Anoniman -> Buve ili nešto drugo? (16.9.2009 17:42:52)
|
Jutros kada sam Luku odvezla u vrtić imao je 2 ujeda na obrazu - mislila sam komarac! Stigla sam sa posla a on: - 6 na desnom obrazu - 1 na desnom uhu - 2 na levom uhu - 1 na levom obrazu - 4 na desnoj ruci - 2 na levoj ruci - 4 na desnoj nozi - 2 na levoj nozi na stomaku i leđima nema. Obratimo šažnju da su ujedi dupli, a znamo da buva grize duplo, ili u nizu. Odakle buva? Sinoć smo bili kod moje mame, Luka se igrao u pesku, jeste pesak zatvoren, ali šta znam. Ne pada mi na pamet ništa drugo. Sinoć sam sve što sam skinula sa njega stavila u prljav veš, a njemu čak i kosu oprala, jedino što nisam bacila na pranje je donji deo trenerkice, iz razloga što sam juče sve ostale trenerkice oprala, i nisu bile suve za jutro, a on je morao nešto obući ujutru za školicu, mislila sam "izdržaće još danas", ni ne pomišljajući na buve... Sada sam njega okupala, opet kosu oprala, i svu garderobu sa njega, i koja je bila van ormara sam bacila na pranje, kao i njegovu posteljinu, našu posteljinu (sve je već u mašini, da buva ako je ima, ne pobegne). Pregledala sam sobu, ništa nisam našla. Staviću vam i slikicu obraza, malko je mutna; Luka i ja imamo malo jaču reakciju na ujede (da znate). [img]http://www4.slikomat.com/09/0916/dj5-IMG-25.jpg[/img]
|
|
|
|