Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 3.8.2020 22:58:24
|
|
|
|
flamingos
|
Kako ste sada Mirko,prolazi li?
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 3.8.2020 23:28:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Mirko jel su to komarci? Tema buve, pa reko da pitam, šta je :) Mi mažemo Cortinat i mm kupio na nagovor neke mame iz parka, neki Help gel, nešto tako, pa macka deci. I kod nas je isto, kod oboje moje dece, a i kod mene skoro pa tako. Dok mm neće ni da vide beštije..
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 3.8.2020 23:32:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dunja,ja sam komarce videla. Ali sad pocinjem da sumnjam u svoj vid 😊Vise ne znam da li sh ga samo komarci capili ili je pokupio i neku buvicu.Ali mazemo mazemo. Evo namazali smo sada pre spavanja cortinu a jutros sam mu mazala hipernocurak.Taj hipernocurak smanjuje i svrab. Sutra ce da crta po flasterima smajlice pa cemk da lepimo na kriticna mesta.Da ne bi ceskao.
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 18:45:22
|
|
|
|
flamingos
|
I mi mažemo CortinaT kremu,i super je.Mislim da je to Mirko od komsraca,samo što češka,pa ne može da prođe.Kako je sada?❤
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 18:51:49
|
|
|
|
physio70
|
Kakav je Help gel?
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 19:11:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moju decu cim jedan komarac ujede bude naduto. Neverovatno kako reaguju. Plus su svetle puti, pa bude bas uocljivo.
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 22:45:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Danas je bolje. Doduse mazali smo se vise puta. Cak i dok spava ja ga namazem. Ma samo da on to ne cacka.
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 22:56:56
|
|
|
|
flamingos
|
Pa,da, češka i zato teže prolazi.Biyno je da prolazi.❤
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 22:59:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Prolazi prolazi. A ostavila sam jos dnaas da vidim da li ce se makar malo povuci ili da ukljucim aerius....
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 4.8.2020 23:01:13
|
|
|
|
flamingos
|
Super.Ako se povuče nemoj ni da mu daješ Aerius.
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 5.8.2020 8:27:32
|
|
|
|
Duškić
|
Samo da se dete smiri. Da ne svrbi.
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 5.8.2020 8:41:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Mozda o de, ili negde sam vec procitala da mame mazu i onu vodicu za boginje. Mada super sto prolazi 😊
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 5.8.2020 9:21:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Da, mama Jo. Krecno mleko. Jeste to je super. Nego ja eto to nemam u kuci a nisam se set_ila da kupim.
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 6.8.2020 9:04:10
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,kako ste,da li se povuklo crvenilo?Svrbi li ga još?
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 6.8.2020 10:08:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mnogo bolje. Nije vise onako oeteceno. I smanjuje se.
|
|
|
|
RE: Buve ili nešto drugo? 6.8.2020 10:10:52
|
|
|
|
flamingos
|
Super.Komarci su to,nego iritirao kad je češkao.Poljubac mališanu.❤