pocahontas -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (9.10.2013 0:16:14)
|
dakle, pakao. danas popodne mojoj bebi poceo da curka nos, samo vodica, ja budala je jos odvedem u setnju jer sam kontala da je curenje nosica posledica zuba koji samo sto nije izasao. uglavnom, stavili je mi, kako i uvek, oko osam na spavanje i cujemo da krklja, ali posto sam joj ocistila pumpicom nos tik pre spavanja, ostavimo je tako i ona zaspi. oko pola jedanaest je cujem da se zaplakala i udjem u sobu, ona u polu snu ali cujem da je nos prezapusen pa sam je podigla iz krevetica i u sedecem polozaju joj stisnula ruke i pocela pumpicom da cistim nosic, tu se ona naravno uuuzasno rasplakala i pocela da krklja i ispovracala se...ziva sam se usrala, tri puta se ispovracala za 5 min. temperatura 37.6. jedva smo je smirili i to tako sto smo je u dnevnoj spustili na pod da se igra. ja pozovem naseg docu koji mi kaze da ako se smirila je vratim da spava i da se cujemo ujutru. ja je lepo uzela stavila na pult za presvlacenje, promenila pelenu i stavim joj fizioloski i krenem da cistim nos, ona opet udari u dreku i opet se ispovraca...e onda smo je lepo doneli kod nas u krevet, kao tu ce zaspati, ali posto za 13 meseci ni jednom nije spavala sa nama ona lepo sela i pocela nesto da prica i da se igra. opet joj izmerim temp. i ono 38.5. kad sam ukapirala da nece kod nas zaspati, stavila sam u njen krevet jastuk i nju lepo celim gornjim delom na jastuk i ostavila je da spava, sad je zaspala. valjda ce sad biti bolje. izbezumila sam se kad je pocela da povraca i sad se bojim da joj ne krene u snu... da li se nekome desavalo da se beba ispovraca od nakupljenih slina? inace, ne kaslje, mozda se dva puta nakasljala danas. sad jedino da sedim pored krevetica celu noc i pazim da se ne ispovraca..
|
|
|
|