Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 20.9.2010 15:14:55
|
|
|
|
New Mom
|
To me i interesuje - da li joj treba stolica uopšte pre pravog sedenja. Zbunjujuće. Ili tek onda. A sada može u krilu da je pridržavam. Neću da koristi tu stolicu sem za jelo. Za igranje i spavanje ima druge stvari i mesta.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 20.9.2010 15:42:26
|
|
|
|
Trcosava
|
A jel joj daješ kašice već sada? Jel ima obroke?
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 30.9.2010 13:24:21
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: New Mom To me i interesuje - da li joj treba stolica uopšte pre pravog sedenja. Zbunjujuće. Ili tek onda. A sada može u krilu da je pridržavam. Neću da koristi tu stolicu sem za jelo. Za igranje i spavanje ima druge stvari i mesta. New Mom, onda ti ne treba stolica sa položajima. Uzmi neku najobičniju, npr. neku bubu koja košta nekih 40-ak eura ili ovu Cam kao što mi imamo. Trco, u pravu si, potpuno. Nekako mi ove sve lijepe, zato kažem, a ova naša nekako previše obična . Međutim, savršeno služi onome za šta je namijenjena. I služi mi samo da je hranim u njoj. Šta će mi stolica za spavanje, onda mi ne treba krevetac.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 30.9.2010 13:36:42
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam mišljenja da je hranilica-stolica za ručavanje...znači TO! Ne za igru, spavanje itd... Koristili smo je oko 2 godine, obična neka sa pojasom naravno i obložena gumom- jako bitno. Nezamislivo mi je bilo nahraniti bebu u krilu i ovako je bilo svega, meni je hranilica spadala pod obaveznu opremu za bebu.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 20:23:55
|
|
|
|
mejvis
|
Najzad smo nabavili hranilicu! Kakvo olakšanje u odnosu na hranjenje u ljuljašci i u rukama. Uzeli smo esprit "Up n down my little pilot" i odlična je. Jeste da smose malo otvorili ali neka, trebaće i za 2. dete!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 20:26:21
|
|
|
|
LillyT
|
Mejvis i mi imamo Esprit stolicu (i kolica) i oduševljeni smo. Koju ste uzeli, naša je ljubičasto-krem
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 21:01:59
|
|
|
|
mejvis
|
Nešto braonzelenkasto- krem. Ja mislim da samo ta dva dezena i imaju. I ja sam oduševljena.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 21:43:30
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Najzad smo nabavili hranilicu! Kakvo olakšanje u odnosu na hranjenje u ljuljašci i u rukama. Uzeli smo esprit "Up n down my little pilot" i odlična je. Jeste da smose malo otvorili ali neka, trebaće i za 2. dete! Mejvis, koliko ste je platili i gde ste je kupili? ako nije tajna i mi treba da kupimo hranilicu i to što pre.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 28.10.2010 21:53:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
i ja sam vec pocela da razgledam...ako mozes stavi slicicu
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 0:30:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi sutra kupujemo hranilicu Nasla sam preko oglasa,Lazzaro,fenomenalna je,nova novcata,dete im nikako nije htelo da sedi u njoj...Zato cu ja Vuka da stavljam u hranilicu cim pocne da sedi da se navikava...Stavicu sliku sutra kad je uzmemo...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 11:13:27
|
|
|
|
mejvis
|
Evo slika! U aksi, 11500din. Jako je udobna i prostrana, podešava se naslon i visina.
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:40:41
|
|
|
|
Shishica
|
Ema je juce i danas sedela u stolici i jako je bila srecna, svu je izanalizirala i kad bi me videla u drugoj prostoriji iz stolice sva bi se uzbudila, mlatara nogama rukama... Ali morala sam da je vezem ..
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:52:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Obavezno je vezuj
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:53:29
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja Luku NIKAD nisam vezala u stolici za hranjenje od početka sam ga naučila da nema mrdanja i super smo se slagali oduvek po tom pitanju....možda sam samo imala sreće
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:56:04
|
|
|
|
anajid
|
Obavezno je vezuj Obavezno!Ja sam Andriju stavljala u tu stolicu i on dohvatio neki tanjir i razbio!Ja ga satvila i pricvrstila onaj stolic malia nisam ga zavezala,jer sam pozurila da ocistim to sto je razbio da se neko ne posece.Sela i ja da ga hranima i dok sam spustila pogled,njega nema!On skliznuo i pao na pod,sreca na guzu i nije se nigde udario,samo sedi gleda oko sebe!Od tada to mi je prvo na pameti!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 12:58:15
|
|
|
|
Jeca*
|
ali kako moze da ispadne kad ima ono visoko plasticno izmedju nogu? bar mi imamo na stolici...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:00:06
|
|
|
|
anajid
|
Jeco na zalost nema to izmedju nogu ! Ima samo pojas da se veze i onda se namakne onaj kao pult ili stoljic.Znaci ako ga ne vezem on 'ladno propadne dole!
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:01:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mi na stolici nemamo to plastično između nogu. Moj savet - vezujte decu Nikad ne znaš šta može da se desi.
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:02:45
|
|
|
|
Jeca*
|
eh, verovatno bih i ja Luku vezivala da toga nema, ali pošto to imamo onda ga ja nisam vezivala, nego ga uglavim onim "posluzavnikom" i sad tako, ali sad je veliki vec, pa sad i ne moze da ispadne nikako...sad pokusava sam da se popne
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:05:58
|
|
|
|
Rivana
|
Moj Luka nikada nije voleu tu stolicu nije hteo u nju tako da nikada nije tu ni sedeo a sada je vec "veliki' pa tek sad nece sedei na normalnoj stolici sa nama za stolom kad jedemo
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:07:18
|
|
|
|
Jeca*
|
Rivana...offtopic...šta ti je sa potpisom? nešto je poremetio izgled prozora
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 13:08:22
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Rivana...offtopic...šta ti je sa potpisom? nešto je poremetio izgled prozora hehe sad sam videla pogledacu
|
|
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 14:16:27
|
|
|
|
Shishica
|
Imamo to izmedju nogu, ali moze da se nagne i sa strane i ko zna sta joj moze jos pasti na pamet...
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 21:43:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Kupili smo hranilicu Lazzaro,ja sam prezadovoljna...Evo slike Ovaj gornji posluzavnik moze da se skida A i odmah smo je isprobali
|
|
RE: Hranilica / stolica za ručavanje 29.10.2010 21:46:37
|
|
|
|
anajid
|
Nensi,bas je super,odlicna je!Nasa je slicna,ali vasa je puno bolja!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?