Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:35:27
|
|
|
|
Anoniman
|
A nije, ja sam mislila da je starija, moja 3, 5
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:36:42
|
|
|
|
tekilica
|
I slazem se da to treba uraditi, svakako. Ako treba da slusamo strucnjake, to treba uraditi sto pre.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:39:27
|
|
|
|
tekilica
|
Ma, samo da je sve u redu,a kazem - ne bojim se da se nece navici na to. Svako dete se navikne, pa, pobogu, i moje ce.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 3.7.2015 15:28:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Najmlađi spava još uvek u svom krevecu ali ima običaj da u sred noći dođe kod nas u krevet,a dvoje starijih spavaju u svojim krevetima koji nisu namenjeni za njih ali oni još neće da počnu da spavaju u svojim krevetima u dečijoj sobi.Njih dvoje spavaju na dva kreveta u dnevnoj sobi,a njihova soba na spratu zvrji prazna
|
|
RE: Gde spava vase dete? 3.7.2015 18:17:44
|
|
|
|
bojana92
|
Stariji sin spava u svom krecetcu,a mladji (3,5 meseca),spavapored mene i muza.:)
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:35:12
|
|
|
|
Mariya
|
Mala u krevecu,velika u svom krevetu,a obe sa nama u spavaćoj sobi,dok njihove sobe ne budu gotove.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:39:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Obe spavaju sa nama u sobi,S sa nama u krevetu a kada muz radi onda i A,spava sa mnom i Stasom.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:40:16
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci imaju krevet na sprat u svojoj sobi, a Teodora u svom krevecu u nasoj sobi,nekad u toku noci je prebacim kod nas,ako treba,a i kada nam se mazi
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:43:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Pošto moji neće da spavaju u sobi koja je njima namenjena dođe mi da ja odem da spavam u njoj...sve novo i lepo...miriše na novo,a oni neće pa neće...valjda će u skorije vreme i to doći na svoje
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 0:44:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki vidim po tikerima da su tvoja deca veca,osim najmladjeg,cudo da nece da spavaju u sobi?
< Poruku je uredio veselica -- 4.7.2015 0:45:08 >
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 4.7.2015 7:44:52
|
|
|
|
m2m2
|
Moj sin spava u svom krevetu sa nama u sobi. Ima tri godine i pre mesec dana je poceo da spava u krevetu. Krevet smo stavili izmedju naseg i zida, da se ne desi da spadne sa kreveta.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:43:44
|
|
|
|
Anoniman
|
U spava sa nama u sobi, osto sada sredjujemo kucu, na jesen ce dobti svoju sobu u koju ce preci, i mislim da je vreme, i nece joj beba smetati kada se bude nocu budila
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:52:01
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: veselica Viki vidim po tikerima da su tvoja deca veca,osim najmladjeg,cudo da nece da spavaju u sobi? E Veselice,čudo je to...dok nismo sredili dečiju sobu kukali su kako samo oni nemaju sobu , a sada neće u nju ni da privire,ajde što sin neće nego me čudi ćerka,hoće da joj niko ne smeta a neće da ide u svoju sobu...valjda će se promeniti
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:52:30
|
|
|
|
mila83
|
I kod nas je UM dolazak bebe ubrzao preseljenje u svoju sobu,samo je Milica imala 23 meseca kada je presla, i nije bilo problema.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:53:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa dobro Viki,polako,nista nece na silu.Trazice oni sigurno sami.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:56:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mila83 I kod nas je UM dolazak bebe ubrzao preseljenje u svoju sobu,samo je Milica imala 23 meseca kada je presla, i nije bilo problema. Mila ja sam nju htela i ranije, ali posto sam znala da mm ima u planu to prosirenje kuce i izbijanje te sobe gde je ona trebala da bude , u planu da je pretvori u kuhinju nisam htela da porucujem odredjene dimenzije, vec sve od jednom, i sada imam u planu da joj uzmem sobu koju moze koristiti i kao devojka, a ne samo kao mala princeza, naci cu sliku i postaviti vam inace ona vec 3 nedelje spava sa bakom,tako da moje dete spava sa babom trenutno
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 14:58:37
|
|
|
|
mila83
|
Um,nema veze sto si sacekala,nista to ne skodi,kad ste vec planirali renoviranje kuce, i bolje tako.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 15:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm je bio stalno po terenu, na granicnim prelazima, i tako smo se U i ja uvek rabaskarile u nasem krevetu, a nije standardnih dimenizja nego dosta veci, tako da od kako mm radi u ispostavi, ima mesta i za njega klik ova soba mi se trenutno dopada ima i roza
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 15:10:29
|
|
|
|
mila83
|
Lepa je
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 5.7.2015 16:43:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Um sto je lepa soba
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 6.7.2015 12:02:41
|
|
|
|
mila83
|
Ja uvek budem uzbudjena jako kada se renovira i sredjuje,pogotovo decije sobe...sad kada smo im uzeli krevet na sprat,bila ista prica,uzivam u njihovoj sreci
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 6.7.2015 13:41:14
|
|
|
|
Anoniman
|
nas to ceka u septembru, psoto jos ceo juli ima da se zida, menja krov stavlja stolarija, pa avgust grubi radovi malterisanje, gletovanje grecenje, grejanje, podovi i jedva cekam da Uni konacno sredim sobu
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 16.7.2015 20:05:23
|
|
|
|
vikiveki
|
UM ,baš je lepa soba,Una će uživati u novoj sobi.Mi smo sredili sobu ali za sada niko neće da spava odvojeno od nas,tj, neće da idu ne sprat jer im je ta nova soba na spratu, a u planu nam je i sređivanje još jedne sobe za dečake,tako da će njih dvojica imati za sada zajedničku sobu,a ćerka će imati svoju
|
|
RE: Gde spava vase dete? 17.7.2015 14:04:26
|
|
|
|
mila83
|
To ce biti super kada uradite Viki . Bice svima lepo,htece oni u svoje sobe,videces.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 17.7.2015 16:01:56
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 To ce biti super kada uradite Viki . Bice svima lepo,htece oni u svoje sobe,videces. Daj Bože,mi smo sve lepo zamislili a do pola i uradili,valjda će kada sve tj. kada i dečacima napravimo sobu,nadam se da će hteti da spavaju u njoj
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?