nina26
|
IZVORNA PORUKA: pepino Iskucah ogroman post i izbaci me! Maki objasnili su ti za mlijec,kod mene je bila u roze bijelim kutijicama,kao od krema,sa bebicom,drzala sam ih u frizideru,on je tako rekao,mlijec nije bila tecna,bila je slicna medu kada se useceri,tako nesto...I jela sam ih sa plasticnom kasikom,moze i drvena,metalna nikako! Ja sam svoje misljenje o Tesicu vec na nekoj od prethodnih strana iznjela,ima tu prevare,kao i kod ljekara,svi su oni sarlatani i zive od nase muke i zelje za bebom,meni je to sve slicno ili isto... Nisam sigurna da li sam zatrudnila zbog terapije,ali mislim da moze da pomogne kada problem nije neki bas veliki i komplikovan... Nina ja imam zavaljenu matericu,policistican jajnik,navodno rijetke ovulacije,2 puta sam imala stimulaciju klomifenom i nisam ostajala trudna,prvi put mi je trebalo nesto vise od 2 godine da zatrudnim,to se zabrsilo spontanim odma u 6 nedelji,opet nisam mogla da zatrudnim oko godinu dana,pa onda odlucimo da probamo sa Tesicevom terapijom,pila sam je nesto vise od mjesec dana i ostala trudna,ali se i ta trudnoca zavrsila spontanim u 16 nedelji,ali su mi tokom prvog spontanog otkrili i septum materice,skroz mi je bila pregradjena,znaci uz sve to sam ostajala trudna prirodno,septum sam operisala 2.2.2010,sada jos nema nista od bebe,cekamo... Uh, Pepino bas si svasta prosla Zavaljenu matericu iskljuci kao problem , ima je svaka druga zena. I ja se slazem sa tobom da Tesiceva terapija moze da pomogne parovima koji nemaju neki jako veliki problem, mada je za svakog njegov problem najveci :) Sto ne probate jos jednom sa njegovom terapijom, znam puno parova koji su posle druge terapije dobili , jer svaki slucaj je specifican. A sobzirom da si sredila sad sve tehnicke probleme, mislim da vam samo malo treba da vas neko "pogura" U svakom slucaju zelim ti da ne cekas jos dugo da ugledas
|