RE: Vantelesna oplodnja XIII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 11:49:42)

Uplasena zao mi je sto se nije nista oplodilo,sledeci put ce biti bolje,i nisi ni svesna koliko si hrabra,da nisi ne bi se borila.

nata11 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 21:09:43)

Meni je 13 oduvek bio srecan broj [sm=smiley36.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 21:13:24)

Uplasena, veliki [sm=smiley31.gif]
A gde si radila Vto?

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 21:41:57)

alex[sm=smiley31.gif]
daco u kc nis

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:09:54)

ja sam danas se bas obradovala,koleginica iz skole koja ima 42 godine i dugo pokusava da dobije dete,nakon 2 inseminacije,ostala trudna prirodnim putem,usla u peti mesec i nosi decaka.bas sam bila srecna kad sam cula[sm=9nebesa.gif]
devojke drage,da sto pre,ali sto pre ugledate svoje crtice[sm=smiley1.gif]

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:18:08)

Moram konstatovati da nas ovde prosvetnih radnika ima bas dosta.
Wiv mi smo generacija! [sm=smiley1.gif]

Meni je 13 srecan broj!

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:23:50)

Skijasice [sm=smiley20.gif] napokon neko "mator" kao i ja

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:28:39)

Jao, cuti![sm=smiley36.gif] Ja gde god da se pojavim najstarija sam, mada mi niko ne veruje. To je jedino dobro, sto sam mlada duhom! Nije vazno koliko godina imas, nego kako se osecas! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:34:06)

Osecam se ja, jos uvek kao da mi je 25. [sm=smiley36.gif]

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:38:47)

To je ta generacija![sm=smiley20.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (1.3.2014 22:42:39)

Ma idi, prave smo devojcice [sm=sloncek.gif]

Ninnochka -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 7:22:19)

Evo da se prijavim i ja kao slucaj cetrdesetogodisnjakunje, koja se oseca kao da ima 30 [sm=smiley29.gif]

Danas mi je treci dan posle transfera, imam tri mrvice ovde sa mnom i uzivamo u carima surutke i mladog sira od ranog jutra [sm=smiley1.gif]
Je l' mora da se ima povisena temperatura kada je implantacija ili je i to individualno? I u koje doba dana je najmerodavnije meriti temperaturu?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 9:24:54)

Ninocka ja bih rekla da je sve individualno i da uzivas sa svoje tri mrvice i ne opterecujes se simptomima. Uzivaj u svakom trudnickom danu. I dobro nam dosla u klub 30 drugi put [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 9:29:04)

Khm izvinjavam se za OT, ali nesam mogla da odolim. Ja čim sam prešla 25, sećam se da sam uvek govorila da imam 23 [sm=jezicek.gif]

Problem nastaje kad mi neko kaže da je recimo '86 godište. I onda kako ja računam koliko ima godina? Ja imam 23 minus 6, 17! I onda kao auuuu pa još ni punoletan/na nije.
Tek kasnije mi sine da ja nemam 23, nego 33.... [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 9:33:06)

Wiw cestitam,nisam ulazila na forum nekoliko dana i sad sam listala unazad da vidim sta si uradila. Sto volim kad mi ovako lepo pocne dan.
Ninocka i za tebe navijam da nas obradujes za 10 dana. A sto se implatacije i temperature tice to je stvarno individualno i ne bas realan parametar kod nas vto-ovki,jer temperaturu odrzava progesteron a mi ga koristimo kroz utrogestan,tako da nemoj se opterecivati sa temperaturom.

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 9:53:11)

Trco ziva istina [sm=smiley36.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 13:29:00)

Drage moje,treba mi savet..da li Vi kad se spremate za et i za vreme kad iscekujete rezultat bete ,da li se ugojite od svih silih lekova i koliko?jer ja se ugojim svaki put najmaje 8 kg.i budem kao baloce,pa posl e skinem nekih 5 kg i dalje ni makac...hocu da poludim jer od kako sam krenula u proces a to je bilo pre tacno godinu dana ,ja sam se ugojila 7 kg.koje nikako ne mogu da skinem..zna li neka kako da smrsam?pozz za Wiv,Chipsi,Ninocka,Joka,Hanku,Ivanicasale,Nitro...i sve koje nisam navela..

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 13:31:49)

Lidija i ja sam u proslom postupku dobila 7 kg, ali sam vise lezala nego u ovom. Sada sam vise setala, doduse i sada jako slabo mogu da jedem muci me zeludac ako pojedem vise od 3 zalogaja [sm=smiley36.gif].
Jedina srecna okolnost sto sam ja bila mrsa pa sam sada sa svim tim ilama sasvim normalna.

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 13:38:05)

Wivern [sm=smiley31.gif] čestitam draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Neka je sa srećom [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Ostale stare i nove drugarice da vam se javim [sm=smiley1.gif] evo počela sam da pijem kontraceptiv i počinje moja druga VTO...Krenula sam konačno drugi put po moju sreću[sm=smiley1.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 13:39:01)

Wiv draga moja,ja sam pre celog postupka kad sam uopste krenula u ovu borbu imala super kilazu taman za moju visinu a ranije sam bila bas mrsava taman kad sam dostigla zeljenu kilazu usla sam u proces i nacisto sve poremetila..pa mi tako ti kilogrami ne prijaju,nisam ja bucka,nego jednostavno mi ne odgovaraju kilogrami i osecam se nekako debelo jer nisam navikla...znas kad godinama imas istu kilazu pa ti i 1 kg smeta kad se naviknes...strasno..a i vidno je za okolinu jer su me i oni navikli mrsavijom..pa me smarauju pitanjima..

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 13:44:04)

Placljiva navijamo......i radujemo se uskoro [sm=bravo.gif]

Lidija, onda na neke vezbice. Nema ti druge, a taman i da izbacis energiju posle svega

sunascee -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 13:49:29)

Placljiva, samo napred i neka se zavrsi uspehom [sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 14:08:44)

Lidija isti problem,nisam debela al imam par kg koji mi smetaju nikako da skinem,izbacila sam hleb,slatkise,pocela sa fitnesom pre mesec dana al nista ni gram dole.Najvise bih da skinem to zbog sledece vto jer cu opet da nabacim,6 kg sam se ugojila od kontracpcije do transfera,u trudnoci 4,posle spontanog imala 8kg manje,sad u toku zime nabacila kilo,dva i bilo bi dobro kad bi smrsala 5 al nesto nece

pilence83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 16:45:36)

pozzz drage moje[sm=smiley1.gif] evo i mene opet posle dugo vremena. trebalo mi je baš dosta vremena da se oporavim posle neuspešne VTO. ali šta ću idemo dalje. ja sam pre par dana bila na skidanje polipa na endometrijumu i zdravlje bože sad čakam ciklus i počinjem sa pripremom za drugu VTO. doktor mi kaže da mi 90% nije uspela prva vto zbog polipa. sve koje očekuju [sm=rozaCrtici.gif] želim puno uspeha [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (2.3.2014 17:09:33)

Alex kako cemo skinuti kilograme,evo i ja sad napokon prokrvarila...stomak me uzasooo boli...sve me nesto nervira...
puno srece svima koji su krenuli u pobede nove i oni koji iscekuju beteee...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]navijamo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>