vukosava -> RE: Flasica.. (14.10.2011 15:04:23)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne znam da li da pitam ovde, ili u temi "flasice". Jedina zamerka pedijatra na 18 mesecnoj kontroli je bila ta sto Helena jos uvek pije mleko na flasicu. Cak sam, sramota, lagala da popije flasicu uvece u mom krilu (to je istina), i da joj onda operem zube, pa zaspi uz cuclu i "Mimi" (Mini Mouse lutku). Uvek sam mislila da je citava frka oko flasice to sto dete odmah zaspi i ne opere zube. MEDJUTIM, ona i dalje kaze da mora da se izbaci flasica. Helena nece mleko da pije na pisak, nikak, pice djus, vodu, ali mleko ne. Jel imate predloga? Ne zelim da joj dajem secer u mleku ili Nesquick, tako da mi treba predlog kako da joj uvedem mleko u druge obroke. Popije ona skoro 500ml na dan, na flasicu uvece i pred podnevno spavanje, ali ne moze zauvek tako piti.... stavljam svoj post iz teme "kravlje mleko" i ovde...eto, kako, kako da joj izbacim flasicu kad joj treba da zaspi?? btw, ja sam imala 3 godine kada su izbacili flasicu, kaze mama, trebala sam krenuti u skolicu i bilo je sramota, pa mi je samo rekla da "je maca odnela jer i njoj treba". Kaze da sam macke i kerove volela vise i od roditelja, pa sam samo rekla: "Pa dobro mama, spavacu ja onda i bez flasice". I to je bilo to.... IZVORNA PORUKA: Nedja RR E, mi smo bacili flašicu, konačno. Verus, ja cu bre da lazem na kontroli. Reci cu da ne koristi flasicu. Sta mi mogu. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|