RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 9:40:48)

Hvala Ana, bas cu da probam[sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 9:41:25)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Dosla i kod mene, tacno u dan[sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif], ali dobro idemo dalje, ovo je bio prvi mesec.. E sad zene drage hocu da mi pojasnite za bazalnu, od kog dana se meri, svako jutro u isto vreme, i da mi pomognete da nadjem onaj graf koji popunjavam , pa da ovaj mesec krenem i ja?[sm=smiley1.gif]

Amelia nam je nada ovog meseca[sm=bravo.gif]

Pa koliko se sećam vama se omaklo onomad?
Posle vam se osladilo?[sm=jezicek.gif]

Ako ako, samo nek vam se osladi [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 9:43:16)

Trco, hahhahha[sm=jezicek.gif]

Nego ajd pomoc na postavljeno pitanje[sm=jezicek.gif]

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 9:43:50)

Bubulence, onda ne smes muza ostavljati na miru sledeci mesec [sm=smiley36.gif] . Ko zna mozda i zabebis [sm=bravo.gif] .

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 9:57:08)

Ana moracu da ga napadam cesce, definitivno [sm=jezicek.gif]!
UM ja se uopste ne razumem u te temperature [sm=smiley13.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 9:58:40)

Jutar [sm=kava.gif][sm=metulj.gif]

Mi nismo mućkali sinoć [sm=smiley13.gif], propade najplodniji dan, a dragi kaže da nam se već posrećilo preksinoć [sm=zz_er_what.png] [sm=zmeden2.gif]

Vi se baš zaređale, pa zajedno dobile sve skoro. Navijam za sleći mesec. Da se ponovi februar. [sm=bravo.gif]

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 10:08:20)

Mici meni su rekli da je cak bolje imati odnose dan pre ovulacije. Navodno bolje je da spermatozoidi cekaju jajnu celiju, nego ona njih. Tako da to nista ne mora da znaci [sm=smiley1.gif]. Ovulacija ti je svakako pokrivena [sm=smiley1.gif] .

Štetica -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 10:12:13)

I moja prokletinja stigla jutros,3 dana lazne nade i to je to. Vise srece sledeci mesec.

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 10:19:47)

U bre slab nam ovaj mart!

UM - ja se time ne bavim, niti ćem se ikada [sm=jezicek.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 10:36:58)

Ana draga [sm=smiley1.gif], znam i ja sam čula i rekli mi da je bolje svaki drugi dan, nego svaki, al opet ja bih imala neki veći osećaj sigurnosti da smo uradili nešto. Luda ženska glava. [sm=smiley36.gif] Osim kad je sperma izuzetno kvalitetna i nije proređena, onda kao možemo pustiti mašti na volju. [sm=jezicek.gif]
[sm=smiley31.gif]

Maslacak15 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 10:41:53)

Dobro jutro crtke! Bice april bolji sigurno[sm=smiley31.gif] Najbolje je imati odnos na dan kad je egg najprimetniji, a to je obicno par dana pre ovulacije. Mnogo je bolje da sperma ceka jajnu celiju, tj ni ne moze drugacije. Posto jajna celija zivi maks 12 sati ako nije oplodjena. Dan posle ovulacije ne moze se zatrudneti, to je pokazano.

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 10:44:51)

Mici, nama su male sanse svakako, zbog suprugovih nalaza, a i mi smo prekocili bas taj dan ovulacije, tako da se mnogo ne nadam [sm=smiley13.gif] . A tebi svakako drzim fige [sm=smiley31.gif] .

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 11:02:19)

da vam budem iskrena, prosli mesec sam prvi put pratila te plodne dane i imala najgori sex u zivotu. uzas jedan, kao naterana... prosto sam znala da tako i ne mogu ostati trudna. tako da od sada nemam nameru vise da se bakcem tim stvarima, spavam sa muzem kada imamo zelju a ne kada moram.
da odmah raskrstimo, sada nisam htela nekoga da uvredim, svi smo drugaciji. neko bas i ima zelju svaki dan za tim pa lepo ubode i ovulaciju ali ja nisam od tih... ili neko ima jaku zelju za bebom, pokusava mesecima, godinama... naravno da ce sve pratiti i pokusavati. ali eto, sigurna sam da ja tako ne mogu ostati trudna

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 11:04:14)

Maslačak, hvala na objašnjenju [sm=bravo.gif]
Ana draga ... hvala ti [sm=smiley1.gif] Malo je dovoljno za [sm=duda.gif] Ne treba gubiti nadu. Kad tad ćete biti nagrađeni, čuda se dešavaju kad se najmanje nadamo ... ja zaista verujem u to [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=darilo.gif]
Samo i ja ponekad zaboravim, pa se podsećam [sm=zz_redface.png]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 11:57:54)

Jutro zenice [sm=kava.gif] al ste se raspisale i sta bi,kakvo je to kolektivno dobijanje? Sve se selimo u Maj [sm=smiley19.gif]
Ostale samo Amelia i Trca,ajde bre bar 2 [sm=nosecka.gif] ovog meseca pa da [sm=sloncek.gif]
Amelia,Trco da se niste usudile da dobijete [sm=zz_banghead.gif] evo mi smo za vas i to kolektivno [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 13:26:09)

Mari - ništa ne zavisi od ja.

Ja se ne nadam ničemu, pa nemojte ni da se uzdate u mene [sm=jezicek.gif]

Nestrpljivaa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 13:55:06)

Hej cure ja nikako da uhvatim net pa me nema bas sa vama,evo sada ga vijam po terasi.
Ja imam jednu nedoumicu,naime ja i mm smo se mazili kada su bili plodni dani ali nismo muckali.Juce sam trebala da dobijem ali nisam,menstr mi ide na 25 dana.Ovih dana osetim bolove kao kada treba da dobijem ali jako su slabi nisu jaki kao sto zna da bude.Jutros primetim malo braonkasto providne sluzi i pomislim da sam dobila ali nista jos uvek.Sta bi to moglo da bude?

Nestrpljivaa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 14:03:52)

Nista cure upravo je stigla vestica [sm=zmeden.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 14:26:20)

Kako ste ženice? Mi smo bili vrijedni, ali inače je tako od kako smo počeli da pravimo bebicu. Vidjećemo za dvije nedjelje da li će kao i uvijek doći M ili će biti nešto drugo. Opuštena sam, pa što bude. Pozdrav za sve. [sm=smiley36.gif]

megi85 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 15:22:06)

Pozdrav cure,dugo vas pratim i evo konacno rijesih da vam se pridruzim.
MM i ja smo odlucili u januaru da je vrijeme za drugo dijete jer nam sin uskoro puni 4god.i od tada muckamo s tim da u februaru nismo bili bas vrijedni jer sam ja bila bolesna.U svakom slucaju [sm=hudicek1.gif] ne ocekujemo 16.04. pa mislim da cu lakse podnijeti ovu neizvjesnost i cekanje ako to podijelim sa vama[sm=smiley31.gif]

mamin mish -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 15:33:33)

Dobrodosla megi85. [sm=rozica.gif] .
I da sto pre ugledas svoje [sm=rozacrtici.gif]

megi85 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 16:06:09)

Hvala puno Mamin mishu nadam se da cemo sve uskoro ugledati svoje [sm=rozacrtici.gif] pa da se selimo na teme o trudnoci[sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 16:12:47)

Dan crtiice samo da vas sve jako [sm=smiley31.gif] najjace...evo mene danas 15dpo [sm=hudicek1.gif] jos uvek nije stigla imam neke blage grceve sve me strah da ne dodze T i danas je kao juce 37° ne znam sacekacu jos koi dan ako ne dodze radicu test..UM stetice MM i ostale zao mije [sm=smiley19.gif] selitese u maj idemo dalje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 16:14:01)

Megi dobro dosla i da sto pre odes sa ove teme u one lepse trudnicke [sm=bravo.gif] zelim ti puno srece

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (6.4.2014 16:31:34)

Amelia ajde radi testic, da se [sm=sloncek.gif] .

Megi dobro dosla [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif] .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>