RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (Puna verzija)

Forum >> [C kuhinja] >> C kuhinja

Poruka

Nikolicka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 12:58:52)

Jupiiiiiiiiii. Nema veze sto je vikend? Bas idealan poklon za 8. Mart! [sm=darilo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 13:10:30)

Stižu ili danas ili u ponedeljak-utorak, sve zavisi od City expresa. Ali bi bilo lepo da stignu danas [sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 13:28:48)

Moja nagrada vec stigla, hvala
[img]http://www4.slikomat.com/13/0308/58h-201403.jpg[/img]
upravo pravim krem supu

Nikolicka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 18:13:30)

I moja nagradica stigla!

[img]http://www.dodaj.rs/f/P/rZ/1UkkCTE5/nikol.jpg[/img]

Olga75 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 18:22:57)

Nikolicka , evo tema o ubacivanju fotografija KLIK
i cestitam na nagradi [sm=smiley1.gif]

Crvenkapa85 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 19:14:41)

Evo i moje nagradice :)
hvala jos jednom :*

[img]http://www4.slikomat.com/13/0308/l2z-supice.jpg[/img]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 19:37:26)

Jeeeej, hvala na fotkama [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 19:59:56)

Evo i naše nagrade[sm=bravo.gif] Hvala sponzorima i RR[sm=bravo.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0308/k5l-201403.jpg[/img]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.3.2014 20:17:00)

Jeeeej [sm=bravo.gif]

Ako sam dobro videla, svima su stigle nagrade [sm=smiley1.gif]

ivaMark -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.3.2014 11:45:29)

Cestitam devojke [sm=bravo.gif]

A glasa se tako sto kliknes na one zvezdice ispod recepta? Hocu i ja da dam svoje glasove [sm=smiley36.gif]

Sad tek procitah...50 duplih naloga [sm=smiley29.gif]...koliko je ljudima dosadno.

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.3.2014 12:56:50)

IvaMark, jeste, klkneš na jednu, dve ili tri zvezdice, u zavisnosti od toga koliko ti se dopada recept [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.3.2014 13:13:56)

Bravo svima za nagrade[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

I ja sam objavila 3 recepta!

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.3.2014 13:18:54)

UM, bravo, super su, glasala sam [sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.3.2014 13:24:06)

Čestitam drugarice naše vredne [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.3.2014 16:33:33)

Dragi naši, javite molim vas čiji je ovaj recept, nekome je pukao net dok je unosio, pa je uneto pod nickom Admin KLIK

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (11.3.2014 11:35:07)

Nestao mi je fil u RAW Torti od jagoda! A otkucala sam! [sm=zmeden.gif]Help!

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (11.3.2014 15:43:18)

Pebbles, donekle je ok. Nedostju sastojci za fil kolicine sa leve strane. Jel mozete to da dodate, otkucala sam ti u mejlu.

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (11.3.2014 21:14:54)

Hvala puno, divni ste! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pebbles -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (18.3.2014 11:30:25)

Drage devojke, prilikom unosa recepata molim vas da ne koristite kose crte, znake navoda i slične karaktere jer zbog toga dolazi do nepravilnosti u receptima. Hvala najlepše![sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.4.2014 9:33:22)

Drage Ringerajke, kulinarski majstori, počeo je novi kulinarski mesec, i od ovog meseca imamo neke izmene po pitanju načina nagrađivanja recepata i vrednih kuvarica!!!

Tokom aprilskog konkursa odnosno od 1.4. pa na dalje, nagrađivanje će izgledati ovako:

JEDNA GLAVNA NAGRADA U MESECU
Glavnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa.

Dobitnik glavne nagrade svakog meseca je učesnik, koji osvoji najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenih glasova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept.

TRI DODATNE NAGRADE U MESECU:
Dodatnu nagradu svaki dobitnik može osvojiti samo jednom tokom trajanja nagradnog konkursa.

Prvi dobitnik dodatne nagrade je korisnik, koji je nakon glavnog dobitnika osvojio najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenog broja bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept.

Drugi dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji je u aktuelnom mesecu bio najaktivniji što se tiče glasanja u rubrici "C kuhinja", tj. korisnik koji je najviše puta glasao. U slučaju izjednačenog broja glasova, pobeđuje učesnik koji ima više objava u okviru foruma Ringeraja.rs tokom aktuelnog meseca tj. tokom aprila.

Treći dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji u aktuelnom mesecu postavi najveći broj recepata. U slučaju izjednačenog broja recepata, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio prvi recept u aktuelnom mesecu.

Rešili smo se na ovakve izmene jer smatramo da treba posebno da nagradimo sve ringerajke koje sa nama dele sjajne recepte, i to ih onako od srca dele. A sa druge strane želimo da nagradimo i motivišemo sve da pročitaju recepte i glasaju za one koji im se dopadnu [sm=smiley36.gif]

Već se radujemo novim sjajnim receptima!!!

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.4.2014 9:40:12)

[sm=bravo.gif]
Evo kod mene nekoliko recopisa u steku od ovih dana, samo da zasednem [sm=smiley31.gif]

lesica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.4.2014 9:47:41)

Torbi [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Ma ja za vas nekolicinu neumornih nemam reči, imate dubok naklon od mene sve!!!

lelaigor -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.4.2014 9:51:57)

Ja sam nešto lenja ovih dana. Nadam se da ću se popravitiu aprilu, ali selidba...viša sila. [sm=smiley13.gif]

Didy -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.4.2014 9:56:22)

Ja bih svakog meseca sve nagrade dala Torbici. [sm=smiley36.gif] Svaka čast na idejama, volji i trudu! [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.4.2014 10:08:13)

Ijao Didy, ti ga pretera [sm=jezicek.gif][sm=smiley9.gif] Hvala ti. kod mene je to spontano, a omiljena prostorija mi je kuhinja, vidi se, hehehe. I tvoji recepti su sjajni, zaista. Pozdrav svima

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>