RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (Puna verzija)

Forum >> [C kuhinja] >> C kuhinja

Poruka

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.5.2014 13:43:11)

Javite nam ko je objavio OVAJ recept, jer je izgleda pukao net pri objavi pa nije izašlo ime autora

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.5.2014 12:52:43)

Sve dobitnike ćemo objaviti 5.5., uživajte u praznicima! [sm=smiley1.gif]

Cakana84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (5.5.2014 21:33:41)

Evo konačno i aprilskih dobitnika [sm=bravo.gif]

1. Glavnu nagradu osvojila je BEBALO sa 113 bodova, za recept Grčke ćufte

Dodatne nagrade osvojile su:

1. bojana boka sa 80 bodova za recept Restovana pileća džigerica
2. dijana1 RR, najviše glasala čak 103 zvezdice dala
3. treći dobitnik dodatne nagrade na osnovu najvećeg broja objavljenih recepata je lelaigor, sa 7 objavljenih recepata

Molim vas da mi na pp pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresa, telefon, mail adresa).

dijana1* -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (5.5.2014 22:24:41)

Cestitam dobitnicima, bravo[sm=bravo.gif]
I sebi naravno[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (5.5.2014 22:38:11)

Cestitam! [sm=bravo.gif]

Azra_ -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (6.5.2014 0:32:46)

Čestitam![sm=bravo.gif]

Pomozite, gde mogu da pogledam sve recepte koji su do sada objavljeni?

Modessty -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (6.5.2014 7:42:29)

Azra imaš gore na onoj roze linijici C kuhinja, klikneš i kad ti optvori imaš karticu Svei recepti
A evo ti i direktan link Svi recepti

Azra_ -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (7.5.2014 0:24:15)

E hvala Mod. Skoro mi se dopao neki recept, nisam kopirala, pa rekoh da pronađem.

BEBALO -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.5.2014 0:53:58)

Hvala puno na osvojenoj nagradni,i cestitam i drugim dobitnicima,podatke sam poslala,nadam se da nisam zakasnila,nisam videla odma da su proglaseni pobednici.Jos jednom hvala Vam..

BEBALO -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.5.2014 1:04:13)

Hvala puno,na nagradi,i cestitam drugim dobitnicima,podatke sam Vam poslala[sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.5.2014 1:04:53)

Bebalo nisi zakasnila[sm=smiley1.gif]

Žapkić -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.5.2014 2:17:36)

Čestitam dobitnicima.

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 10:07:01)

Ajmo, ajmo, čekamo sjajne recepte [sm=bravo.gif]

Uskoro saznajemo majske dobitnike, pa krećemo u novi, junski krug [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 10:35:03)

Meni se potrosio paket pa mi jako sporo upload-uje slike, imam nekoliko lepih uslikanih, pa od sutra! [sm=smiley4.gif]

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 10:37:12)

[sm=bravo.gif] ja ću se potruditi da malo više pišem recepte,imam naslikano puno ali nemam vremena da sve napišem

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 10:44:58)

Jeeeeej, baš nam nedostaji tvoje đakonije Torbi [sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

IZVORNA PORUKA: Torbica

Meni se potrosio paket pa mi jako sporo upload-uje slike, imam nekoliko lepih uslikanih, pa od sutra! [sm=smiley4.gif]

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 10:45:23)

IZVORNA PORUKA: Torbica

[sm=bravo.gif]Torbi ja sam skoro sigurna da ti imaš najviše recepata...i ovde moram napisati,,skidam ti kapu" svaka tebi čast

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 10:45:30)

Viki čekamo i tebe i tvoje specijalitete da nam obogatiš C kuhinju [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: vikiveki

[sm=bravo.gif] ja ću se potruditi da malo više pišem recepte,imam naslikano puno ali nemam vremena da sve napišem

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 12:52:01)

[sm=smiley9.gif] Hvala zene, zadovoljstvo je moje! Otkucacu sutra, obecavam! [sm=smiley31.gif]

dijana1* -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.5.2014 22:19:14)

Slikala sam danas jos samo da okacim [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.6.2014 17:21:06)

Kada možemo da pišemo recepte za mesec maj?

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.6.2014 17:57:26)

Kako mislis Viviveki? Evo ja se ostrim da okacim koji!

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.6.2014 18:25:25)

Viki, od danas možete već za juni da pišete i da se takmičite, majski krug je juče gotov, objavićemo dobitnike za maj sutra-prekosutra.

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.6.2014 22:50:39)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ni sama ne znam kako sam otkucala maj a mislila sam na jun,greškom sam napisala maj a htela sam pitati za jun

Cakana84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.6.2014 12:02:29)

Evo konacno i majskih dobitnika.[sm=bravo.gif]

1. Glavnu nagradu osvojila je Gaga54 sa 101 osvojenim glasom za recept Meksicki krompir

Dodatne nagrade osvojile su:
1. Bebalo sa 92 glasa za recept Plazma kolac
2. mati, najviše glasala čak 181 zvezdicu dala
3. treći dobitnik dodatne nagrade na osnovu najvećeg broja objavljenih recepata je Maraj sa 27 objavljenih recepata

Molim vas da mi na pp pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresa, telefon, mail adresa).

[sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>