smeško -> RE: Krvarenje u ranoj trudnoći (21.6.2010 11:58:56)
|
Sta reći? Sutra ulazim u desetu nedelju. Prvi put sam prokrvarila u šestoj nedelji, braon, pa onda malo i sa crvenom krvlju. Posle pojačane terapije progesteronom (3x2 tablete Utrogestana, vaginalno i injekcija na 4 dana) sve se smirilo. Bilo je o.k. do juče. Ponovo se pojavio braon sekret. Ne mogu tačno da mu procenim boju, zbog vaginalnog korišćenja tableta. Trenutno ležim i trudim se da ne paničim. U petak sam išla na kontrolu, bilo je sve u redu, a već u nedelju...Jutros sam ponovo vadila Hcg i popodne nosim rezultate svom ginekologu. Naravno, nikakva druga želja na ovom svetu, ne može se meriti sa željom žene da bude majka. Ja sam već imala jedan spontani u desetoj nedelji, a posle toga i molarnu trudnoću, završenu kiretažom. Uplašena sam i nervozna. Čitala sam malo komentare na ovu temu i znam da ništa novo ne možete da mi napišete. Ali...Bar znam da je ovo pročitao neko ko zna koliko je jak majčinski instinkt i koliko sve želimo decu. Ljubim vas sve! P.S. Htela sam kao nick da stavim Sneško (pošto imate smeškicu), ali sam pogrešno otkucala, ležim, pa je malo nezgodno. Ne znam ni što vas gnjavim svojom pričom. Valjda zato što sam sama, suprug je do 16h na poslu.
|
|
|
|