Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 13:00:21
|
|
|
|
amdn
|
MLJ i nas deckonja je piskio puno kad spava budili smo se sto puta da ga stavimo na nosu, al sad iako pije dosta tecnosti piski pre spavanja i kad se probudu ujutru ispiski sto ti kazes litar, dal to ima veze sa godinama nemam pojma
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 13:00:51
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha evo je sama je zaspala da se pohvalim i corava koka ubode zrno ehheheh... Ja nemam nista protiv uspavljivanja meni prija da se pruzim pored nje i da se zajedno uspavamo ja odlezim i odremam pa opet ustanem (uglavnom), drugacije ne bih odmorila ehehhe...a sto se tice nocnog budjenja pa ja se budim da piskim od kad jedemo lubenice kao sumanuti. I ona se probudi da piski, ustane sa nose i sama se vrati u krevet. Sta sad ja treba da branim da mi dete pije tecnost i da ne jede lubenice zato sto se budi nocu? Bezveze. Ona bukvalno pola litre vode ispiski, meni je prosto neverovatno koliko ona tecnosti izbaci. I mm ustaje nocu ma svi se budimo bez obzira da li nas je cera probudila ili ne. I ne nisu to navike to je prosto tako, naravno da cu ustati da odem do wc-a pa necu se upisati u krevet jer se nocu boze moj ne piski i ne pije voda. Ljiso Naravno ,slazem se i sa tim ! To su prirodne potrebe,o tome ne vredi ni raspravljati. Moji se sami probude i piske,nemamo veze sa tim.
< Poruku je uredio mila83 -- 15.7.2015 13:02:57 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 13:04:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Naravno,posle lubenice uveče ,svi se mi budimo jedino sam ja kao kamila profes. deformacija. A to buđenje kod dece me nervira jer kad se moj srednji probudi,opet moram ići kod njega da ga uspavljujem,i onda se desi u većini slučajeva da tamo i ostanem jer zaspim.
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 13:19:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Ljiso Naravno ,slazem se i sa tim ! To su prirodne potrebe,o tome ne vredi ni raspravljati. Moji se sami probude i piske,nemamo veze sa tim. ja moram da ustanem da je skinem i obucem a iskreno ja mislim da ona nije ni svesna ni sta radi, probudi se i kenjka cak ni ne kaze da hoce da piski vec ja znam da joj se pisa, ustanem stavim je na nosu, podignem obucem, i ona se sama vrati u krevet dok ja odnesem nosu u kupatilo sve gotovo. Kad bude velika da sama se skine i obuce necu ni toliko.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 13:24:46
|
|
|
|
mila83
|
pa da.Nama se reeetko kad desi,u zadnje vreme ne pamtim kada,da sin ustane i place,jaako mu se piski,a pisa bude dignuta i onda ga boli.Ja odmah znam sta je i odvedem ga do wc.A stop kazes,kad se osamostale,sve ce sami.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 13:34:02
|
|
|
|
aleksandrici
|
Pa sigurno da posle lubenice i voca mora se cesce ustajati.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 14:27:39
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I ja ovo potpisujem. Kako zaspe uvece do jutra se ne bude. Jao sanjice, blago tebi!!! ja bih baš volela da moje tako spavaju jer ja već godinama ne spavam Helena se budi zbog zubića i pretpostavljam da će se buditi i dalje, dok joj ne izraste preostalih 16. Lucija se veoma retko probudi, podigne glavu ili sedne, pogleda da li smo svi tu i nastavi da spava. Problem je što ona mene tad probudi, ja čujem da se ona pomera i ustajem. probudim se i kad hrče, kad šutne nogom ili udari glavom o krevet...
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 14:42:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Mari spava li L. sa tobom?
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 14:43:25
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I ja ovo potpisujem. Kako zaspe uvece do jutra se ne bude. Jao sanjice, blago tebi!!! ja bih baš volela da moje tako spavaju jer ja već godinama ne spavam Helena se budi zbog zubića i pretpostavljam da će se buditi i dalje, dok joj ne izraste preostalih 16. Lucija se veoma retko probudi, podigne glavu ili sedne, pogleda da li smo svi tu i nastavi da spava. Problem je što ona mene tad probudi, ja čujem da se ona pomera i ustajem. probudim se i kad hrče, kad šutne nogom ili udari glavom o krevet... hehe to i jeste uglavnom problem. Oni spavaju. Ali šta vredi kada smo mi programirane da čujemo svaki šum,a onda ti đavo ne da mira pa ako ne možeš da shvatiš šta se čulo moraš da ustaneš da proveriš i onda zbogom spavanje
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 14:43:55
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I ja ovo potpisujem. Kako zaspe uvece do jutra se ne bude. Jao sanjice, blago tebi!!! ja bih baš volela da moje tako spavaju jer ja već godinama ne spavam Helena se budi zbog zubića i pretpostavljam da će se buditi i dalje, dok joj ne izraste preostalih 16. Lucija se veoma retko probudi, podigne glavu ili sedne, pogleda da li smo svi tu i nastavi da spava. Problem je što ona mene tad probudi, ja čujem da se ona pomera i ustajem. probudim se i kad hrče, kad šutne nogom ili udari glavom o krevet... Ta sam ! Ista stvar sa Teodorom,a prvo dvoje nisu tako. I ja imam prilicno lak san,cujem kad idu da piske ili hrcu,onda ustanem da ih pokrijem ili okrenem M na bok da ne hrce nekad odmah zaspim,nekad brojim ovce...sve je to u opisu posla majke...a kada porastu,onda zbog drugih stvari necemo spavati...
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 15:52:56
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Mari spava li L. sa tobom? Ju, ne,ne,ne ne spava u svom krevetu sa nama u spavaćoj sobi. Zato je čujem kad hrče ili lupa nogama o krevet. Zajedno spavamo popodne ili vrlo retko kad mm nije kući, ove godine je to npr. bilo 2 puta. Mila, ma valjda će biti neki period do puberteta kada će nas pustiti da bar nekoliko puta prespavamo noć Jer kad krene pubertet da ih drma, nećemo spavati dok se ne odsele od nas
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 22:05:51
|
|
|
|
mila83
|
Bas si me utesila sad Mariya
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 22:12:23
|
|
|
|
vikiveki
|
kada krene pubertet i oni počnu da izlaze u grad ja mislim da će situacija biti obrnuta,uspavljivaće oni nas da ih ne bi čekali i gledali u koliko sati dolaze kući
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 22:37:05
|
|
|
|
amdn
|
heh Viki prvo ce nas uspavati pa onda otici u grad, s obzirom da je sad vreme izlaska 11 - 12h
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 15.7.2015 23:19:19
|
|
|
|
bubulence
|
Mariju nunam, i ni malo mi nije tesko, ne trazi ona nego ja insistiram, tako sam i Emu do trudnoce (jednom nunam, jednom se zagrlimo i tako se uspava) i jako mi je zao sto vise nece inace bih i nju opet nunala. Znaci, Masu uzmem, pevusim joj bilo sta i gotova je za 5 min. Ema ima svoje rituale, prvo ide jedna prica i onda moram da joj pevam 3 pesme, posle toga poljubac, zagrli njenu igrackicu i zaspi... i da imam trece dete, opet bih nunala. meni je to nesto najsladje
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 16.7.2015 0:09:14
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: amdn heh Viki prvo ce nas uspavati pa onda otici u grad, s obzirom da je sad vreme izlaska 11 - 12h pa to i kažem,sačekaće da se uspavamo,pa će onda ići u grad ma sve dolazi u obzir za uspavljivanje,samo ne praktikujem da im pustim crtani da bi se uspavali,jer kad gledaju crtani razbude se
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 16.7.2015 11:00:55
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: amdn heh Viki prvo ce nas uspavati pa onda otici u grad, s obzirom da je sad vreme izlaska 11 - 12h pa to i kažem,sačekaće da se uspavamo,pa će onda ići u grad ma sve dolazi u obzir za uspavljivanje,samo ne praktikujem da im pustim crtani da bi se uspavali,jer kad gledaju crtani razbude se E vidiš moje čak i crtani uspava. Bukvalno u roku od 5 min. hrču. Naravno, sve zavisi koliko su zaista umorni ali uglavnom bude tako. Kada neću da im puštam tv onda im dam knjigu i isto tako u roku od 5 min. gotovo. A što se tiče brige i ne spavanja u njihovom pubertetu, bogami, po svojoj majci ne bih rekla. Ona je oduvek spavala kao beton, više je tata taj koji je na iglama. Nadam se da ću krenuti njenim stopama a i da će mi deca biti tako dobra i fina kao ja, da ne moram da brinem
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 16.7.2015 12:45:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Moje kada se uspavaju vise se ne bude do jutra.Obe imaju cvrst san,pogotovo S koja se uspava u 10 a mi onda nastavimo da idemo po kuci,palimo svetla,lupamo a ona i dalje spava. Sto se tice ko sa kim spava,A spava u svom krevetu u nasoj sobi,S sa mnom a posto je raspust cesto spavamo sve tri zajedno a tata gde stigne,obicno u dnevnoj.I super mi je tako,nema nista lepse nego kada se uvece mazimo.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 16.7.2015 13:39:23
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: veselica S koja se uspava u 10 a mi onda nastavimo da idemo po kuci,palimo svetla,lupamo a ona i dalje spava. I moja L zna tako, kad se zakuca, niőta je ne može probuditi (kao mm, on njih nikad ne čuje kad se bude, spava kao top). A H kao zec, budi se na svaki korak, škripu kreveta, a na svetlo - čim otvorim vrata ona to primećuje i budi se.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 16.7.2015 13:58:22
|
|
|
|
vikiveki
|
E meni mlađi spava kao top,kad zaspi nikakva buka ga ne budi,dok je srednji kao zec i najmanji šum ga budi
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 16.7.2015 13:59:22
|
|
|
|
mila83
|
Moji klinci imaju cvrst san,njima nista ne smeta,ni busilica kad smo radili u kuci,lupanje na krovu,seka kada place,nista...Hvala Bogu ,inace bi bilo veselo
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 17.7.2015 11:34:50
|
|
|
|
Anarunika
|
I Arči i Ika kada zabetoniraju ništa ne može da ih pomeri. Kao bebe su reagovali bukvalno na svaki šum i nervirala sam se zbog toga. Tako i Živa sada. Spava lepo jedino kada smo nas dve same. Ali kod dečaka je ta osetljivost na zvukove prestala oko druge godine čini mi se i od tada su kao topovi. Ni kada Živa plače ne mrdaju, a plašila sam se da će ih buditi. Zato se sada za Živu ne nerviram toliko znam da će i nju proći taj period osetljivosti na zvukove dok spava.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 17.7.2015 13:44:23
|
|
|
|
mila83
|
Moji su fino spavali i kao bebe,mada Mima nikad nije bila spavalica,pogotovo dnevna.Ona je i volela da legnem pored nje i nunam za kuk ili tapkam po pampersu dok ne zaspi.A Dimi,on je jos brze znao da zaspi i bas spava,bio dan ili noc.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 17.7.2015 13:52:44
|
|
|
|
Kata90
|
Ja sad preko dana u kolicima ga nunam,a uvece pre spavanja u rukama ali sedeci...
|
|
RE: Kako uspavljujete vase dete? 17.7.2015 14:26:06
|
|
|
|
mila83
|
Kato,i moja M kad je bila beba ,rodjena je u leto i prva tri meseca je cesto znala u kolicima da se upavljuje jel je bila vrucina da je drzim dok zaspi.Posle se naucila na krevretac.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?