taraas -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (5.4.2014 20:29:19)
|
da,posto sam vidjela da sam uspijela sad da pitam ako ko ima iskustva. Uzela sam da uradim test 5 dana od transfera i naravno negativanal druga crta jako,al bas jako blijeda,skoro se ne vidi ako ne zagledas dobro.Vracena dva embriona,blastice,..Dal sam prerano uradila test? Inace prvi put ivf.sam imala dosta komplikacija,od pocetka punkcije,dje su me jedva probudili,pa padanja u nesvjest i svega neceg.Prokrvarila 5 dan od transfera sto dr.nije bilo jasno,ipak beta pokazala trudnocu koja je rasla pravilno.Krvarenje stalo,posle dr.padanja u nesvjest 8 dan transfera. opet obilno krvarenje,beta opet raste normalno... zavrsavam u bolnici na sumnju da je vanmatericna. Tako 8 dana mucenja i svega i nista od toga,sam izadjem iz bolnice i odem dr.koji je inace radio ivf. nista od vanmatericne,samo je lijevi jajnik krvario jer je bio dosta izbockan tokom punkcije i zbog hiperstimulacije se plod koji se bio zakacio nije mogao opstat. Sve je samo otisli,nije bilo potrebe za kiretazom.Ostala su dva smznuta i to su mi vratili i sad cekam sta ce biti,inace vraceni su u prirodnom ciklusu,bez ikakvih dr.tableta i stimulacije....to je to od mene...
|
|
|
|