Anoniman -> RE: Hranilica / stolica za ručavanje (17.5.2012 19:56:49)
|
bas nemam iskustva sa stolicama, najbolje ti je da procitas sta su zene do sada pisale. polly i prima pappa mi se svidjaju jer ima i vertikalno i horizontalno podesavanje, tj podesava se i visina stolice i naslon. nove perego imaju onaj deo izmedju nogu (plastican) pa kad stavis tacnu beba ne moze da ispadne. ovaj moj matori deo nema to i moracu da ga vezujem, makar oko pasa. mozda ce iskakati, mozda nece ali neke greske mogu samo jednom da napravim. ima jos stolica koje to mogu, ali moje finansije to ne dozvoljavaju. postavu mozes i sama da sasijes, ja to radim. uzela sam kroj sa stare, izabrala materijal, upravo sam kupila 1cm debeo sundjer i krecem u akciju. ako nisi raspolozena za sice, bilo koja krojacica ce ti to odraditi - neces dobiti sa musemom kao original ali za male pare moze da ti napravi 2-3-4 pa da menjas prema raspolozenju kad se isprljaju. kad nadjes stolicu kucaj ime stolice pa review, amerikanci umeju da budu bas kriticni kad ih ocenjuju. isto tako probaj da je pronadjes i na youtube, videces "uzivo" kako deluje i kako se sklapa, vezuje, podesava ...
|
|
|
|