpg[/img]
|
|
|
|