Peace*
|
Evo ih i prethodni postovi: IZVORNA PORUKA: Peace* On nije za kupovinu hranilice zato sto smo dobili jos davno neku Ikeinu al ona je meni katastrofa.Obicna plasticna stolicica, ne moze ovako malo dijete tu. Ova KLIK? Šta joj fali? Ja oboje u toj digla, oduševljena bila. Tvoje dete je 7 meseci, što ne može? Mislim, nije malo više. Moji su sedeli u tome od 5,5-6 meseci. IZVORNA PORUKA: mirkam Peace, bas ta. Meni M ne sjedi jos uvijek stabino, i kad ga stavim u ovo cudo sav se iskrivi.Drugo, neudobna je, trece treba mi mali nagib na naslonu jer on ne zna da sjedi uspravno, ispravi glavu i zine da bih ga nahranila. Mozda ce kasnije ona biti ok, ali za sada nam stvarno neodgovara. Da ga vidih kako izgleda u njoj, muka da te uhvati.. IZVORNA PORUKA: Peace* Stvarno ne kapiram. Luka je ima 6m kad smo je kupili, a M je u njoj bio sa 5,5. Ni oni naravno nisu sedeli sami inače, ali ima da se kupi OVO, i onda je sve ok. Obožavali su. Mislim, ne ubeđujem te, da me ne shvatiš krivo. Samo mi nikako nije jasno zašto želiš da hraniš dete čvrstom hranom u poluležećem položaju? Mislim, čitam ovde po forumu da to žene rade, ali meni nije jasno. Ja sam odlepila sa Lukom dok nije napunio 6m da napokon sedne, uvek sam se bojala da će se u tom polu ležećem udaviti. Ova stolica je extra jednostavna za održavati jer je plastika, ja sam podmetnula peškir pod guzu zimi, i to je to. Marko i dalje kod sveki sedi u njoj jer mu je visok sto. Rabimo ih već 7 g (imam dve ) i kao nove su. IZVORNA PORUKA: mirkam Nije to polulezeci polozaj, nego..ne znam da ti objesnim, samo je malcice kao zavaljen.U ovoj stolicici-ljuljasci u kojoj ga sad hranim u tom je polozaju. Probala sam u ovu hranilicu koju imamo, ali on nekako spusti glevu a iskrivi se i nema sanse da ga nahranim..A inace ja sam dobila ovu hranilicu, kod nas ih nigdje nisam vidjela, a sa ovom navlakom bi bilo mnogo bolje..Ne znam, cini mi se da bi u hranilici sa polozajima bilo i lakse i udobnije, ali mozda si u pravu.Stavljacu ga vise u ovu sad par dana, pa da vidimo.. IZVORNA PORUKA: Peace* Probaj mače, on mora naučiti da digne glavu za zalogaj. Sećan se i ja da su saginjali glavu, ali onda igraš malo pipirevke, pa dignu pogled, stvaiš zalogaj, pa opet sve. Ali vremenom se uhodate. A jel imaš i tacnu za stolicu? KLIK Tih stolica kod nas nema. Vidi sa nekim od švercera da ti donesu ovo. Napišeš im šifru i donesu. Zaista je super.