Torbica -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (9.10.2013 9:17:53)
|
Pocahontas, ni ja ne skidam temp ako je do 38.5 e sad, posto si je stavila na spavanje, ne bi pogresila da si joj dala cepic/sirup, da se odmori i naspava. Ustvari, meni je pedijatar rekao da dete ne stavljam da spava sa temperaturom i ja bih joj skinula i tu granicnu pa bih od jutra videla sta dalje. Mislim, nece joj nista biti, daleko od toga, to sad dvaka mama uradi po osecaju. I da ti kazem nesto, nemoj da te cujem da si nemajka, kakva glupost, pa naravno da sa prvim detetom prvi put prolazis kroz takve situacije. Moji nikad nisu povracali od slina, e sad, ja im cesto ispiram nosic fizioloskim, opisivali smo u Razgovorima neki dan a mozda su samo neosetljivi na refleks povracanja, mozda to nema veze sa mnom i mojim akcijama.... Ovo prelazno vreme je katastrofa. Meni su decaci bili roviti ali su se uz inhalacije hvala Bogu izvukli obojica. Sokirala sam se juce, ostavim Davida u vrticu u 7 i 45, dakle u poslednji cas a on prvi!!! [sm=zmeden.gif] Iju, rekoh sta je ovo? Pa kaze sestrica - bolesni su! Juce je bilo 3 deteta u jaslicama! Toliko..... Luk sam koristila a dr nam je rekla da sitno iseckam beli luk, stavim u neku teglicu i povremeno dam detetu da pomirise! [sm=smiley36.gif] I to im pomaze, kad mi je rekla inhalirajte dete belim lukom!!!!! [sm=zmeden.gif] Nisam stvarno znala kako, ali eto, i to smo radili. Sve sto ide u rok sluzbe, sta ces. I onda da se posramimo kad smo prema svojim roditeljima grozni, sta su sve oni preturili sa nama.....
|
|
|
|