|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ]
15.2.2014 22:57:38   
Nimfa

IZVORNA PORUKA: little_one

Nimfa, kod tebe se primaklo bas...kad ti je tacno termin?

Termin mi je sad u utorak 18-og user posted image

Zene a juce sam imala crvenkastu mokracu nzm da li je to nesto opasno pitala sam docu ona rekla da se to javlja pred ispadanje sluznog cepa,danas me bas kicma ubija,a dobila sam i retku stolicu,da li su to neki simptomi porodjaja ili ne? user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 751
15.2.2014 22:58:51   
Mille
Little one, ti si bas imala aktivan i uzbudljiv dan. To je bas lepo i treba da uzivas. Nimfa je baaas blizu drzanja bebice u narucju.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

Direktna veza do poruke: 752
15.2.2014 22:59:07   
Mara1986
Auuu da Nimfa nam je baš blizu user posted image
Lo nema treme što se mora, mora se user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

Direktna veza do poruke: 753
15.2.2014 23:01:19   
Mara1986

IZVORNA PORUKA: Nimfa

Nimfa, kod tebe se primaklo bas...kad ti je tacno termin?

Termin mi je sad u utorak 18-og user posted image

Zene a juce sam imala crvenkastu mokracu nzm da li je to nesto opasno pitala sam docu ona rekla da se to javlja pred ispadanje sluznog cepa,danas me bas kicma ubija,a dobila sam i retku stolicu,da li su to neki simptomi porodjaja ili ne? user posted image

E to se desilo i mojoj drugarici ali doktor je to prepisao "pojedenom" paradajzu? kao ofarbao joj mokraću?!user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 754
15.2.2014 23:01:26   
Mille
Nimfa, ja mislim da su to prvi simptomi. Samo hrabro user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 755
15.2.2014 23:17:30   
Nimfa
uf nadam se da jesu jedva cekam da vidim bebicu,mada ipak imam osecaj da ce da predje termin user posted image

hehe ovo za paradajz me bas nasmejalo,kod mene od njega sigurno nije jer nisam jela,a nisam jela nista crveno tako da ko zna user posted image

(odgovor članu Mille)
Direktna veza do poruke: 756
15.2.2014 23:21:52   
little_one
NImfa, jeste to ti je pred ispadnje sluznog cepa, i ako imas kakvu sluz, onako gustu, to ti je isto cep....a stolice pred porod idu cesce, nemoj se zacuditi ako zavrsis dezurna nocas na wc solji, nije dijareja vec priprema za porod....spremaj se, eto bebe brzo user posted image i javi naaaaaaaaaaaaam, nemoj ko Sanjalica da ne znamo nista...imas li neciji broj barem?

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 757
15.2.2014 23:23:32   
Mara1986
Ako ga i prođeš duže od dve nedelje nećeš čekati... beba je na dohvat ruke ....user posted image ja se nadam da su ovo tvoji simptomi za porođaj... user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 758
15.2.2014 23:40:52   
Nimfa

NImfa, jeste to ti je pred ispadnje sluznog cepa, i ako imas kakvu sluz, onako gustu, to ti je isto cep....a stolice pred porod idu cesce, nemoj se zacuditi ako zavrsis dezurna nocas na wc solji, nije dijareja vec priprema za porod....spremaj se, eto bebe brzo user posted image i javi naaaaaaaaaaaaam, nemoj ko Sanjalica da ne znamo nista...imas li neciji broj barem?

Ne znam za sluz imam bas dosta gust i povecan sekret za cep su mi rekli da je gust i prosaran krvlju tako da ne mogu da promasim,a broj nemam niciji videcu da mm javi ovde na temi kad se bebac rodi user posted image

Direktna veza do poruke: 759
15.2.2014 23:42:38   
degu
O LO divan dan user posted image
Sećam se Jelene, to su divne vesti, nek joj je sa srećom, svu sreću sveta zaslužuje user posted image
Nimfa baš se približilo user posted image Baš sam se i ja pitala šta je sa Sanjalicom, niko ništa ne javlja :/
Mene boli stomak zadnja dva dana, onako sa strane, jako i kad piškim me zaboli donji stomak, piškam svakih 15 min, sve se brinem da nije neka infekcija. Sad mi nema druge nego da pijem tečnosti, tek u utorak rade laboratorije da dam urin, nadam se da nije ništa.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 760
16.2.2014 0:36:17   
pocahontas
cao drugariceeee user posted image

mi stigli danas sa zlatibora, samo da vas pozdravim, sad cu natenane da iscitam sta ste pisale...nas vreme bas i nije posluzilo, duvao je vetar 2 dana, a u petak kisa ceo dan, ali smo uspevali da prosetamo...opet sam imala zatvor i ovog puta sam uspela i da dobijem hemoroide, necu sad ovde da mracim, ali mi se smrklo pred ocima kad se to desilo, sva sreca ne boli i malo se povuklo, valjda se nece pogorsavati stanje..prosli put to nisam imala tako da odoh da nadjem tu temu da iscitam sta su trudnice radile u takvim situacijama...

cmoka za sve!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 761
16.2.2014 10:46:07   
Milica cica
Jutro trudnice jeste se uspavale? Vidim nema kafice, pa ajd da skuvamuser posted image
Kod nas sunce, toplo, divno vreme za šetnju, ko može naravno, ja mogu samo da posmatram kroz prozoruser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 762
16.2.2014 10:47:32   
Klarita
Spavaliceeeeee, budite se, divan je dan napolju, user posted image i svi u set_nju, ajde, ajde...

Poc, bas bzvz, ali snasli ste se i vala bar ste se makli iz kuce. Koje temperature bile?

Maro, da ti nije uroka, a ti vezi crveni koncic oko zgloba ruke (po nekom starom verovanju on stiti od uroka, a jos trebe da ti veze osoba koja ima oba ziva roditelja user posted image ) Sad sam se toga set_ila, a ja nisam vezala, ajme meni, u prvoj trudnoci jesam user posted image

Sto se tice skupoce u Bg-u, pa i plate su vi pogoleme, ne se cackaj...mi sa juga Bg zovemo Vatikan user posted image mojNe se ljutis, Maro user posted image i ostale zenskice, nista licno!

Mico cico, pa zasto? Nisam u toku user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 16.2.2014 10:48:41 >

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 763
16.2.2014 10:57:23   
Milica cica
Ma malo sam ogromna user posted image šalim se, ja dosta mirujem imam one lažne kontrakcije, koje sad znaju da budu neprijatne ako sam na nogama, tako da mi je dr rekao da leškarim što više.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 764
16.2.2014 10:57:53   
Mara1986
Lelelele nemo od sabajle sas nase Beogradjanske plate... ce mi ripi pritisak...
Ceveni koncic oko leve ruke nosim od pocetka a vezala ga ja sama...ali vise izgleda mi nedeluje...
Inace dobro vam jutro zelim ja se od rane zore najela kiflica kao prase pa ovaj mali igra za sve pare... ljubi ga mama to mu je na tatu

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 765
16.2.2014 11:50:05   
Jole84
Dobar dan ženske,šta se radi user posted image
Ja malo da pripočistim po stanu pa odoh u šetnju s drugaricama,dan je divan user posted image
Maro lepo ti reče Klarita za plate,to je činjenica user posted image
Nego Klarita ajde kad se šetkaš ako ti nije teško slikaj mi zavesice,pa ako ne nađem ovde onda ću da te maltretiram a i eto razloga da opet pijemo kaficu user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 766
16.2.2014 11:56:20   
degu
Dobro jutro trudnice user posted image Divan dan, pravi prolećni :) Poc bar si malo skitala.
A kad smo kod plate ja moju bolje da ne spominjem user posted image
Mico šetaću se ja i za tebe ako mi bešika dozvoli user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 767
16.2.2014 13:56:18   
buba m
Zdravo user posted image
Nimfa jos malo! user posted image
Meni muž bolestan. Tri dana se borimo sa temperaturom. Hoću da odlepim. Molim Boga da mi ne pređe sad pred kraj.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 768
16.2.2014 14:00:49   
buba m
Poc ja sam hemoroide zaradila pre tri nedelje. Mažem nekom biljnom mašću. Tegobe su prestale, smanjili se, ali neće da se povuku skroz. Ja se bojim da će mi na porodjaju biti veselo zbog toga.user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 769
16.2.2014 14:15:20   
Jole84
Poc bitno da ste bar malo promenili sredinu i uživkali,jel bilo snega? Baš bezveze za hemoroide user posted image
Nimfa kako se osećaš,bogami sitno brojimo user posted image Jel će da te porađa neko konkretan s klinike ili na kog naletiš? Super ti je termin,tad je mojoj sestri rođendan user posted image
Bubo pazi se,mada je mnogo nezgodno,ja se obavezno razbolim kad i mm,s tim što njega prođe za 1 dan a mene drži i po nedelju user posted image
Degu pravo da ti kažem,i ja pišnem u svaki kafić user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 770
16.2.2014 14:16:20   
Jeltje
Cao drage moje,

Buba i Poc, ja sam se bas bojala za te hemoroide, jer mi je stolica cesto bas tvrda i ne idem svaki dan u wc, sto nije sliucaj kad nisam trudna...pa sam bila ubedjena da ce me strefiti, ali nisu jos...Cula sam i ja za neku mast koja je super i pomaze, raspitajte se samo kako se zove...

Vreme je prelepo i zavidim svima koji idu u setnjicu, jer ja moram da radim...Imam neki privatni poslic i moram da sedim uz komp po ovoj divoti napolju...Ali veceras idem na neki rodjendan, pa moram danas da radim imace bi da nema toga isla u setnju pa uvece radila...Sta je tu je....Uzivajte i za mene user posted image

Zato sam juce bila na Adi....predivno je, steli smo pili pice, ma uzivancija, a ja zivim bas pored Ade.

Ljuuubac za sve user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 771
16.2.2014 14:18:32   
Jeltje
Jole, i ja piskam gde god nadjem zgodno mesto...kao kucici kad obelezavaju teritoriju...hahahah user posted image

Nimfa i ja htedoh da pitam gde se poradjas i jel imas svog doktora ili ko bude?

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 772
16.2.2014 14:19:41   
Jole84
Jeltje samo raduckaj pa ćeš večeras da uživaš user posted image
Ja sam juče bila na kaficu sa našim ringerajkama,upoznala i Klaritu,divna je user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 773
16.2.2014 14:24:11   
Jeltje
E bas vam zavidim Jole, nisam uopste primetila da je nekad aktvina tema da ringerajke iz Beograda piju kafu, moracu da potrazim tu temu i da probam nesto da organizujem...A bas bi bilo super da mozemo sve odavde, iaz cele Srbije, da se skupimo na jedno mesto...Hahahah...Zamisli neki kafic pun trudnjaca, 15-20 na jednom mestu...bas bi bila fora user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 774
16.2.2014 14:28:15   
Jole84
Skupljaju se i beograđanke,pridruži im se user posted image Da znaš da bi bilo super,mnogo bih volela da upoznam neke od vas,al biće prilike nadam se user posted image

(odgovor članu Jeltje)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

EU

Da li ste za ulazak Srbije u EU?

da (77%)

ne (23%)

Ukupan broj glasova: 168

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here