RE: Vantelesna oplodnja XIII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.7.2014 22:39:12)

nE ZNAM wIV, BAS NE ZNAM. Kazu i da je taj Ljubicev dobar, svi su ucili od Boruta.
Kazu mi u Jevremovoj da Vlaisavljevic dolazi na svaka dva meseca, a da moze da se desi da folikulometrije rade i njihove doktorke. Ne znam , ja Milicu krivim za propuste u trudnoci i sto mi se zivot s****o skroz, tako da ne bih da me ona gleda.

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.7.2014 22:39:22)

sta mislite posle koliko meseci ce mi hormoni biti ok...znate da sam u skripcu sa vremenom

Draga Sunčice ovako je meni Garalejićka rekla u Frontu. Dva ciklusa posle vto slobodno vadi hormone. Tako sam ja. Znači sada ćeš dobiti danas, sutra, pa sledeći mesec ne već onaj tamo možeš hormone 2-3 dan ciklusa. Ja sam saznala da nisam uspela krajem novembra i već krajem januara sam prošla prvostepenu.

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.7.2014 22:48:35)

plasljiva hvala draga

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 9:32:00)

IZVORNA PORUKA: Chipsy

nE ZNAM wIV, BAS NE ZNAM. Kazu i da je taj Ljubicev dobar, svi su ucili od Boruta.
Kazu mi u Jevremovoj da Vlaisavljevic dolazi na svaka dva meseca, a da moze da se desi da folikulometrije rade i njihove doktorke. Ne znam , ja Milicu krivim za propuste u trudnoci i sto mi se zivot s****o skroz, tako da ne bih da me ona gleda.

Chipsy moja prijateljica krece u postupak kod Vlaisavljevica u septembru. Rekao joj je da ce sve on raditi od pocetka do kraja. Malo bi mi bilo neozbiljno da mu platis a on se i ne pojavi na pola folikulometrija. Ali kao sto rekoh sta god da odlucis bice ok, sigurna sam.

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 9:41:16)

jel moze da se izabere Vlaisavljevic kada se ide preko fonda

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 9:49:04)

Ne vidim razloga zasto ne bi mogao, ako mogu svi ostali lekari iz jevremove.
Ja verujem da su svi dr jako strucni u tome sto rade ali da svi imaju neke sitnice koje rade drugacije. I upravo ta sitnica moze biti presudna za uspeh. E sad dok pogodimo koji dr ima tu nasu "sitnicu" ....

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 9:58:26)

jutros mi zena u prodavnici kaze imala 10 inseminacija..jednu neuspelu vto i u pripremi za drugu ostane trudna prirodno[sm=smiley1.gif]

sta vi mislite o Garalejicki

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:17:06)

3. TERAPIJA NAMEŠTANJA MATERICE - žene koje pate od menstrualnih bolova najčešće imaju spuštene unutrašnje organe i stomak zbog pritiska unutrašnjih organa remeti se cirkulacija krvi materice i ostalih delova, što posebno izaziva mnoge bolestii. Često viđeni simptomi ginekoloških bolesti su: neuredna mestruacija, izostanak menstruacije, slabost mišića, sterilitet, ciste, miomi i zavaljena materica. Svetska zdravstvena organizacija je dala podatak da je 58% žena sterilno upravo zbog zavaljene materice. A zavaljena materica je posledica dislokacije desnog kuka. Zahvaljujući mojoj terapiji čak i starije žene prvorodke porodile su se bez carskog reza, glatko bez ikakvih teškoća i posledica. Praksa je da bračni parovi dodju zajedno na terapiju.

idem i ovo da odradim..kod nekog vasica na nbgd

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:20:35)

Ja sam radila u Frontu i Garalejićka nam je svima pratila stimulaciju. Mislim da je odlična doktorka ali previše sujetna. Neznam kakavka je u Jevremovoj, možda pristupačnija nego u Frontu.
Evo mog iskustva. Ja sam radila sve trombofilije i imala nalaz od dr Elezovića (hematologa) da treba da primam fraxiparin. Ilijana me oduvala, kao ovo što si radila je skener mozga i to se radi posle 2-3 neuspele vto. Dok si pod mojim krovom radićeš kako ja kazem, nećeš primati fraxiparin, kao jer treba da dozvolim da iskrvariš na aspiraciji. A u isto to vreme je radila i jedna devojka u Višegradskoj koja je radila kod profesora Tulića koji je sve to odlično prihvatio. Nerazumem šta se mešaju u izveštaj drugog lekara, pa nemože ginekolog i endokrinolog da zna bolje probleme sa trombofilijama od hematologa. Zbog ovoga sada idem u Valjevo, jer nemogu opet isto da prolazim.

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:27:41)

ma da oni se ograde..nece da rizikuju jer su nestrucni...ako je to neophodno kako moze da to ne prihvati zbog mozda male sanse za neke komplikacije...valjda treba da budu vise strucni..breeee..vise im nista ne verujem

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:30:50)

mislim i ja da je ona strucna..ali isto tako mislim da se oni ne posvete svakom pacijentu posebno

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:33:25)

IZVORNA PORUKA: wivern

Chipsy moja prijateljica krece u postupak kod Vlaisavljevica u septembru. Rekao joj je da ce sve on raditi od pocetka do kraja. Malo bi mi bilo neozbiljno da mu platis a on se i ne pojavi na pola folikulometrija. Ali kao sto rekoh sta god da odlucis bice ok, sigurna sam.

Draga, akako joj je 'on' rekao, cula se sa njim licno ili...? Jel ima zakazan termin ili samo zna da je u septembru?

nata11 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:36:08)

IZVORNA PORUKA: suncica83

3. TERAPIJA NAMEŠTANJA MATERICE - žene koje pate od menstrualnih bolova najčešće imaju spuštene unutrašnje organe i stomak zbog pritiska unutrašnjih organa remeti se cirkulacija krvi materice i ostalih delova, što posebno izaziva mnoge bolestii. Često viđeni simptomi ginekoloških bolesti su: neuredna mestruacija, izostanak menstruacije, slabost mišića, sterilitet, ciste, miomi i zavaljena materica. Svetska zdravstvena organizacija je dala podatak da je 58% žena sterilno upravo zbog zavaljene materice. A zavaljena materica je posledica dislokacije desnog kuka. Zahvaljujući mojoj terapiji čak i starije žene prvorodke porodile su se bez carskog reza, glatko bez ikakvih teškoća i posledica. Praksa je da bračni parovi dodju zajedno na terapiju.

idem i ovo da odradim..kod nekog vasica na nbgd

Nisam pratila prethodne postove Suncice. Jel to neki dr ili namesta matericu ko one babe?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:39:38)

Isla je kod njega na konsultacije pocetkom Juna i tada joj je sve objasnio i rekao. Inace ona kod njega ide na konsultacije od marta meseca jer cekaju da joj se spusti fsh, a ona je htela da radi vto u Mariboru. U septembru treba da se javi drugog dana ciklusa, pa da vide kakvi su joj hormoni i ako je sve ok da krene u postupak.

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:40:00)

Suncice zao mi je,ali vidim da si jako hrabra,i samo napred,sledeci put ces uspeti!
Joko [sm=smiley31.gif]

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:47:34)

nata 11 on je fizioterapeut...cula sam za babe ali to vec ne smem....ovo je samo masaza koliko sam razumela.

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:49:18)

alex draga ne vredi da padam u depresiju...boricu se naravno...dacu maximum od sebe pa sta bude

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:50:35)

Wiv, a jel bila na konsultacijama ovde ili u Mariboru? Koliki joj je fsh?

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:51:20)

Suncice,zao mi je [sm=smiley19.gif]
Ali samo hrabro,uspeces!

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 10:52:46)

tilia samo hrabro i opusteno[sm=smiley2.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 11:02:47)

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Wiv, a jel bila na konsultacijama ovde ili u Mariboru? Koliki joj je fsh?

Trebala je da ide u Maribor ali se Vlaisavljevic u to vreme nalazio u bg-u tj Jevremovoj pa nije morala da putuje. A fsh joj varira, prosli mesec 22, a u maju 18, pocetkom godine 16 pa je opet skocio preko 20...

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 11:59:44)

Cipsy najbolje da nazoves Jevremovu i raspitas se o svemu. Moja drugarica je bila u junu na konsultacije i vec su joj rekli da u julu krecu tabletice, kraj septembra aspiracija.
Sto se tice fonda nisam sigurna da ce moci kod Veljka. Ne znam kakav je ugovor o radu sklopio sa njima.
Sto se tice Elijane slazem se da je jako sujetna i "najpametnija" ali i dobar strucnjak. Nas je docekala recima ako na VTO cekate godinama sta vam smeta da cekate konsultacije par sati. Svi smo bili predmeti a ne ljudska bica. Naravno sem onih koji su se kod nje privatno lecili i radili analize u konzilijumu

suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 12:05:07)

ali ako vlaisavljevic radi u jevremovom a jevremova je sklopila ugovor sa fondom...sto onda ne bi moglo kod njega...mada bi ja ipak opet kod garalejicke

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 12:06:17)

Veljko je topla dusa. Ume da saslusa svaciju muku i svi papiri vezani za sterilitet i pokusaje predaju se na konsultaciji i kad ih proanalizira odredjuje semu. Meni je njegov nacin rada i ophodjenja prijao. Smatram da je to pola uspeha a i mogucnost FET-a je bitna stvar

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.7.2014 12:11:11)

Dani, zvala ja Jevremovu. One sestre sve ponavljaju isto-mozemo vam poslati upit za profesora. A sta mislite da ja posaljem mail u Maribor i tamo odradim konsultacije da bi eventualno mogao da krene proces u septembru. Ako odem na konsultacije u septembru, ko zna kad ce krenuti proces[sm=zmeden.gif]
Joko, sto si odustala od klinike[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>