Ivanka 75 -> RE: Kozmetika za bebe.. (19.8.2015 9:28:59)
|
Mamina prijateljica je dermatolog i kad sam je pitala za deciji sapun rekla je da izbegavamo salune dok je mala. Njoj su pregibi bili crveni, perutali se, a sveki i pored preporuke lekara i dermatologa joj prala guzu sapunom kad god je mogla. Ja se trudim da izlecim crvenilo ne znajjci sta sveki radi dok nisam ukapirala, tj dok mm nije video pa planuo na nju. Jedino ona pametna. U svakom slucaju, ta prva Johnsons uljana kupka je bila sjajna, posle sam dobila od RR Chicco first bath pa smo nastavili s njom. Da nije dobro odreagovala na uljane kupke verovatno bi probala Mustelu ili Sebamed. Inace, Pantenol mi je zakon. U apoteci kod nas prave neku kremu sa Pantenolom, kutija od 200gr, njome smo se mazali posle suncanja, niko nije izgoreo, nikakve promene na kozi, prezadovoljna sam. Cak i mm koji je prilicno sumnjicav kad su kreme i kremice u pitanju je zadovoljan. Maze je posle brijanja i nema crvenila. Dok nisam nju otkrila korustila sam druge kreme sa Pantenolom, isti efekat, zadovoljna.
|
|
|
|