RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 17:22:13)

Pa, to. Proveriću ga posle. [sm=zmeden.gif] Ostali tikeri mi rade.

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 19:44:21)

Meni se spava, a ovde je bas pusto, opet vas nema?
Jedva cekam da uspavam Unu, i ja odoh...
Evo nudim vrucu pogacu, prsutu i kajmak, hajdete[sm=smiley1.gif]...

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 20:40:22)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Evo nudim vrucu pogacu, prsutu i kajmak, hajdete[sm=smiley1.gif]...

krenula sam [sm=kuza.gif][sm=smiley4.gif]

nata11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 21:15:02)

Tacno sam namirisala neku pogacu sa kajmakom [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 21:17:10)

dzaba sto smo mi namirisale kada je domacica ponudila pa pobegla [sm=jezicek.gif]

nata11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 21:20:39)

Reze tanko prsutu sad ce ona [sm=smiley1.gif]
A ostale cure se sigurno spremaju za akciju[sm=smiley20.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 21:50:24)

pogaca, kajmak i prsutaaaa, mmmmmm[sm=zz_tongue.png]
ja moju akciju popodne obavila, sad cemo kulturno samo da gledamo film[sm=jezicek.gif]
stucam vec sat vremena, uzasno me nervira!
LI, ja nikada nisam mogla da zbudzim ni kalendar ni tiker na tu temu, jer su mi ciklusi totalno zbrkani, mislim da kod nas to ne funkcionise[sm=zmeden.gif]
meni se, cini mi se, blizi O, ali opet ko ce ga znati... imam neka ziguckanja[sm=jezicek.gif]
a vi kako "te?
bubulence, jesi li uspela da opravis pitu za goste?

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 21:57:54)

Uspavljujem Unu od 8, taman da je uspavam zvono na vratima, mog muza brat od strica i njegova devojka, tako da je Una tek pre 10 minuta zaspala, i sada se meni razbio san, aona ujutru nece moci da ustane za vrtic, gggggrrrrrrrrrrr...

Inaec prsutica isecena, tanko, izvolite....[sm=jezicek.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 21:58:39)

Ćao crtice. :*

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:05:10)

iva [sm=smiley31.gif] .
madre, naravno da nisam, bacila sam testo, sva sreca pa meso nisam uprzila...
UM ti sada hoces da kazes da su gosti sve pojeli i da za nas nema [sm=smiley26.gif][sm=zz_eek.png] !?

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:07:27)

IZVORNA PORUKA: bubulence

iva [sm=smiley31.gif] .
madre, naravno da nisam, bacila sam testo, sva sreca pa meso nisam uprzila...
UM ti sada hoces da kazes da su gosti sve pojeli i da za nas nema [sm=smiley26.gif][sm=zz_eek.png] !?

Ma ne, ostalo, nego sam zakasnila sa uspavljivanjem....[sm=smiley13.gif] i sad mi se vise ne spava, ali zato pojedoh celu bombonjeru, mmmmm evo sluzim i nju...

danas sam bas bezveze raspolozena, osisala sam sestru, i mnogo mi je tesko palo sto sam ja to uradila...

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:09:29)

na karaju cu morati da ustanem da jedem[sm=zz_furious.gif]
ne smem ni da zamislim kako ti je tesko palo[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:09:47)

a zasto si to ti radila ? kako je ona sada?
ma jedemo mi sve, samo daj, nema veze sto je kasno [sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:10:47)

Auuuu, ovde se nešto opasno krka! Kod nas je bilo sinoć akcije, planiram da je bude i večeras. [sm=smiley36.gif]
Pa, šta znam, madre, meni je dosad otprilike potrefio taj kalendar na telefonu, jer su bili ciklusi od 31-34 dana, pa on na osnovuproseka radi, kad nije pravilna [sm=hudicek1.gif]. I ja baš htedoh da pitam za picu pitu [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:12:00)

Pa opada joj kosa bas puno, a ona ne zeli da ide do grada, i do frizera, pa je mene zamolila, mislim sada ce joj biti lakse, ali ipak je tesko... Psihicki je bolje, hrani se zdravo, uopste nije smrsala, ni propala, lepo izgleda, samo ta kosa, ujutru ide za Bg, na kontrolu. Nadam se da ce sve biti ok...[sm=smiley13.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:12:55)

aha, dobro, ali kod mene nema proseka... ciklusi su mi od 45 do 75 dana[sm=zz_cold.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:16:52)

neka, porasce kosa, samo neka sve ostalo bude ok...
bas mi je zao sto je to snaslo tako mladu, ali da gledamo sa vedrije strane, mlad organizam se vise bori i lakse oporavlja...
lelo, ti si bas vredna [sm=bravo.gif]!
kod nas nista od akcije, mm spava jos od 9, a mene je jos jutros probudio jak bol u zeludcu i ne popusta a u januaru sam operisala zuc i tako sam se nadala da sam zavrsila sa bolovima u stomaku [sm=smiley19.gif].
sutra mi stize moje dete, jaaaaako sam je pozelela, jedva cekam

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:21:03)

Opasno se krka, mada ja sam sita, neću ništa [sm=smiley36.gif] Samo posle da istrošim koju kaloriju i eto. [sm=jezicek.gif] Meni moj kalendar obilježava za vikend te dane [sm=smiley36.gif] Ja sam sjutra opet na folikulometriju, ali ce mi folikul pući u subotu ili nedjelju, ja ne znam kako da primim pregnil kad moja dr za vikend ne radi [sm=zmeden.gif] Ne znam šta će mi sjutra reći na to...

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:32:15)

iva sigurna sam da ce dr naci pravo resenje, ne brini draga...

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:37:24)

Ja sam se zaukala sad kad minisu plodni dani, pa ću se umoriti i onda kad bude trebalo - ništa. [sm=jezicek.gif]
UM, joj, ne mogu da zamislim kako se osećaš. Samo misli pozitivno, sad je bolje i sve će to na kraju biti super. Kosa naraste, bitno da je dobro. Neka se zdravo hrani i bude pozitivna! [sm=smiley31.gif]
Ja sam jela američke palačinke oko 20h, iako ne smem da večeram ,jer sad to ništa neću svariti do ujutru i presedeću celu noć sa bolovima. Bubulence, joj, tebe žuč muči?[sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif]
I mm je legao, ali ću ga probuditi kad dođe vreme za akciju. [sm=zz_giggle.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 22:43:13)

vise me ne muci, operisala sam pre skoro 3 meseca, ne znam sta me sada boli, plasim se da je gastritis [sm=smiley13.gif]. nadam se da nije jer bi mi smetao u trudnoci...

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 23:02:58)

A što bi ti smetao u trudnoći?
Ja imam hronični gastritis i duodenitis i preživela trudnoću.

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 23:07:28)

pa plasim se onih jakih bolova kada moram da popijem nesto od lekova. u prosloj trudnoci nisam imala problema iako sam i pre toga imala gastritis, ali posle porodjaja katastrofa. ali sam onda bila na terapiji i nadala se da sam izlecila... ma videcemo, mozda uopste nije to u pitanju.
kada kreces u akciju [sm=smiley1.gif] ?
ja cekam da mi zavrsi masina pa da se izvrnem

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 23:14:10)

Ja sam najmanje problema imala u trudnoći. Tačno sam samo rupurut uzimala, koji bih zbog gorušice možda svakako uzimala. A inače, pre i posle haos, umirem, umem po par dana da ne mogu vodu da popijem od bolova. PAr puta me je možda uhvatilo baš jako, pa sam malo šetala u po noći po ulici sa mm, ali prođe.

Evo me, radim, mećem slike na stranicu, pa idem pod tuš i uskačem u krevet da probudim ovog lenjivca. [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (3.4.2014 23:18:06)

a gastritis se inace lako leci, samo treba biti istrajan...
moj ves je gotov, odoh..
ajde srecno u akciji, neka urodi plodom [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>