Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 21:22:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je počeo da raste pre deset__ak dana onako baš, baš a sada je toliko veliki da je to prosto neverovatno Stavila sam juče u temu sa stomacima, a danas je još veći Ja sam 23. nedelja, tako da .. još malo draga .. IZVORNA PORUKA: maksmin hvala najlepse!!! e sad drugo pitanje, kad ce da mi poraste stomak, pa da poverujem konacno u cudo?
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2014 21:25:33 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 21:47:08
|
|
|
|
maksmin
|
joj, jedva cekam, valjda ce brzo porasti! pozdravljam vas, druzimo se ovih dana, sada moram da idem da napravim muzicu tortu rodjos mu sutra. cmok
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 22:12:57
|
|
|
|
ivaMark
|
LO, nadam se da ce sve biti u redu na kontroli Mislim da i umor cini svoje, u prvoj trudnoci smo imale vise vremena za odmaranje (mogla sam i da legnem u toku dana, ujutru da spavam duze itd..) a sada...hm, bas i nije tako. Pre neki dan sam i ja rekla da se osecam kao da sam sedmi mesec. Maksmin, dobrodosla... tvoja prica je zaista divna
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 22:37:02
|
|
|
|
Mille
|
Trudnice se raspisale. Neko je spomenuo bol sa leve str., ja sam jedno vreme imala prisutan bol sa desne. Ali mislim da je to sve normalno dok god nije jako intenzivan, ostar i nekako upozoravajuc. Sve se namesta i razmesta a i beba trazi najudobniju poziciju. Trudnoca nije bezbolno stanje sto bi rekla moja dr ;-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 22:45:14
|
|
|
|
Jeltje
|
Devojke, ako ima neka koja se razume u kks, gvozdje, hemoglobin i te stvari neka mi odgovori i pomogne u temi o tome. KLIK Hvala unapred
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 22:46:55
|
|
|
|
Jeltje
|
Mille, i tebi sam tamo pisala o Tothemi - pogledaj.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 22:52:22
|
|
|
|
Jole84
|
Maksmin divno te je videti ovde LO biće sve ok,odmaraj ako možeš malo više,mada naravno da je vama mnooogo teže sa malim klincima,svaka čast. Ivamark sad vidim da je tebi malena 9 meseci,kako mala razlika,svaka ti čast Jelt šta nam radi drugarica LO
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 22:58:57
|
|
|
|
degu
|
Maksmin sad će stomače, negde od 18- 20. nedelje se sigurno bar malo pojavi strpi se malo LO izdržaćeš ti sve, par dana lošijih pa par dana dobrih i tako u krug A što se bolova tiče sve je to normalno dok nisu neki ne daj Bože jaki bolovi, do sad je retko kad bio dan da me ništa ne boli.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 23:00:41
|
|
|
|
Jeltje
|
Hej Jolence, drugarica Lo me malo nervira, jer je bukvalno podivljala...Skace, vrti se, okrece se...Stomak mi leti tamo - vamo. Imam utisak da se juce posle uz-a skroz obrnula, tj. na uz je kako je dr rekao bila okrenuta glavom dole, ali toliko se vrtela posle da sam jos sinoc imala utisak da joj je glava tamo gde su joj ujutru bile noge. Ja uvece legnem na ledja i malo pritiskam stomak i onda osecam kako se meskolji nesto ispod i od prilike zamisljam gde su joj noge, tiba, glavica...Da li si ti probala da opipas tvoju devojku? Vrlo je interesantno I htedoh da te pitam, a nikako, jeste li se vi odlucili za ime?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 23:05:45
|
|
|
|
Jole84
|
Joj ni ja ne kapiram gde joj je šta samo sam za nogice sigurna,osećam po šutiranju,jače je od udarca rukom Inače je ona okrenuta zadakom,prednjači joj guza,pa možda zato ne mogu da ocenim. Što se imena tiče najverovatnije će da bude Mila,po mojoj baki koja me je mnogo čuvala. Imamo još par imena u opticaju ali mi nekako ni za jedno drugo nije "zamrdalo". Vevericoooo kvo rabotite ti i tvoja devojka večeras žensko veče
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 23:10:54
|
|
|
|
Wannajah
|
Joooooj i ja sam htela Milu ali dobih Aleksandra,neka je on meni ziv i zdrav! :)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 23:14:25
|
|
|
|
Jeltje
|
Jole....pa to je predivno. Bas mi se svidja Mila. Sigurna sam da ce biti mila i draga. Veliki za nasu drugaricu Milu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 23:18:09
|
|
|
|
Jole84
|
Wanna neka je živ i zdrav mali kralj a onda drugo ako bude devojčica eto Mile Jelt takva mi je bila i baka,prava zmaj žena,jaka a nežna. Volim da živi uspomena na nju. Ljubimo i mi vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 21.2.2014 23:20:41
|
|
|
|
Wannajah
|
Heheheh,hvala. Samo Lale je vec drugi,tj. Ognjen,pa on.. Mila moze da bude samo treca. :)
< Poruku je uredio Wannajah -- 21.2.2014 23:22:04 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 7:22:57
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro trudničice,evo kafica čajić, ko šta pije LO nadam se da će biti sve ok, to se bebac polako priprema za veliko finale. Meni je stomak deformisan, devojka se okrenula u desnu stranu i tu sedi, tako joj odgovara, tako da mi je stomak bukvalno izbočen u desno , malo je nezgodno zavuče mi se pod rebra, a levi deo stomaka gore prazan, baš mi nije jasno što se lepo ne pruži nego mora da se gura Mi u nedelju idemo na kontrolu, pa ćemo možda imati i neki plan i program za dalje, bliži se polako Jole baš je lepo ime Mila
< Poruku je uredio Milica cica -- 22.2.2014 7:24:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 7:40:58
|
|
|
|
Ushtipak
|
I meni se dopada Mila! Da sam dobila devojcicu i ja bih joj dala ime po svojoj baki, Olga. Ali eto, ispalo je da ce ime ostati samo u nasim srcima i uspomenama, a uzivo imamo Pavla i cekamo Stevana Nego, sto ste sve tako rano ustale ? Mene sincic sinoc slucajno zviznuo glavom u nos dok se namestao da zaspi, samo se culo krc, pa sam zakukala muzu da donese led, a malisan se rasplakao. Izgleda da ipak nije nista puklo, aled je pomogao oko otoka. Jos mi samo fali da idem sa ovolikim stomakom i plavim nosem, kao reklama za nasilje u porodici... Idem na UZ u ponedeljak, svi se moji cude, kazu, zasto ides opet na UZ? A ja kazem, pa proslo je mesec dana od poslednjeg. I niko ne moze da veruje kako to brzo prolazi, haha, njima naravno. Ja svaki dan, kao i vi, osluskujem, osecam mrdanje, razne bolove, zagledam ves da nest, nedajboze, ne krene, lezim kad god mogu, pijuckam vitamine i utrogestan... Uf. Samo da udjem u deveti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 11:46:51
|
|
|
|
Mille
|
Mene je jutros probudila moja bebica sa rri suta u besiku. Blago meni, kako smo pocele :-)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 12:00:52
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Ushtipak Nego, sto ste sve tako rano ustale ? Ja spavam na rate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 12:32:54
|
|
|
|
moja ciklama
|
Mene u 8h budi bešika A u 8:30h me probudio Post expres, KLIK! Dan ! Uživajte!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 13:55:45
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan bucike Ciklamice torbe su divne,piši u pp gde si naručila deluju mi srednje veliko,jel može neka od njih da se iskoristi za porodilište? Baš gledam neku tako torbu da mi bude i za porodilište i kasnije za bebija. Uštipak i ja kao Mica,spavam na rate,ne vežem ni 15min noću. Sinoć mi mama spavala,pa se zgranula žena u toku noći kad me videla s jednom nogom na podu a spavam ko top,valjda sam bila spremna za wc pa se uspavala
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 16:44:47
|
|
|
|
Milica cica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Sinoć mi mama spavala,pa se zgranula žena u toku noći kad me videla s jednom nogom na podu a spavam ko top,valjda sam bila spremna za wc pa se uspavala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 18:06:06
|
|
|
|
Klarita
|
Drugarke, bre...a, ? Jole, Mila je preslatko ime i prelepo i moja baka se zvala Mila A, negde sam pisala, ponavljam se...kad se Boze zdravlje uda, svekrva koliko god je ne volela, morace je zvati Mila U dilemi sam oko trudnickog porodiljskog...ne zna se za 35% kad i kako, a kako je moj posao extra mega giga , prof strucnih predmeta 4.godini (i jedno odeljenje 2.) ja bih radila 4 dana nedeljno po par sati popodne, a onda bi dosla praksa (dve nedelje) pa prolecni raspust, pa matura...pa, razumete...ne bih se preradila a, primala bih platu sto mi nije presudno, vec da izadjem iz kuce, jer sam freek po tom pitanju. Vodim se i u privatnoj apoteci neki postotak, ali tamo "radim samo na papiru". E, sad, ne razumem zasto ne biste zeznule sistem ako vam odgovara da otvorite porodiljsko kasnije Ja sam u prvoj trudnoci otvorila porodiljsko 20.decembra,a termin mi bio 25. porodila se 22. Onda mi odgovaralo sto kasnije Znam da dr-u u DZ nije bilo bas pravo, ali mm se pojavio s papirima i sta je mogao... Vidim ima novih ovde, dobrodosle drage..izvolite Ciklama, obratila sam ti se i naonoj temi tamo, pa izvoli, draga, ti si na potezu Dete mi zaspalo u ovo "nijedno" vreme...idem da je budim, pa se kuckamo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 18:17:27
|
|
|
|
daca77
|
Klarita, a tih 35% jos uvek ne isplacuju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 18:21:50
|
|
|
|
Klarita
|
Pisala sam tamo na temi "Trudnicko i porodiljsko bolovanje"...Daco, brate, ne znaju kako da vrse obracun u RFZO , no dokona sam pa se zanimam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 22.2.2014 18:26:14
|
|
|
|
daca77
|
Nista, sacekacu da nauce kako da obracunavaju, pa cu onda praviti A tacno sam znala da se jos uvek ne isplacuje...definitivno je opsti haos.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?