little_one -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (24.2.2014 21:21:30)
|
Vece trudnice a nove trudnice dobrodosle! Bila sam jutros na pregledu, prethodno radila nalaze kks i urina i sve je perfektno, hgb mi nije ni u prvoj trudnoci ovako bio dobar, 134 tako da sam bas srecna zbog toga pogotovo sto je zimski period. Bebac se spustio nisko u karlicu, kaze dr da je bas nisko, uglavio se i namjestio za porodjaj, i da me zato tako jako boli karlica i ledja. Naredio mirovanje dok ne udjem u deveti mjesec a poslije kako mi bude i koliko izguram....ultrazvuk mi opet nije zakazao, i dalje cekamo 36tu nedjelju...bas se nacekah tog ultrazvuka, u prvoj trudnoci sam isla i privatno pa je bilo malo cesce cackanja bebe na monitoru [sm=smiley36.gif] a sad poslednji bio u 20toj nedjelji pa sad cekamo 36tu nedjelju...dugoooooooo....al dobro, tako valjda i treba, nema potrebe za cesce kako on kaze i vjerujem da i nema...ctg isto dobar, nemam kontrakcija, iako je bio jaaaaaako nemiran i jedva smo ga ulovili da spojimo deset minuta u komadu [sm=smiley36.gif] ovo ce biti mamin buduci gimnasticar, cerkica je bila balerina u stomaku a ovaj momak je bas nemirko [sm=smiley36.gif] Zavrsila sam i sa komisijom, porodiljsko treba da otvorim 18 marta. Ostalo inace ok, razmisljam se oko proljecne generalke, pa sve gledam prognoze kad cu poceti da perem i ribam po kuci [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|