Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde spava vase dete? 29.8.2016 21:04:08
|
|
|
|
emicaa
|
E ovako,dok sam one dvije sedmice bila odvojena od Davida falio mi je samo tako,kad dodjem kući na dva-tri sata uglavnom mi je stalno bio u rukama.I dok spava naravno,problem je što se mačak sad navikao na to.Preko dana zaspi,ja ga spustim i on budan i spava par minuta i probudi se.Ima li neko od vas ideju šta da radim
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 10:26:50
|
|
|
|
emicaa
|
Da se ispravim,njemu nije toliko bitno dal spava u rukama nego da je pored nekog.Potrebna mu je nečija blizina da bi spavao a ja ne mogu svaki put ležati pored da se naspava.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 13:41:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, takva je i moja beba. Jedino nocu spava u krevetcu. Ne znam sta bih ti rekla, jer ni ja ne znam sta da radim.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 14:21:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ovaj i noću spava samnom,ne mogu ga sad drugačije učiti dok se Dora boji sama spavati da nju ne budi ali da bar hoće preko dana.Eno ga sad U njenoj sobi spava već pola sata.Nešto mu godi,vjerovatno što je na jastuku pa mu fino mekano
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 14:24:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cega se Dora plasi?
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 14:30:00
|
|
|
|
degu
|
Emice probaj one fore da mu staviš nešto što miriše na tebe, i pusti ga,kolko spava nek spava ali nemoj u rukama da ti spava, spava 15 min ok, posle par puta će početi da produžava. Nama je u tom periodu aspirator bio zakon, šuštao je dok bi spavala. I mi smo s Dodom pogrešili,ležali s njomi danju i noću i sve je to ok dok je ona bila sama, sa drugom bebom nećemo imati toliko vremena.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 14:31:20
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice od kad smo došli iz bolnice plaši se,imala je dvije malo veće traume tamo,kad su joj izvlačili ono iz kičme ostala je sama sa doktorima i kad su joj snimali glavu isto tako.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 14:37:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tacno. Neki aspirator ukljuci. To uspavljuje. Mi smo sve te zvuke pustali Sofi. Emice, onda je neka je sa tobom dok je ne prodje strah. Ili nek spava muz sa njom u njenom krevetu.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 14:47:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, i kod nas ponekad "upali" zvuk fena, ja skinula na mob sa YouTube.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 16:07:41
|
|
|
|
emicaa
|
E problem je što ona hoće samo samnom Planirali smo za vikend Davida početi stavljati u krevetac pa oboje smo tu koliko god puta trebadne ustati.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 30.8.2016 16:19:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da probate vi njega da prebacite u njenu sobu. Mozda ce ona tako hteti da spava sa njim. Pricajte joj da je ona starija i da treba da cuva Davida. Ne znam da li citate pre spavanja. Kod nas je to obavezno.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 11:03:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svako u svom krevetu.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 11:08:15
|
|
|
|
Duškić
|
Bebac u krevetcu, a cerka pored mene u krevetu .
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 14:18:44
|
|
|
|
dddaca
|
Nekad u krevecu, a nekad kod nas u krevetu, kako kad
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 19:02:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
U svom kreveticu, a kad se probudi, ako nece da zaspi prebacim je kod nas.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 19:09:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Nina sa mnom,od rodjenja.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 19:40:34
|
|
|
|
Sarav
|
Obe su u svojoj sobi. Beba spava u krevecu a kad se probudi u toku noći dam joj da sisa i vratim je nazad, a starija u svom krevetu.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.7.2017 22:18:22
|
|
|
|
degu
|
Jedno u kreveticu pored mame, drugo sa tatom
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.10.2017 0:22:55
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kako kada.Kada nam je tata na poslovnom putu,uskace kod mame na krevet.A inace u svom kreveticu.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 7.3.2018 9:40:30
|
|
|
|
Dora89
|
Sa nama 😀 I zadovoljna sam time, neka je dok može tako. Bićemo svi zajedno sa bebom, posle kad beba malo poraste, onda oba deteta u jednu posebnu sobu. Takav je plan. Biće im lakše zajedno. 😉
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 1.5.2018 9:24:30
|
|
|
|
MimaKos
|
U svojoj aobi i svom krevetu, sa nama nikad. Krevetac smo prebacili u drugu sobu sa 6 meseci.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 1.5.2018 9:25:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Sa nama u sobi obe
|
|
RE: Gde spava vase dete? 2.5.2018 1:17:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Sada kad se navikla i ne da da joj diramo prostor. Beba je sa nama u sobi
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.5.2018 10:44:40
|
|
|
|
mama ivane
|
Cerka u krevetu i sin u krevetcu spavaju u svojoj sobi
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.6.2018 22:49:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Starija u kreveticu mladja kod nas 😊
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?