RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 11:33:23)

Evo i ja sam poslala pp Trco. Madre, meni se egg javio jutros, radila sam i trakicu jer sam na uz tek u 19 h, znači očekujem je koliko sjutra.

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 11:37:49)

je l trakica bila pozitivna?

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 11:42:09)

Da! Zaboravih da napisem.[sm=smiley1.gif] Ne znam da li je meni potrebno da mi dr daje stimulaciju(utrogestan ili pregnil), ako je sve sa hormonima ok? Ima li to kakve veze?

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 11:52:41)

Ivo, poruka stigla i ubačih te.
Za hormone pojma nemam da ti odgovorim.

Mari, ja se ne nadam previše - tačnije skoro uopšte [sm=jezicek.gif]

Maslacak15 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 11:54:10)

Ako je trakica bila pozitivna Ivo ne vidim sta ceti pregnil. Posto ti ocigledno normalno ovuliras. Pregnil se nekad daje da bi se zabrao optimalni tajming za pucanje folikula. Posto je trakica vec bila pozitivna ovulacije ce biti za otprilike 36 sati...Nadam se samo da je folikul dovoljno veliki. Mislim bice je sigurno koliki god da je folikul ali su sase za zrelu jajnu celiju mnogo vece ako je folikul 18 mm ili veci pred ovulaciju [sm=smiley1.gif]Puno te pozdravljam

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 12:05:09)

kako je divan dan napolju [sm=metulj.gif].
cini mi se da ce sledeci mesec biti odlican za crtice. mamin mis, iva i madre su mi bas bas nekako sumnjive [sm=bravo.gif] . a mozemo i mi ostale da pobegnemo odavde

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 12:07:00)

IZVORNA PORUKA: madre

hvala vam[sm=smiley1.gif] ja inace to nemam, u proslom cilusu sam prvi put primetila i bilo je malo. danas je imam prilicno i bole me pomalo krsta i stomak, pa ne znam da li to znaci da je danas ili tek sledi? kada bas imam jasne znake ne bih da ih propustim... inace danas mi je 28dc...

madre, ovo vise lici na trudnocu nego na ovulaciju [sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 12:15:38)

Danas sam opet na uz, vidjećemo koliki će danas biti, malo me boli jajnik na kome je folikul. Hvala ti puno maslačak! Jeste, iste su jačine crte. Ja isto ne znam zašto bi mi uvodila to jer pominje svaki put kad dođem, jer ja zadnjih 7 mjeseci imam redovne O, normalno je da sledeći mjeseci neka izostane. Ona mi je pogledala nalaze hormona, rekla da je sve super, ali da imam niži progesteron. Ali ja mislim da ona griješi. Moj progesteron meni ne liči na nizak ako mi je u lutealnoj fazi 31 nmol, a referentne vrijednosti Od 3.8 do 50.6. Šta misliš maslačak? Veliki pozdrav za tebe.

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 13:38:15)

bubulence, mozda lici, ali je nemogucno[sm=jezicek.gif]
iva, bas me zanima kako je napredovao folikul[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 14:26:47)

Ja da mahnem..

Grudi me bole, i samo mi se spava, drugo nista nema od simptoma...

Hvala svima na podrsci.[sm=smiley31.gif]

Milica82 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 14:27:40)

Ako nekome treba pregnyl neka mi se javi posto su mojoj drugarici ostala dva pa hoce nekome da ih pokloni

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 14:42:26)

IZVORNA PORUKA: bubulence

MM [sm=bravo.gif], pa to je divno. jel imas neke simptome?

Osim klasicnih simptoma za [sm=hudicek1.gif] nista vise.
Nisam ih imala ni u prvoj trudnoci.

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 14:45:09)

A da i jako mi se spava.
Da li je od [sm=nosecka.gif] ili sam jednostavno neiuspavana zbog Teodorine upale uveta?

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 14:47:36)

IZVORNA PORUKA: mamin mish

A da i jako mi se spava.
Da li je od [sm=nosecka.gif] ili sam jednostavno neiuspavana zbog Teodorine upale uveta?

Ja mislim da je zbog vracanja sata kod mene problem... Misu mogla si ti jedna test i danas, sumnjiva si....

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 14:58:19)

Ako stignem da skoknem do apoteke po test.
Mm mi radi produzeno pa neznam kada ce doci a Teodora ima T pa bas nebi da je vodim napolje.

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 18:38:29)

Crtke kako ste jel ima neke novosti? MM koliko dana ti kasni [sm=hudicek1.gif]? Ajde onda sutra da uradis jedan testic da vidis na cemu si..izgleda da ce ovaj april biti dobitni mesec [sm=bravo.gif]hahha tako mise cini...meni je danas 13 dpo vestica jos uvek nije stigla inace dolazi uvek 12 dpo ja sam nekako sva slomljena nemam snage samo se prevrcem od krevet do krevet umirem od gladi a jela sam...nemam previse nade za ovaj mesec ali nikad se nezna...sve vas [sm=smiley31.gif]

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 18:52:49)

Amelija to mi mirisi na[sm=nosecka.gif].
Ja sam u prvoj trudnoci non stop bila gladna.
Od testa nista posto necu stici da odem do apoteke.

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 19:10:11)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja da mahnem..

dovoljni simptomi!
amelia navijam i vucem![sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 19:15:05)

Von [sm=smiley31.gif] kako si mi ti..jel su prosle mucnine jel si bese bila na uz kako je beba ? Nisam bas sve ispratila..MM onda sutra kupi test a prekosutra ga uradi naravno ako do tad ne dodze [sm=hudicek1.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 20:07:55)

bila sam na prvom uz,sve je ok,u ponedeljak idem opet,zbog dabl testa! jedva cekam!
prosle su mi mucnine i sad samo jedem[sm=smiley36.gif]..danas sam bas preterala...kad ne idem na posao samo bi jela,sedim kod kuce i smisljam...bolje je kad radim!

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 20:23:28)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja da mahnem..

dovoljni simptomi!

Cekaj, jos ne kasni[sm=jezicek.gif]

Inace zamalo sam malopre zaspala, a sada se premisljam da l da pravim palacinke...
amelia [sm=bravo.gif]

Sta sam ja uradila sa ovom porukom[sm=zmeden.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 21:00:31)

Dobro je kad su prosle mucnine sad samo uzivaj [sm=smiley1.gif] sta je bilo sa tvojom sestrom jel se porodila? UM jos koliko brojis do [sm=hudicek1.gif] ? Meni po kalendaru treba da dodze 8.4 a izgleda da mije ovog messeca poranila O onda sam juce-danas trebala da dobijem danas mije 13 dpo...sacekacu jos koji dan do 8 najverovatnije ako do tad ne dodze radim test [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 21:08:38)

I meni treba da dodje 8.4, mada uglavnom porani dva dana znaci 6.4 je ocekujem, pa cemo videti[sm=smiley36.gif].. Ako zakasni , posle 8 videcemo sta ce biti...

Navijam da kod tebe budu[sm=rozacrtici.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 21:24:54)

Sestra jos zabusava..tj.Vule nece napolje. Cekamo do daljnjeg!

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (4.4.2014 21:40:12)

Dobro veče žene...Ja bila na uz, nešto gužva bila, načekala se i smorila jer nisam jela, rekoh kad završim ću, no nadoknadih sve. [sm=smiley1.gif] 18 mm ravno mi je folikul, i baš imam bol kao u pms-u, Rekla mi je da za vikend budemo aktivni, a noćas ne, nego da je subota na nedjelju i nedjelja vrijeme za napad. Ništa mi neće uključivati jer se O odvija normalno. Hvala maslačku, dosta puta mi je pomogla! Što da me kljukaju nečim ako za tim nema potrebe.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>