Peace* -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (24.9.2014 12:43:10)
|
koliko sam shvatila tasina mama je dr i tata. [sm=smiley36.gif] Ali oni ne leče moju decu. Moja mama je pulmolog i nikada nije poslušala moju decu. Tvrdi da se pluća odraslog čoveka sasvim drugačije čuju, i da ona kad posluša decu ima utisak da su na samrti. Pa da ne bi bilo panike, ne sluša ih. Grlo pogleda, kaže, "crveno je, vodi ih kod dr", pošto ja ne vidim da je crveno, mislim, grlo je uvek crveno [sm=smiley4.gif] (iz ugla ekonomiste kažem, nije sigurno zeleno [sm=smiley36.gif]). I da se razumemo, ni ja nikada ne bih inhalirala po receptu sa interneta, ali bih pokupila sve to što sam pročitala i otišla kod dr i pitala za mišljenje. Recimo moja mama je stava da neko sa astmom nema šta da inhalira efedrin, a pulmologu se digne kosa na glavi kad čuje za inhalacije pantenola. [sm=zmeden.gif] Ali nama radi stvar. Lekari specijalisti su malo ... kako bih to rekla a da me ne shvatite pogrešno... moja mama ume da kaže "Jao vi obični ljudi umete takve gluposti da pričate" - npr kada joj objasnim šta me boli i kako, pa još doda "to nije moguće", ah čuj, to što nije pisalo u knjizi, to ne znači da se meni ne dešava. Tako da sam izignorisala i mamu i pulmologa za inhalacije, i rekla bih da veoma uspešno rešavam bolesti za sada, uz savete pedijatra.
|
|
|
|