Mariya -> RE: Kozmetika za bebe.. (21.8.2015 20:24:55)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Treba mi pomoc/savet Koju kozmetiku da kupim za bebu? I sta mi treba? Jer sampon/kupka i losion/mleko za telo? Jer mi treba jos sta pored ova dva? Kog proizvođača da gledam? Bila u Aksi. Tamo ima Hipp, Chicco i Seba med. Kakva su vasa iskustva? Za početak sebamed sapun i pavlovićeva. Kasnije sve možeš da dokupiš, nema potrebe da unapred kupuješ ili praviš zalihe jer videćeš, sve zavisi od deteta. moja L ima osetljivu i suvu kožu i mažem je od rođenja, evo 4 godine. Tone krema smo potrošili na nju[sm=smiley1.gif] A H ima divnu mekanu kožu, nju mažem samo posle bazena, tad joj bude malo suva. Meni je patronažna rekla da ona bebe kupa sapunom iz vrlo jednostavnog razloga - sapun se lako spira i možeš biti sigurna da si ga isprala a kupke ostaju na koži i mogu da je iritiraju[sm=zmeden.gif]kako god, rekla je da je sebamed sjajan izbor i da je preporučuje i ja tako kupam obe. Kupam je sebamed sapunom, perem joj vrat, pazuh i guzu i svaki drugi dan kosu. Kupku koristim samo kad ih kupamo zajedno, i to samo da se napravi pena dok se brčkaju. Kad se ospe guza sudocrem. da sumiram - za H - pavlovićeva, sapun i sudocrem - za L - sapun i šampon sebam., krema za telo, puder i kupka sve nivea i sudocrem. Puder im koristim leti, kad je toplo i kad se znoje.
|
|
|
|