Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 15:34:00
|
|
|
|
degu
|
To ti je onaj osećaj kad se načisto istopiš Još malo da poraste pa neće imati mesta baš tako da lumpuje Moja je samo jednom pravila žurku za sad i kontam da nije tako mala sigurno ne bi bilo baš prijatno Al to su sve čari trudnoće :)))))))
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 16:11:55
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Verka možda bi se ogrebala i za crveni veš Ha ha ha...Ne brigaj, ja cu u toj zivotnoj dobi verovatno nositi dukser gace dokolenke
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 18:33:02
|
|
|
|
Nimfa
|
ja samo da vam mahnem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 19:25:27
|
|
|
|
Milica cica
|
Nimfa još si 2u1 bebana uživa u tibi, ne ide joj se napolje Mi bili na kontroli, bebe su super, plodove vode dovoljno, u četvrtak ponovo idemo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 19:41:06
|
|
|
|
Nimfa
|
Jos sam tu,i meni danas proveravali plodovu vodu kazu ima dovoljno,nastavljamo sa cekanjem,bebana se bas uinatila nesto
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 19:58:14
|
|
|
|
Jole84
|
Nimfa jel prošla prehlada hoće bebi još da uživka u stomaku Mici bravo za bebe što ideš ponovo na kontrolu,baš često?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 20:21:24
|
|
|
|
Milica cica
|
Jole nama se bliži sad pa moraju da prate. Grlić je malo skraćen i prst i po otvoren.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 21:09:23
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nimfa jel prošla prehlada hoće bebi još da uživka u stomaku Jos je tu po malo,kasljucam ali fala bogu bolje je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 21:14:59
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Milica cica Jole nama se bliži sad pa moraju da prate. Grlić je malo skraćen i prst i po otvoren. Kuku vala nama se baš bliži ... a tebi tek..... Mi danas "Beograđanke" bile na kafici ... bilo nam je jako lepo i nije se znalo koja više priča.... Nije mogao čovek da nas pohvata.... mi sa svim našim doživljajima,savetima,sličicama,snimcima,utiscima,žaljenjima (obično na gorušicu i piš,piš) ... ma dan ispunjen... a vreme proletelo kao tren ....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 23.2.2014 22:50:46
|
|
|
|
Milica cica
|
E baš super, neka ste se lepo provele
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 0:32:24
|
|
|
|
Fidelity
|
Dobra noc svim trudnicama...Ja sam slabo pisala dok sam bila u drugom tromesecju..Drago mi je da smo sve sad na jednom mestu. Samo u ovo vreme i mogu da kuckam jer mi cerka (15meseci) zaspi tek posle 23h. Do sad sam samo citala vase postove i to na brzinu..kao gost, ne stignem ni da se ulogujem. A sutra ulazim u 9.mesec i hvata me trema pa mi je ipak lakse da procaskam.. Bebac je jako nemiran ovih dana pa ne znam da li mu se mozda vec izlazi..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 9:49:17
|
|
|
|
jovana jojo
|
Jutro trudnice... Sta je ovo nema nikoga do sada... Ko se prvi prikljuci zovem na Jutros sam odvela devojcicu u vrtic pa imam malo slobodnog vremena, jos uvek kasljuca ali pregurace i to... Ja idem ponovo na CTG 4. marta pa oko 10. marta kod drugog da zakazem carski a 11. kod neurologa. Mart ce mi poceti od dr do dr a i tad cu da vadim sve analize pred porodjaj. Zna li ko jel se svi rezultati za carski rade nekoliko dana pred carski ili moze 10-20 dana pre? Jole jel te sveki i dalje cuva kao i pre kako tvoja bebica, sta nosis? Micika kako se ti poradjas, nama jee ista nedelja i dan... Maro i ti si pri kraju... Nimfa kako si ti? Je li sad dani prolaze u iscekivanju, pa ti se svaki bol ucini kao kontrakcija Ostale trudnice
< Poruku je uredio jovana jojo -- 24.2.2014 9:50:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 10:23:17
|
|
|
|
Klarita
|
Jojo, evo ja pijem uvek Je l'' se odluci za anesteziju? Imas temu Carski rez i posebno Spinalna anestezija, pa vidi A, mozes do mesec dana ranije, vaze ti rezultati...bar kod nas! Nimfa, zovu li te Georgina? Drugarke, mi nismo u vrtic danas, jos malo smo slinavi, pa ne bih da rizikujem evo vuce me za ruku da idemo u set_nju...ljubim vas sve, kuckamo se kasnije!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 10:34:10
|
|
|
|
moja ciklama
|
Hvala na treba mi! IZVORNA PORUKA: Mara1986 Mi danas "Beograđanke" bile na kafici ... bilo nam je jako lepo i nije se znalo koja više priča.... Nije mogao čovek da nas pohvata.... mi sa svim našim doživljajima,savetima,sličicama,snimcima,utiscima,žaljenjima (obično na gorušicu i piš,piš) ... ma dan ispunjen... a vreme proletelo kao tren .... Koja više, a koja najviše? Bilo mi je super! Nego jel hoće neka sutra na konferenciju KLIK ako je raspoložena i slobodna nek mi pošalje ime i prezime na PP, da je prijavim! p.s. Obećavam dobar provod
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 11:23:43
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan drugarke Ja bila na kontrolu kod državnog dr,dao mi upute za ks i briseve,sve je ok,bebi je kilo i 350 gr,mada kaže da je nedelju dana manja nego po zadnjoj menstruaciji. To je pretpostavljam u redu,jer mi je verovatno O bila kasnije? Inače mi je ukinuo utrogestan i baš mi je frka Jojo čuva me i dalje,sva je smešna i euforična oko bebe,baš kao i moja majka,slatke su. Kako ste vas dve,šta ima novo Ciklamice,Maro,Jelt,Dunjči divne su vam sličice s druženja,vidi se da ste uživale a i mnogo ste mi lepe Klarita nešto su svi klinci bolesni,ovaj virus je čudo,bolje da odleži još malo,ajde da brzo ozdravi
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 12:22:52
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: Ushtipak Buba, pa sigurno ti pola od toga ne treba Uostalom, posle jednog dana ce doci neko da te obidje, pa nek ti donese sta ti fali. Nadam se da ne pakujes kozmetiku i sminku kao za hotel, osim sapuna, paste za zube i ceslja, ni do cega drugog neces ni stici. Pelene za bebu moze da donese tata, dosta ti je jedan paket ulozaka, ostale nek ti donose itd. Napisi na temi sta si sve spakovala, pa se mozda jave iskusnije mame da ti kazu sta je suvisno? Ma kakva šminka! Sve sam spakovala po Srninom sposku pošto se i ona porađala u Višegradskoj. definitivno ću morati podeliti na dva dela. Nešto ću poneti a nešto da donesu. Ne vredi drugačije. Odoh sad na ctg. Pozdrav debelice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 13:30:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Gde ste trudnice drage! Ja samo kratko da se javnem, zakazala sam ekspertni za 7.3. u bolnici Zvezdara, i baš sam happy :) Ljubim!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 15:00:54
|
|
|
|
dunja123
|
cao trudnjace:) ja samo da se malo javnem.kao i obicno u trci sam i frci.jutros isla sa decom do kineza po neke lopte i krila, pa oni u povratku zaspali.jedno strpala u kolica drugo u ruke, i tako do apoteke po utrogestan, nekako ih izvukljala uz stepenice, i kad smo stigli kuci jedno se probudilo...grrrr. onda sredila celu kucu i sad ne mogu da se maknem...i ne planiram...uhvatio me neki strah..malo sam preterala.nego sta mislite do kad mi smeno da se vozikamo kolima. ja planirala za 15 dana da vozim decu kod babe...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 15:02:00
|
|
|
|
dunja123
|
dunja RR nama je ekspertski.4.03 u nf.nadam se da cemo saznati pol tad...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 15:03:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Hej dunjče, nema te I ja se nadam :) Mislim da samo nas dve Dunje još ne znamo pol
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 15:05:45
|
|
|
|
dunja123
|
videla sam neku supoer ponudu za 4d, ako te interesuje mogu ti poslati pp.ja sam razmisljala da li da idem pa saam onda odustala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 15:24:31
|
|
|
|
pari
|
drage, kako ste? ja evo bila kod dr...nešto me već par dana bolucka sa leve strane pogotovo u određenim položajima (kad ustajem, savijam nogu...)...pogledala me, kaže da imam male kontrakcije...malo sam se zabrinula da li se vama dešavalo? povećala mi utrogestan na 2x200 (pošto mi je prošle nedelje smanjila na 1x200)...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 15:32:38
|
|
|
|
dunja123
|
pari nemoj da brines, desavala se to mnogim trudnicama da ja znam.meni se desavalo u prvoj trudnoci.ja sam tad pila partusisten i verapamil jer nije bilo utrogestana u to vreme da se nabavi.moras da mirujes dok se ne smiri. u drugoj trudnoci mi se javilo pred kraj osmog pa su me strpali u nf na odeljenje vrt misleci da ce da krene porodjaj.nisu hteli da ga zaustavljaju ali posle 7 dana lezanja tu, smirile se kontrakcije i otisla sam kuci.porodila se 10 dana pre termina...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 16:46:22
|
|
|
|
lesica
|
Drage ako se niste prijavile za paket za trudnice, imate još par dana! A ujedno, možete i da glasate za vaše drugarice koje su se prijavile >>> KLIK
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 24.2.2014 17:24:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Znam za te ponude, hvala ti, nego imam loše iskustvo ako je Clinica Nova u pitanju (tj. i moja drugarica i ja), pa od tada, zaobilazim te ponude iz sekcije Zdravlje. Odlučila sam da ovaj ekspertski radim u bolnici na uput, kao što je moj doktor i tražio a onda tamo da oko 30. nedelje da uradim pjedan privatno, možda u Analife ili sl. IZVORNA PORUKA: dunja123 videla sam neku supoer ponudu za 4d, ako te interesuje mogu ti poslati pp.ja sam razmisljala da li da idem pa saam onda odustala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?