RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (Puna verzija)

Forum >> [C kuhinja] >> C kuhinja

Poruka

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.2.2014 15:42:38)

Nato [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.2.2014 16:08:56)

Dunjice, ja licno koristim zacin C, bujon, senf, biber itd.

zamisli sad neko ko nekoristi sad svi treba da kupuju C proizvode da bi dobijali vise bodova[sm=zmeden.gif]

nije bitno sta se koristi vec da je recep lep i ukusan ili?

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.2.2014 16:48:18)

Joko, nije obavezno stavljati dodatne sastojke naravno, bodovi se mogu dobijati na razne načine. Ako je recept lep i ukusan dobiće više zvezdica putem glasova pa mu nisu potrebni dodatni bodovi od sastojaka, ako neko stavi više lepih fotografija može i tu dobiti dodatne bodove. Sve zavisi od vrste jela i nahođenja takmičara.

Naravno da nećete staviti Začin C u čokoladnu tortu, zar ne ? ;)

A ako neko to uradi, neće mu se priznati dodatni bodovi. Recept mora biti smislen i primenljiv, da kada neko drugi kuva po tom receptu dobije lepo i ukusno jelo [sm=smiley1.gif]

Dodatne bodove vam daruje naš sponzor C proizvodi, pa ko želi, može da iskoristi, sve je na vama [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.2.2014 16:55:24)

[sm=bravo.gif] E baš tako

postaviću večeras današnji ručak Gulaš[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (2.2.2014 16:59:10)

[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 0:19:39)

Baš mi se sviđa ova kuhinjica,pruža dosta mogućnosti[sm=bravo.gif] za osvajanje neke od lepih nagrada,ali što je još važnije dobićemo gomilu novih recepata koje ćemo moći da pravimo[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 0:21:53)

Tako je Vikiveki, jedva čekamo i tvoje recepte [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 0:28:18)

Biće, biće i mojih recepata samo da nađem malo više vremena da ih otkucam[sm=smiley36.gif]

minnica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 8:07:50)

Ja ne znam što mi ne prikazuje naslovnu fotografiju za ružice sa sirom, a stavila sam nekoliko slika. Ili je samo ja ne vidim. [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 9:00:23)

Minnice pisala sam programerima pa ti javljam kada dobijem odgovor. Možda slika nije bila ok format? Ali, u svakom slučaju javljam.

minnica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 9:29:41)

Ok. [sm=smiley1.gif] Kad se uđe u recept, vide se sve, ali nema naslovne.

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 9:37:27)

Ja u receptu ne vidim jednu, treću po redu, a vidim ukupno 3.

Inače tvoj ukusni prokelj je danas recept dana, pogledaj desno na baneru :) skrol na dole

[sm=bravo.gif]

minnica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 10:12:30)

Videla sam. [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 10:23:52)

Sređene ružice [sm=bravo.gif]

Prekinuo se valjda upload dok si unosila ili slika nije bila nešto ok, u svakom slučaju programeri su sredili.

nata11 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 10:25:00)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nato [sm=bravo.gif]

[sm=zz_biggrin.png] Pa potrudila sam se.

Ja se Joko po prvi put neslazem sa tobom[sm=smiley36.gif] Ako vec ljudi dele poklone,red je da ih ispostujemo i receptima u kojima dodajemo njihove zacine.

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (3.2.2014 10:27:22)

Pratite recept dana, naći će se tu i vaši recepti [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (4.2.2014 20:46:19)

Stižu sjajni recepti, hoćemo ih još [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (4.2.2014 20:53:50)

IZVORNA PORUKA: nata11

Nato [sm=bravo.gif]

[sm=zz_biggrin.png] Pa potrudila sam se.

Ja se Joko po prvi put neslazem sa tobom[sm=smiley36.gif] Ako vec ljudi dele poklone,red je da ih ispostujemo i receptima u kojima dodajemo njihove zacine.

Nato ne nisam ja mislila nista loše kazem i ja koristim C proizvode, i naravno da treba ispoštovati sponzora
[sm=bravo.gif]

za njih i sve divne recepte

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (6.2.2014 21:49:20)

Molila bih autora OVOG recepta da mi se javi na pp, izgleda da mu je pukao net dok je objavljivao, pa nije unet nick kao i sastojci.

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (6.2.2014 21:56:25)

Molimo vas kada objavljujete recepte, pažljivo unosite sastojke, posebno one koje donose dodatne bodove, jer će sistem ubeležiti dodatne bodove samo ako tačno gde treba uneset_e:

količinu
jedinicu mere
naziv sastojka

Hvala vam na divnim receptima koje postavljate [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (8.2.2014 10:30:24)

Ajmo sjajne RR domaćice, fotoaparate u ruke i fotkajte današnje specijalitete, pa ih dodajte u rubriku C kuhinja KLIK [sm=bravo.gif]

Niste obavezni da ih koristite ali ako ih koristite dobijate dodatne zvezdice [sm=smiley1.gif]

C dodaci donoce dodatne bodove, a isti se dobijaju na sledeći način:

• 3 dodatne zvezdice odnosno boda, ukoliko se objavi fotografija recepta. Objava fotografije u okviru recepta nije obavezna, ali se za svaku objavljenu fotografiju dobijaju 3 dodatne zvezdice odnosno boda. Dozvoljeno je maksimalno 6 fotografija po receptu.
• 20 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C sa ukusom piletine
• 10 dodatnih dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen Začin C
• 10 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C Ideja za (ne računajuci recepte koji su opisani na pakovanju)
• 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C bujon (kocka za supu)
• 5 dodatnih zvezdica odnosno bodova, ukoliko je u okviru objavljenog recepta korišćen C senf

Sve imate u pravilniku, pa ga pametno iskoristite [sm=smiley1.gif], evo linka KLIK

snovi -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.2.2014 11:17:29)

Sjajna ideja i sjajni recepti [sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.2.2014 11:35:04)

recepti su super, jedva cekam da ih isprobam[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (9.2.2014 21:16:34)

VKaja, super recept! Ali moram da javim progarmerima da jedan obrišu, jer je dva puta unet isti recept, tako da ćemo obrisati onaj sa manjim brojem bodova.

lesica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (13.2.2014 14:47:16)

Hajde devojke, kačite recepise [sm=bravo.gif] i glasajte!!! Sad već ima dsta finih recepata za glasanje!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>