RE: Vantelesna oplodnja XIII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 17:26:01)

Lidija ako ih sad ne skinemo,onda cemo kad budemo trckarale oko bebe,jos ako budu dve,tri istopice se kg zacas posla[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 17:27:21)

Neznam da li bi sada smela na neku rigorozniju dijetu zbog pripreme za vto?

Ninnochka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 17:59:35)

Placljiva
Pilence

sa srecom i neka ovaj put to bude TO [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 18:27:53)

Plačljiva[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif] konacno, zelim ti uspeh i srecu najvecu

Pilence[sm=bravo.gif] ovaj put ce biti onaj dobitni

Ivanice, jos malo pa se radujemo

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 20:40:11)

Drage moje [sm=smiley31.gif]divne ste...Prvo da preguram ovaj mikroginon...Danas prva tableta [sm=smiley36.gif].Od njega sam baš nešto bezveze,mrzovoljna,depresivna,plačljiva,ma ne prepoznajem sebe...Ali ovoga puta mora da uspe [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 20:50:38)

Placljiva ovaj put ima da uspe 100% nema greske.
Sva sreca pa neces dugo piti mikroginon, a i mozda bude lakse nego prosli put...

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 21:07:19)

Plačljiva, srećan početak i da ovaj put bude ono pravo [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 21:55:36)

Plačljiva, preguraces taj mikroginon bez brige, i ja sam sva ko drogirana kad ga oijem ali preguraces[sm=bravo.gif] aonda sledi onaj najlepši deo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 22:23:23)

Hvala vam drage moje na podršci...[sm=smiley31.gif]Zaista ste divne [sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 23:32:54)

Plasljiva srecan pocetak a jos lepsi zavrcetak[sm=smiley1.gif]

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 23:48:52)

Jas samo ednas prokrvariv meguciklicno od mikroginonot I posle toa nemav nikakov problem 5meseci po red go piev na pocetokot koga pocnav so ispituvanjata zosto nemozam da ostanam trudna I nemav gajle I segapak go piev pred vto

cocaboca -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 0:19:49)

Pozdrav svima..pratim vas u poslednje vreme redovno,nova sam clanica :)
imam jedno pitanjce za vas...21.02 mi radjen ET ,danas mi je 10 dan..i jutros sam uradila kucni test iz znatizelje i bio je negativan..mozete misliti nase razocarenje Sad ..pa sam htela da pitam da li to moze do bete da se promeni,inace betu radim u petak 7 marta...prvi mi je pokusaj Vto..hvala unapred :*

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 0:50:51)

Coca boca, prerano je 10.dan!
Placljiva[sm=smiley31.gif]
Pilence[sm=smiley31.gif]. Jbt, kako niko nije video taj polip pre procesa? Ovi dr se bas igraju nasim zivcima, ko da je popravka zuba, a ne svo to psihofizicko maltretiranje...

Lepterija -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 5:21:24)

Rano je, nista ne sekiraj! Ja sam radila isto, bila znatizeljna kao ti. meni je jedva vidna bila druga linija, ali imala sam blizance. Mislim da bi ti 12.dan realnije pokazalo, ali nije to isto kod svake zene.
IZVORNA PORUKA: cocaboca

Pozdrav svima..pratim vas u poslednje vreme redovno,nova sam clanica :)
imam jedno pitanjce za vas...21.02 mi radjen ET ,danas mi je 10 dan..i jutros sam uradila kucni test iz znatizelje i bio je negativan..mozete misliti nase razocarenje Sad ..pa sam htela da pitam da li to moze do bete da se promeni,inace betu radim u petak 7 marta...prvi mi je pokusaj Vto..hvala unapred :*

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 6:29:10)

Rano ti e uste za test jas uopste ne pravev domasen test si cekav15den od et I ispitav betahcg preku krv I gotovo

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 9:15:54)

Cocaboco[sm=smiley31.gif] dobro nam dosla
Rano ti je jos za test, sacekaj ti lepo betu, a do tada uzivaj

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 9:55:58)

cocaboca,rano je 10 dan...najpametnije je uraditi kad su rekli dr.kako i kaze Wiv,pa ce biti beta kao njena[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Dunjice,kako si ti?do kada se bockas Fraxiparinom?[sm=smiley13.gif]

Nitrogirl -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 10:02:22)

Cao svima[sm=smiley1.gif]

5 dan mi je od ET, uglavnom lezim i bas mi sve ovo tesko pada. Inace sam hiperaktivna ali dr insistira da poptuno mirujem bar 5 dana. Popodne idem konacno u setnju [sm=bravo.gif] Imam strasan problem sa nogama, bole me misici , posebno uvece, nikad ranije mi se to nije desavalo[sm=smiley19.gif] Da li neko ima slicnan problem? Da li je moguce da je to posledica uvecanih jajnika? Jos jedna malo neprijatna stvar....da li ste imale problem sa gasovima[sm=smiley36.gif], da li je to nuspojava utrogestana. Pojavi se u vidu grca, zaboli me stomak, jajnik na par sekundi i .... postoji li nesto sto mogu uraditi da to ublazim?

[sm=smiley31.gif] za sve, poseban pozdrav cekalicama [sm=bravo.gif]

Nitrogirl -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 10:05:44)

Da, zaboravila sam najvaznije..... drage moje ja ne mogu da spavam [sm=smiley19.gif] Uhvati me san oko 1-2 nocu do 4, 4 ipo i to je sve. Najgore od svega sto uopste nisam umorna i pospana, samo razdrazljiva.... Ako imate neku preporuku, pls svaki savjet je dobrodosao

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 10:33:51)

Plačljiva draga nek je sa srećom [sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]
Nitro da brzo prođu dani do bete,pozitivne naravno [sm=bravo.gif]
Wivern čestitam od srca,neka ti je laka trudnoća [sm=9nebesa.gif] nekako si mi mirisala na trudnicu [sm=smiley16.gif] ajde sad brzo u trudničke teme [sm=kuza.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 10:46:57)

Jole cim prodjem uz eto mene u trudnickim temama [sm=smiley20.gif]

Nitro i mene su u prvom postupku bolele noge i misici od lezanja prvih par dana, gasovi su ti od utrogestana tj progesterona i pokusaj da jedes neku laksu hranu, Moguce je da dobijes i zatvor, mada ti ja iskreno zelim da ne dobijes. I mislim da ti je vecina tih problemcica od progesterona, za spavanje ne znam sta da ti kazem ja sam velika spavalica i hvala bogu nikada nisam imala problem da zaspim i naspavam se. Mozda sad kad krenes u setnjice budes lepse spavala, ipak ces se malo i izmoriti...

Ninnochka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 10:52:18)

Nitro, meni je danas 4dpt, imam iste takve probleme sa gasovima, kao nikad u zivotu [sm=jezicek.gif], kontam da je to normalno u nasem slucaju zbog ko zna cega, ne opterecuj se draga, ima nas jos takvih :)
Sto se tice lezanja i mirovanja, ja sam leskarila samo prva dva dana, juce i danas se vec prilicno normalno krecem po kuci, danas idemo lagano na rucak kod svekrve, ne valja toliko lezati, jer ti grcevi i bolovi su najverovatnije od slabe cirkulacije, jer lezis vec 5 dana.
Opet kazem - ako ti je dr tako rekao... ne znam. Nama su rekli da se posle 2 dana polako vratimo normalnim aktivnostima, naravno bez dizanja tereta, skakanja i sl.

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 11:34:09)

Dobrodosla Cocaboca,rano ti je za test,ja sam radila 12 dan i pokazala se druga bleda crtica,mada nisam verovala dok nije stigla beta jer sam mislila da je mozda poz od hormona .Sacekaj ti betu,navijamo da bude pozitivna kao i ostalim devojkama koje zeljno iscekuju taj dan.

IvannaM -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 12:36:20)

Cestitam wiv. Ja nisam imala puno da kazem, al sam vas pratila :D Mikoplazma je resena i danas smo konacno prosli prvostepenu komisiju :) U petak predajemo papire za drugstepenu i cekamo da vidimo kad ce da nam zakazu

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.3.2014 13:50:59)

Ivanna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>