RE: Vantelesna oplodnja XIII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 12:18:17)

Izvinjavam se svim curama sto smaram[sm=zz_help.gif]

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 12:22:27)

Chipsy pisi u Maribor. Kazi da zelis kod njega, navedi svoj problem i kazi da su se tvoje drugarice lecile kod njega pa hoces i ti. Odgovorice ti i znaces sta dalje. Navedi sta su ti rekli u Jevremovoj i ostavi kontakte.
Na kraju krajeva sto bi bilo ko isao kod ucenika kad moze kod ucitelja?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 12:32:27)

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Izvinjavam se svim curama sto smaram[sm=zz_help.gif]

Chipsy opusti se, uopste ne smaras
Pisi slobodna i u MB, nista te ne kosta. Dok ne pitas neces nista znati zasigurno, a iz MB ce ti sigurno odgovoriti sta i kako dalje.

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 13:00:56)

Ja cu na jesen da se spremam za treci pokusaj o trosku grada, ali zanima me kako da dobijem nekog od privatnika da radim kod njih?! Ko o tome odlucuje?! Na komisiji za prvu vto smo pisali Genesis, a dobili Betaniju, a za drugu vto na komisiji u decembru 2013. nije u ponudi ni bilo privatnika i opet smo dobili Betaniju. Ja bi trecu da odradim u nekoj drugoj klinici, ali ne znam kako da dodjem do nje?!
I da, da li je za taj treci pokusaj koji finansira grad ista procedura kao i za prethodna dva koja idu preko fonda?

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 13:07:55)

jess zar tu trecu nisu ukinuli

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 13:31:12)

U Novom Sadu nisu. Znam jer dok sam isla na preglede u Betaniju, za vreme postupka, bilo je zena koje su radile trecu vto o trosku grada, ali mislim da sam procitala negde da je ogranicen broj parova koje finansira grad.

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 13:41:24)

Jess, to ti je individualno od grada do grada. U Kraljevu si, npr. morao da doneses predracun troskova iz bilo koje klinike u Srbiji, i na osnovu toga ti lezu pare na racun... Nazalost, nas su odbili...
Pisala u MB. Dani, Wiv, jesu li azurni u odgovaranju?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 13:59:49)

Vrlo, meni je odgovor svaki put stigao neocekivano brzo. Nekada u roku od par minuta, nekada par sati... u vecini slucajeva odgovara sestra Jasna, pa zavisi kad ona radi ali zaista su azurni u odgovaranju.

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 17:47:14)

Ja poslala na onaj mail sto stoji na sajtu, nisu jos odgovorili, valjda ce sutra

baki78 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 10:32:11)

Chipsy meni je profesor poslao mail u kome kaze da od 1.9.2014 neradi vise u Mariboru. Druga polovina septembra su VTOu Jevremovoj a prva plovina oktobra u Zagrebu.
Za konsultacije u Jevremovoj trazis sestra Bobu ona radi sa njim.
Mozes i sestra Jasnu da kontaktiras ali na njen licni mail......jasnamarusic@gmail.com
ili na adresu koju je naveo kao kontakt neplodnost@ivf-adria.com

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 10:59:09)

Chipsy odgovori li iko?

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 12:53:06)

ja sam pisala na ivf.mb@ukc ...tako nesto. Niko nije odgovorio[sm=smiley13.gif] Pa na koju da pisem? Znaci ako odem na konsultacije u septembru vto ce bti mozda u novembru?

baki78 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 13:05:11)

ne...pisi na onu koju sam ostavila.....ako hoces kod njega onda se javi odmah jer je u septembru transfer....znaci oformi ce grupu za septembar.

baki78 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 13:08:48)

ivf amb <ivf.amb.maribor@gmail.com>; ovo je adresa ambulante u MB.

kontaktiraj ga na onu neplodnost@ivf-adria.com ako hoces u septembru na vto kod njega

baki78 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 13:18:55)

sestra Jasna...broj telefona
+38640744263

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 18:52:57)

Hvala Baki!
Pisala danas oko 2, jos nema odgovora. Mislite li da nema sanse da mi iko preko vikenda odgovori?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 22:11:38)

Uff Chipsy stvarno ne znam, meni su zaista brzo odgovarali. Mozda zbog godisnjih odmora ta prepiska sporije traje jer ih ima malo, ne znam sta da ti kazem..

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 23:21:34)

Odgovorili mi! Nude mi 18.jul u Zagrebu! Uf! Ne znam sta da radim, nesto mi se ne ide u Zagreb...

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 23:35:45)

Chisy imas direktan prevoz do Zagreba i busom i vozom. Posle hvataj taksi do bolnice

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (4.7.2014 23:58:21)

Dani, mi bismo kolima. jel to bezbedno? Hoce li mm na konsultacijama da radi spermogram?

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (5.7.2014 0:13:28)

Svaka cast svakome ali ja autom ne bi smela. Mi nismo tad radili imali smo stari. Pitaj ako se odlucis da ides

micamica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (5.7.2014 7:11:17)

Devojke ne znam da li me se secate,ali danas sam uradila test,12 dan nakon transfera i pokazao je [sm=rozacrtici.gif] ja sam u soku,ne mogu da verujem da je pozitivno,inace vec par dana ujutru mi je muka,ali bas muka..i grudi bolne i uvecane.... da li je to to????

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (5.7.2014 9:52:10)

Draga Chipsy, ja sam isla kolima u Zg i to sa tablama Bg. Sve je bilo ok. U maju sam isto bila ali na ostrvu Krk i vozikala se ostavljala auto svuda i opet je sve bilo ok.
Imam drugaricu u Zg pa mogu da je pitam da li ima neki cuvani parking blizu bolnice ili da ostavite auto kod njene kuce pa da odete taksijem.

IvannaM -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (5.7.2014 9:53:09)

micamica [sm=bravo.gif]. [sm=rozacrtici.gif] pa mora da bude to to [sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (5.7.2014 9:53:31)

Micamica, to je to [sm=bravo.gif]

Uradi i betu da potvrdis i da si mirna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>