Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 22:57:38
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: little_one Nimfa, kod tebe se primaklo bas...kad ti je tacno termin? Termin mi je sad u utorak 18-og Zene a juce sam imala crvenkastu mokracu nzm da li je to nesto opasno pitala sam docu ona rekla da se to javlja pred ispadanje sluznog cepa,danas me bas kicma ubija,a dobila sam i retku stolicu,da li su to neki simptomi porodjaja ili ne?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 22:58:51
|
|
|
|
Mille
|
Little one, ti si bas imala aktivan i uzbudljiv dan. To je bas lepo i treba da uzivas. Nimfa je baaas blizu drzanja bebice u narucju.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 22:59:07
|
|
|
|
Mara1986
|
Auuu da Nimfa nam je baš blizu Lo nema treme što se mora, mora se
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:01:19
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: Nimfa IZVORNA PORUKA: little_one Nimfa, kod tebe se primaklo bas...kad ti je tacno termin? Termin mi je sad u utorak 18-og Zene a juce sam imala crvenkastu mokracu nzm da li je to nesto opasno pitala sam docu ona rekla da se to javlja pred ispadanje sluznog cepa,danas me bas kicma ubija,a dobila sam i retku stolicu,da li su to neki simptomi porodjaja ili ne? E to se desilo i mojoj drugarici ali doktor je to prepisao "pojedenom" paradajzu? kao ofarbao joj mokraću?!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:01:26
|
|
|
|
Mille
|
Nimfa, ja mislim da su to prvi simptomi. Samo hrabro
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:17:30
|
|
|
|
Nimfa
|
uf nadam se da jesu jedva cekam da vidim bebicu,mada ipak imam osecaj da ce da predje termin hehe ovo za paradajz me bas nasmejalo,kod mene od njega sigurno nije jer nisam jela,a nisam jela nista crveno tako da ko zna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:21:52
|
|
|
|
little_one
|
NImfa, jeste to ti je pred ispadnje sluznog cepa, i ako imas kakvu sluz, onako gustu, to ti je isto cep....a stolice pred porod idu cesce, nemoj se zacuditi ako zavrsis dezurna nocas na wc solji, nije dijareja vec priprema za porod....spremaj se, eto bebe brzo i javi naaaaaaaaaaaaam, nemoj ko Sanjalica da ne znamo nista...imas li neciji broj barem?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:23:32
|
|
|
|
Mara1986
|
Ako ga i prođeš duže od dve nedelje nećeš čekati... beba je na dohvat ruke .... ja se nadam da su ovo tvoji simptomi za porođaj...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:40:52
|
|
|
|
Nimfa
|
IZVORNA PORUKA: little_one NImfa, jeste to ti je pred ispadnje sluznog cepa, i ako imas kakvu sluz, onako gustu, to ti je isto cep....a stolice pred porod idu cesce, nemoj se zacuditi ako zavrsis dezurna nocas na wc solji, nije dijareja vec priprema za porod....spremaj se, eto bebe brzo i javi naaaaaaaaaaaaam, nemoj ko Sanjalica da ne znamo nista...imas li neciji broj barem? Ne znam za sluz imam bas dosta gust i povecan sekret za cep su mi rekli da je gust i prosaran krvlju tako da ne mogu da promasim,a broj nemam niciji videcu da mm javi ovde na temi kad se bebac rodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 15.2.2014 23:42:38
|
|
|
|
degu
|
O LO divan dan Sećam se Jelene, to su divne vesti, nek joj je sa srećom, svu sreću sveta zaslužuje Nimfa baš se približilo Baš sam se i ja pitala šta je sa Sanjalicom, niko ništa ne javlja :/ Mene boli stomak zadnja dva dana, onako sa strane, jako i kad piškim me zaboli donji stomak, piškam svakih 15 min, sve se brinem da nije neka infekcija. Sad mi nema druge nego da pijem tečnosti, tek u utorak rade laboratorije da dam urin, nadam se da nije ništa.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 0:36:17
|
|
|
|
pocahontas
|
cao drugariceeee mi stigli danas sa zlatibora, samo da vas pozdravim, sad cu natenane da iscitam sta ste pisale...nas vreme bas i nije posluzilo, duvao je vetar 2 dana, a u petak kisa ceo dan, ali smo uspevali da prosetamo...opet sam imala zatvor i ovog puta sam uspela i da dobijem hemoroide, necu sad ovde da mracim, ali mi se smrklo pred ocima kad se to desilo, sva sreca ne boli i malo se povuklo, valjda se nece pogorsavati stanje..prosli put to nisam imala tako da odoh da nadjem tu temu da iscitam sta su trudnice radile u takvim situacijama... cmoka za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 10:46:07
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro trudnice jeste se uspavale? Vidim nema kafice, pa ajd da skuvam Kod nas sunce, toplo, divno vreme za šetnju, ko može naravno, ja mogu samo da posmatram kroz prozor
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 10:47:32
|
|
|
|
Klarita
|
Spavaliceeeeee, budite se, divan je dan napolju, i svi u set_nju, ajde, ajde... Poc, bas bzvz, ali snasli ste se i vala bar ste se makli iz kuce. Koje temperature bile? Maro, da ti nije uroka, a ti vezi crveni koncic oko zgloba ruke (po nekom starom verovanju on stiti od uroka, a jos trebe da ti veze osoba koja ima oba ziva roditelja ) Sad sam se toga set_ila, a ja nisam vezala, ajme meni, u prvoj trudnoci jesam Sto se tice skupoce u Bg-u, pa i plate su vi pogoleme, ne se cackaj...mi sa juga Bg zovemo Vatikan mojNe se ljutis, Maro i ostale zenskice, nista licno! Mico cico, pa zasto? Nisam u toku
< Poruku je uredio Klarita -- 16.2.2014 10:48:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 10:57:23
|
|
|
|
Milica cica
|
Ma malo sam ogromna šalim se, ja dosta mirujem imam one lažne kontrakcije, koje sad znaju da budu neprijatne ako sam na nogama, tako da mi je dr rekao da leškarim što više.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 10:57:53
|
|
|
|
Mara1986
|
Lelelele nemo od sabajle sas nase Beogradjanske plate... ce mi ripi pritisak... Ceveni koncic oko leve ruke nosim od pocetka a vezala ga ja sama...ali vise izgleda mi nedeluje... Inace dobro vam jutro zelim ja se od rane zore najela kiflica kao prase pa ovaj mali igra za sve pare... ljubi ga mama to mu je na tatu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 11:50:05
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan ženske,šta se radi Ja malo da pripočistim po stanu pa odoh u šetnju s drugaricama,dan je divan Maro lepo ti reče Klarita za plate,to je činjenica Nego Klarita ajde kad se šetkaš ako ti nije teško slikaj mi zavesice,pa ako ne nađem ovde onda ću da te maltretiram a i eto razloga da opet pijemo kaficu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 11:56:20
|
|
|
|
degu
|
Dobro jutro trudnice Divan dan, pravi prolećni :) Poc bar si malo skitala. A kad smo kod plate ja moju bolje da ne spominjem Mico šetaću se ja i za tebe ako mi bešika dozvoli
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 13:56:18
|
|
|
|
buba m
|
Zdravo Nimfa jos malo! Meni muž bolestan. Tri dana se borimo sa temperaturom. Hoću da odlepim. Molim Boga da mi ne pređe sad pred kraj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:00:49
|
|
|
|
buba m
|
Poc ja sam hemoroide zaradila pre tri nedelje. Mažem nekom biljnom mašću. Tegobe su prestale, smanjili se, ali neće da se povuku skroz. Ja se bojim da će mi na porodjaju biti veselo zbog toga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:15:20
|
|
|
|
Jole84
|
Poc bitno da ste bar malo promenili sredinu i uživkali,jel bilo snega? Baš bezveze za hemoroide Nimfa kako se osećaš,bogami sitno brojimo Jel će da te porađa neko konkretan s klinike ili na kog naletiš? Super ti je termin,tad je mojoj sestri rođendan Bubo pazi se,mada je mnogo nezgodno,ja se obavezno razbolim kad i mm,s tim što njega prođe za 1 dan a mene drži i po nedelju Degu pravo da ti kažem,i ja pišnem u svaki kafić
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:16:20
|
|
|
|
Jeltje
|
Cao drage moje, Buba i Poc, ja sam se bas bojala za te hemoroide, jer mi je stolica cesto bas tvrda i ne idem svaki dan u wc, sto nije sliucaj kad nisam trudna...pa sam bila ubedjena da ce me strefiti, ali nisu jos...Cula sam i ja za neku mast koja je super i pomaze, raspitajte se samo kako se zove... Vreme je prelepo i zavidim svima koji idu u setnjicu, jer ja moram da radim...Imam neki privatni poslic i moram da sedim uz komp po ovoj divoti napolju...Ali veceras idem na neki rodjendan, pa moram danas da radim imace bi da nema toga isla u setnju pa uvece radila...Sta je tu je....Uzivajte i za mene Zato sam juce bila na Adi....predivno je, steli smo pili pice, ma uzivancija, a ja zivim bas pored Ade. Ljuuubac za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:18:32
|
|
|
|
Jeltje
|
Jole, i ja piskam gde god nadjem zgodno mesto...kao kucici kad obelezavaju teritoriju...hahahah Nimfa i ja htedoh da pitam gde se poradjas i jel imas svog doktora ili ko bude?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:19:41
|
|
|
|
Jole84
|
Jeltje samo raduckaj pa ćeš večeras da uživaš Ja sam juče bila na kaficu sa našim ringerajkama,upoznala i Klaritu,divna je
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:24:11
|
|
|
|
Jeltje
|
E bas vam zavidim Jole, nisam uopste primetila da je nekad aktvina tema da ringerajke iz Beograda piju kafu, moracu da potrazim tu temu i da probam nesto da organizujem...A bas bi bilo super da mozemo sve odavde, iaz cele Srbije, da se skupimo na jedno mesto...Hahahah...Zamisli neki kafic pun trudnjaca, 15-20 na jednom mestu...bas bi bila fora
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 16.2.2014 14:28:15
|
|
|
|
Jole84
|
Skupljaju se i beograđanke,pridruži im se Da znaš da bi bilo super,mnogo bih volela da upoznam neke od vas,al biće prilike nadam se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
EUDa li ste za ulazak Srbije u EU?da (
77%)
ne (
23%)
Ukupan broj glasova: 168Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!