marketing RR -> RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! (2.6.2016 12:41:10)
|
Greške nema, desi se da se ne objavi ceo recept ili ako niste ceo uneli ili ako vam pukne internet konekcija dok objavljujete recept. U svakom slučaju nije do nas. Vi svakako možete, ako vidite da je recept nepotpun, ponovo objaviti isti, a mi ćemo obrisati nepotpun. Ili nam možete na pp javiti, kao što korisnice rade kada im pukne internet veza, da se dopuni recept, u pp nam pošaljete preostali deo recepta. Drugo, na Ringeraji strogo vodimo računa o regularnosti svakog nagradnog konkursa. Ne vidimo razlog zašto ste razočarani, jer su pravila takva da, čak i da smo uzeli u obzir vaš nepotpun recept, i brojali ga kao vašeg, imali bi ste, baš kao što kažete 6 recepata objavljenih u maju, isto kao korisnica superm. U tom slučaju, pravila nalažu (ovo pravilo važi već više od 2 godine) da je pobednik onaj korisnik koji je u tekućem mesecu, znači u maju, prvi objavio recept u C kuhinji. U ovom slučaju to je bila superm, koja je prvi recept objavila 6.5.2016. dok ste vi prvi recept u maju objavili 31.5.2016. [img]http://www4.slikomat.com/13/0602/nq-pravil.png[/img] Pravilnik možete videti ovde KLIK Nadam se da je svima jasno da neregularnosti nema, i nadamo se vašim sjajnim receptima i dalje, tj. već u junu možda baš vas čeka nagrada :) Hvala svima, Lep pozdrav IZVORNA PORUKA: Sladja 29 IZVORNA PORUKA: 17 joka Sladjo to jee neka greska sredice se to[sm=smiley1.gif] i da ugasi Caps luck trebam li da saljem podatke ili ih imate? Joko ne znam kakva je greska u pitanju ali bas ja vodim racuna kada saljem recepte ....veoma sam razočarana jer sam i ja imala šest recepata ....ali nema veze neka slobodno obrisu recept jer ja ne mogu da posaljem ceo nikako jer neće ...Caps luck nemam ...
|
|
|
|