Bebilina -> RE: Hranilica / stolica za ručavanje (15.11.2011 23:34:39)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mina, koja je to marka? Zar nema neko dugme sa strane koje pritisneš i vučeš stolicu na dole? I ja gledam stolice ovih dana. Htela sam fisher price ali teško da ću naći taj model koji mi se dopada, pa se dvoumim između Chicco i Peg perega. Nisam fan chicca ali mi se na izgled dopada OVA. Jel ima neko iskustva sa njom? Mi smo koristili Polly i jako smo zadovoljni. Posto je jedna od retkih sa lezecim polozajem ja sam jr koristila od 4-og meseca u kuhinji, dok kuvam da dete i ja budemo jedno drugom na vadiku. Prednosti su mi bile i to sto joj je precka izmedju nogu deo posluzavnika i kad se on skine stolica lepse prianja uz sto od Per Perega koja mi je recimo bila drugi izbor. Takodje je i deo za noge humaniji- ugao mu se podesava odvojeno od nagiba stolice. Znaci stolica cela ide u horizontalu, a ako vam dete ne-retko za stolom zaspi (ko moje) naucicete da cenite tu prednost. Velicina je prednost jer je stolica jako stabilna, ali jeste malo glomazna u poredjenu sa par drugih kompaktnijih, ali a druge strane mozda ne tako sigurnih i udobnih. E jedina velika zamerka joj je ciscenje- uzas zivi kako se sve zavuce u one nabore debelog jastuka, i u strane stolice kad se ostavi samo tanki... Jos i mleko, pa ne moze da se lepo ocisti, mirise, pvc je pa ne moze u masinu (moze, ali nece potrajati). Moj savet je da se uz nju mozda sasije platnena presvlaka jer za ciscenje zaista nije jedna od laksih...
|
|
|
|