Biserka -> RE: Flasica.. (15.12.2011 13:53:55)
|
Evo i ja da se umešam. Mi smo u početku koristili DrB. flašicu, staklenu, i bila je stvarno odlična, nema šta, e jedino što me je malo nerviralo je pranje tih cevčica i dodataka. Posle smo prešli na Avent flašicu, pošto sam je dobila u kompletu sa pumpicom, i bila sam prezadovoljna. Kasnije smo dokupili veću Avent flašicu i dude sa više rupica, skorije smo kupili i onaj nastavak - kljun i to mi je super što svi nastavci pašu jedni na druge. A i od kad je moj bebac počeo sam ručicama da drži flašicu, nekako mi je bolje da je plastična, da ne razmišljam da li će da se povredi, da je razbije isl. A još da dodam da sam jednom prilikom kupila neku Disney plastičnu flašicu, bila mi je mnogo slatka a nije bila skupa i ja je kupim da mi se nađe. Kad sam došla kući ja je otkuvam, komplet sve nastavke, i vidim da su se sličice s flašice oljuštile i nekako je sva pobledela, onda pročitam na kutiji da ta flašica ne sme da se otkuvava[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley5.gif[/image] Tako da je nismo ni koristili...
|
|
|
|