Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.2.2015 22:31:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ja Doru često u toku noći uzmem pored sebe,baš mi nekad fali u noći,u aprilu smo je mislili prebacit u njenu sobu ali dvoumim se,nisam još spremna da kad se noću probudim nije tu...ne znam,baš sam ovisna o njoj
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.2.2015 22:37:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vec dve nedelje Teodora i Sofija spavaju zajedno u sobi. Sofija jos uvek u krevetcu. A Teodora u svom krevetu. Milina ih je slusati kako se kikocu . Sofija prica svojim jezikom, pa je Teodori tad jos smesnije.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 20.2.2015 23:13:13
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy spojili smo im krevete. Često ih nađem da se drže za ruke i spavaju. Didyka i ti mene rasplaka, zamišljam ovu divnu scenu Dunja, želim ti od srca da ne zamišljaš već da je u skorijem periodu gledaš uživo u svom stanu.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 21.2.2015 8:48:22
|
|
|
|
degu
|
Joj Didy
|
|
RE: Gde spava vase dete? 21.2.2015 8:57:20
|
|
|
|
branki*
|
boza u svojoj sobi u krevetu,a bojana malo u krevecu,malo sa mnom u krevetu..
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 6:36:36
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja Doru često u toku noći uzmem pored sebe,baš mi nekad fali u noći,u aprilu smo je mislili prebacit u njenu sobu ali dvoumim se,nisam još spremna da kad se noću probudim nije tu...ne znam,baš sam ovisna o njoj Razumem te u potpunosti.Ja znam da je mozda lakse detetu dok je mladje da se privikne (ako je zrelo naravno),moji su hteli,nije bilo problema, a ja sam i moralazbog male razlike u godinama,ali i pored nespavanja,lepse je sa njima u krevetu,pogotovo dok su bebe.Vise nikada nece tako bebeci mirisati
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 10:04:22
|
|
|
|
MakiJ
|
U svom krevecu, jedino posle jutarnjeg podoja odspava malo sa svojom mamom
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 11:04:09
|
|
|
|
majared
|
Sa mnom u krevetu i izgleda nema nameru da to menja
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 11:08:04
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: majared Sa mnom u krevetu i izgleda nema nameru da to menja Isto kao moje,a i tako je najbolje
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 11:10:31
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: majared Sa mnom u krevetu i izgleda nema nameru da to menja Takodje i moje....
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 15:32:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Sa mnom u krevetu, izgura me skroz do ivice
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 16:01:55
|
|
|
|
emicaa
|
Znam da će prebrzo odrasti i da ću ostati željna da je ljubim i mazim a ona će već momčiće gledati zato odgadjam da je prebacim u njenu sobu.
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 16:12:13
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Znam da će prebrzo odrasti i da ću ostati željna da je ljubim i mazim a ona će već momčiće gledati zato odgadjam da je prebacim u njenu sobu. Bas si me raznezila sad ! I ja ne mogu da verujem kako brzo rastu...!
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 17:09:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice isto tako,sve zamisljam kako ce mi za neku godinu reci "kevo smaras" pa da iskoristim dok su ovako slatke i dobre.Nema lepse nego gledati svoje dete kako spava,vec sam negde pisala da mi Stasa tada lici na bebu
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 17:17:31
|
|
|
|
mama krava
|
Velika u svojoj sobi u svom krevetu, a mali sa nama u sobi u krevecu!
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 17:21:12
|
|
|
|
Kata90
|
mali u krevetcu,a nekad i sa nama
|
|
RE: Gde spava vase dete? 9.3.2015 17:22:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mila83 IZVORNA PORUKA: emicaa Znam da će prebrzo odrasti i da ću ostati željna da je ljubim i mazim a ona će već momčiće gledati zato odgadjam da je prebacim u njenu sobu. Bas si me raznezila sad ! I ja ne mogu da verujem kako brzo rastu...! Niko nije svestan toga
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 10.3.2015 12:49:30
|
|
|
|
amdn
|
Juri ima 4 god i spava u svom krevetu, i kad je bio beba spavao je u krevecu, jedino kad je bolestan i ima visoku tem. spava sa nama,
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 10.3.2015 13:35:07
|
|
|
|
acalukic
|
moje cerke su spavale same, unuci do skora sa mojim zetom i cerkom pa su ih odvikli
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 12:46:04
|
|
|
|
aksor82
|
moj mali ima 2.5 g vec 6 smeseci spava sam u svojoj sobi i kao beba je spavao u svomkreveticu naravno pored nas u spavacoj sobi sad zna ponekad da dogje i da nas zagrli ujutro oko 4 ali retko ali kad ustane u 6 uvek je u nasoj sobi i mazi se 5
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:14:31
|
|
|
|
adulence
|
od uvek spava u krevetcu,a evo sada smo joj kupili i pravi krevet koji je ceka u novom stanu...
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:16:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja spava sa nama, krevetac je odavno prerasla u duzini, i sada cekamo to renoviranje da konacno dobije njenu sobu
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:27:26
|
|
|
|
tekilica
|
Moja isto spava sa nama u krevetu. Krevetac joj nije interesentan, pa ga ni ne gleda,iako stoji u sobi,izgleda, reda radi. Iskreno, ne zurim nesto sa tim da ona ima svoju sobu, a ne brine me to da se nece navici da spava bez nas. Tako da...neka je pored :)
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:29:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Tekilice koliko je stara? I moja ce se tesko navici, ali zbog ebbe mislim da ce joj biti lakse, da joj ne ometamo san, ionako smoo resili da kod nje u sobi ubacimo pomocni lezaj, pa ce mm, ili sveki spavati kod nje, da ne bude sama..
|
|
|
|
RE: Gde spava vase dete? 27.4.2015 14:34:35
|
|
|
|
tekilica
|
Mozda i mnogo za ovakve stvari :) 2,5 :) Ali, sta cu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMoje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: