Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:35:27
|
|
|
|
Anoniman
|
A nije, ja sam mislila da je starija, moja 3, 5
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:36:42
|
|
|
|
tekilica
|
I slazem se da to treba uraditi, svakako. Ako treba da slusamo strucnjake, to treba uraditi sto pre.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:39:27
|
|
|
|
tekilica
|
Ma, samo da je sve u redu,a kazem - ne bojim se da se nece navici na to. Svako dete se navikne, pa, pobogu, i moje ce.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 3.7.2015 15:28:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Najmlađi spava još uvek u svom krevecu ali ima običaj da u sred noći dođe kod nas u krevet,a dvoje starijih spavaju u svojim krevetima koji nisu namenjeni za njih ali oni još neće da počnu da spavaju u svojim krevetima u dečijoj sobi.Njih dvoje spavaju na dva kreveta u dnevnoj sobi,a njihova soba na spratu zvrji prazna
|
|
RE: Gde spava vase dete? 3.7.2015 18:17:44
|
|
|
|
bojana92
|
Stariji sin spava u svom krecetcu,a mladji (3,5 meseca),spavapored mene i muza.:)
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:35:12
|
|
|
|
Mariya
|
Mala u krevecu,velika u svom krevetu,a obe sa nama u spavaćoj sobi,dok njihove sobe ne budu gotove.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:39:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Obe spavaju sa nama u sobi,S sa nama u krevetu a kada muz radi onda i A,spava sa mnom i Stasom.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:40:16
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci imaju krevet na sprat u svojoj sobi, a Teodora u svom krevecu u nasoj sobi,nekad u toku noci je prebacim kod nas,ako treba,a i kada nam se mazi
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:43:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Pošto moji neće da spavaju u sobi koja je njima namenjena dođe mi da ja odem da spavam u njoj...sve novo i lepo...miriše na novo,a oni neće pa neće...valjda će u skorije vreme i to doći na svoje
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:44:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki vidim po tikerima da su tvoja deca veca,osim najmladjeg,cudo da nece da spavaju u sobi?
< Poruku je uredio veselica -- 4.7.2015 0:45:08 >
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 7:44:52
|
|
|
|
m2m2
|
Moj sin spava u svom krevetu sa nama u sobi. Ima tri godine i pre mesec dana je poceo da spava u krevetu. Krevet smo stavili izmedju naseg i zida, da se ne desi da spadne sa kreveta.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:43:44
|
|
|
|
Anoniman
|
U spava sa nama u sobi, osto sada sredjujemo kucu, na jesen ce dobti svoju sobu u koju ce preci, i mislim da je vreme, i nece joj beba smetati kada se bude nocu budila
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:52:01
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: veselica Viki vidim po tikerima da su tvoja deca veca,osim najmladjeg,cudo da nece da spavaju u sobi? E Veselice,čudo je to...dok nismo sredili dečiju sobu kukali su kako samo oni nemaju sobu , a sada neće u nju ni da privire,ajde što sin neće nego me čudi ćerka,hoće da joj niko ne smeta a neće da ide u svoju sobu...valjda će se promeniti
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:52:30
|
|
|
|
mila83
|
I kod nas je UM dolazak bebe ubrzao preseljenje u svoju sobu,samo je Milica imala 23 meseca kada je presla, i nije bilo problema.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:53:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa dobro Viki,polako,nista nece na silu.Trazice oni sigurno sami.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:56:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mila83 I kod nas je UM dolazak bebe ubrzao preseljenje u svoju sobu,samo je Milica imala 23 meseca kada je presla, i nije bilo problema. Mila ja sam nju htela i ranije, ali posto sam znala da mm ima u planu to prosirenje kuce i izbijanje te sobe gde je ona trebala da bude , u planu da je pretvori u kuhinju nisam htela da porucujem odredjene dimenzije, vec sve od jednom, i sada imam u planu da joj uzmem sobu koju moze koristiti i kao devojka, a ne samo kao mala princeza, naci cu sliku i postaviti vam inace ona vec 3 nedelje spava sa bakom,tako da moje dete spava sa babom trenutno
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:58:37
|
|
|
|
mila83
|
Um,nema veze sto si sacekala,nista to ne skodi,kad ste vec planirali renoviranje kuce, i bolje tako.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 15:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm je bio stalno po terenu, na granicnim prelazima, i tako smo se U i ja uvek rabaskarile u nasem krevetu, a nije standardnih dimenizja nego dosta veci, tako da od kako mm radi u ispostavi, ima mesta i za njega klik ova soba mi se trenutno dopada ima i roza
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 15:10:29
|
|
|
|
mila83
|
Lepa je
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 16:43:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Um sto je lepa soba
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 6.7.2015 12:02:41
|
|
|
|
mila83
|
Ja uvek budem uzbudjena jako kada se renovira i sredjuje,pogotovo decije sobe...sad kada smo im uzeli krevet na sprat,bila ista prica,uzivam u njihovoj sreci
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 6.7.2015 13:41:14
|
|
|
|
Anoniman
|
nas to ceka u septembru, psoto jos ceo juli ima da se zida, menja krov stavlja stolarija, pa avgust grubi radovi malterisanje, gletovanje grecenje, grejanje, podovi i jedva cekam da Uni konacno sredim sobu
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 16.7.2015 20:05:23
|
|
|
|
vikiveki
|
UM ,baš je lepa soba,Una će uživati u novoj sobi.Mi smo sredili sobu ali za sada niko neće da spava odvojeno od nas,tj, neće da idu ne sprat jer im je ta nova soba na spratu, a u planu nam je i sređivanje još jedne sobe za dečake,tako da će njih dvojica imati za sada zajedničku sobu,a ćerka će imati svoju
|
|
RE: Gde spava vase dete? 17.7.2015 14:04:26
|
|
|
|
mila83
|
To ce biti super kada uradite Viki . Bice svima lepo,htece oni u svoje sobe,videces.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 17.7.2015 16:01:56
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 To ce biti super kada uradite Viki . Bice svima lepo,htece oni u svoje sobe,videces. Daj Bože,mi smo sve lepo zamislili a do pola i uradili,valjda će kada sve tj. kada i dečacima napravimo sobu,nadam se da će hteti da spavaju u njoj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?