Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 12.8.2010 12:43:39
|
|
|
|
aleksandrova
|
daje covek list sa terapijom na kojoj pise kad i kako sta treba piti.e sad da l postoji jos "nesto" za sta ne znamo to mozemo samo nagadjati
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 12.8.2010 14:27:18
|
|
|
|
pepino
|
Ma daje list sa upustvom,i zna se da se uzima maticna mlijec,med,propolis,sirce ali nigdje covjek nije napisao od kojih tacno trava pravi cajeve,nije lud da napise,a mi nagadjamo,ne branim ga,mozda u svemu ima prevare,ali ja sam za vrijeme terapije ostala trudna,da li je to slucajnost ili ne necu nikada saznati,vidim da sam rijetka kojoj je pomoglo,skoro jedina! Ali odmogao mi nije,sigurno!
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 12.8.2010 21:07:20
|
|
|
|
aleksandrova
|
za tebe pepino sto ti je pomoglo...moj muz ipak veruje da ima nesto u tim cajevima...za sta ne znamo...ja sam ni vamo ni tamo sto se toga tice a cvrsto sam verovala sve dok nisam nasla na netu negativna iskustva...mozda je to i psihicki delovalo na mene ko zna
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 13.8.2010 8:19:32
|
|
|
|
pepino
|
I moj vjeruje mozda vise nego ja! Ne znam,mislim da sigurno ne moze svakome pomoci,sve zavisi koji je problem kod para,ja sam i prije toga uspjela jednom da ostanem,nazalost i tada sam imala spontani,pa on kad cuje da smo vec jednom ostajale trudne,garantuje da cemo opet,i to je naravno nagadjanje! Ja imam mikocistican jajnik,rijetke ovulacije,meni mozda stvarno pomazu cajevi da imam ovulacije,ne znam....
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 27.9.2010 20:25:31
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
jel ima efekta i kod muskaraca????
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 27.9.2010 21:11:22
|
|
|
|
LunaLu
|
Procitala sam price o Tesicu, i setila sam se da sam pre 6-7 godina bila kod njega, bez efekta naravno, iako je bio punih usta o svom uspehu i koliko bilo simpaticno, toliko je bilo i degute gledati sve one fotografije dece. Nije on jedini koji pokusava da zaradi na tudjoj muci i nevolji, svi vajni ginekolozi koji rade inseminacije i VTO sa najboljim uspehom, rade to na slican, samo malo vise profi nacin. Caj je nesto sto je od davnina poznato, i sigurno da nema nista lose od pijenja istog. Med i maticni mlec slicno. Prema tome, drago mi je da ima onih kojima je pomogao, ali to je vrlo mali broj. Stoga, kad vec postoji receptura na prvoj strani, nabavite sve sto Vam treba, a tih 400 evra ostavite za neke pametnije stvari. I da mislim da ova terepija ima efekta, samo kod onih parova koji nemaju ni jedan organski problem (hormonski diebalans, infekcije, posledice infekcija-priraslice, zapusene jajovode, ciste, los spermogram), jer uzimanjem ove terapije, moze samo sa da se napravi neko rasterecenje u glavi. Puno uspeha svima.
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 28.9.2010 8:19:09
|
|
|
|
pepino
|
Luna mislim da si potpuno u pravu,ja nisam imala vecih problema,sem septuma koji sam nakon 2 spontana odstranila,a eto i sa njim sam 2 puta bila uspjela da zatrudnim!
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 28.9.2010 17:08:08
|
|
|
|
LunaLu
|
Drago mi je da se slazemo .
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 28.9.2010 17:11:57
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam na nekoj od prethodnih strana napisala svoje mišljenje o dotičnom. Kosa mi se na glavi digne pri pomenu njega!
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 28.9.2010 21:57:49
|
|
|
|
Parižankaa
|
kao i Lilijana ,mislim isto o čiki koji nam je i cd dao pride uz terapiju čajom i mlečom... da škodi ne može,jer je to zdravo,ali da toliko zarađuje na medu-to je kriminal. Inače,ti čajevi nisu ništa posebno,i svaki ima latinski naziv,i nadam se da ste malo istražili pre pijenja.Sad vam govorim po sećanju,ali sam sigurna 100% da su ove koje navodim,samo nisam sigurna kad se koji pio.Ovako,1. čaj od žalfije(Salvia officinalis) ,2. čaj od zdravca(geranium robertianum) , 3. čaj od matičnjaka(Melissa officinalis).Eto devojke,ako vam e piju čajevi,kupite po mnogo povoljnijoj ceni u zdravoj hrani,ili baš preferirate kutije sa likom bebe... Žalfija je dobra za dezinfekciju,štiti od infekcija,zdravac je dobar za "ženske boljke",a matičnjak za umirenje,nešto poput persena. Živeli!
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 11.10.2010 18:43:54
|
|
|
|
majared
|
Krenula sam i ja sa terapijom. Živi bili pa uskoro videli rezultate
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 11.10.2010 19:10:01
|
|
|
|
maakki
|
Evo da se i ja nadovezem na terapiju G-dina Tesica, pre mnogo godina mm i ja smo konstatovali da je kod njega problem sto se tice potomstva i naravno neko nam je dosapnuo ime i adresu tako da smo zvali i narucili terapiju, ne secam se tacno cene koju smo platili bilo je davno samo znam da smo ostali zapanjeni. Terapija koju smo oboje uzimali nije mogla da pomogne obzirom da mm ima oboljenje hipofize i nijedna terapija mu ne moze pomoci, tada sam verovala u to, ali veoma brzo sam prestala da verujem jer kako rece Parizanka nije posteno da toliko zaradjuje na obicnim cajevima koji stvarno mogu da se kupe u svakoj prodavnici zdrave hrane ili u prodavnicama meda (mislim na propolis i ono ostalo sto on daje u terapijama). Iskreno se nadam da je nekome pomoglo samo mi je zao sto ljudi nekada nasedaju kao sto smo i mi naseli i kupili terapiju. Eto toliko od mene.
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 20.1.2011 18:15:58
|
|
|
|
hemsedal
|
Cao svima i veliki pozdrav za sve vas!! Ja sam ovde nova od danas Moram priznati da sam vas citala i ranije i sta da vam kazem divni ste,onako, svi u kompletu Moram da napomenem da mi je drago sto postoji jedno ovakvo mesto gde ljudi mogu otvoreno da komuniciraju o razlicitim temama, razmenjuju misljenja i iskustva i da nauce ponesto jedni od drugih. Drago mi je sto je otvorena tema o Tesicevoj terapiji jer sam i sama krenila sa terapijom 13. Januara (uf, koji datum jel da?), ali vidim da je ova tema nazalost malo zapostavljena,pa se iskreno nadam da ce jos neko da se osvrne na ovu temu. Ovu temu sam procitala od pocetka i moram reci da se ne slazem u potpunosti sa svima. Ako neko nastavi ovu temu, objasnicu i u cemu i zasto
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 20.1.2011 18:30:13
|
|
|
|
Podrum Š.
|
hemsedal, dobrodošla Mi porodično imamo iskustva sa čika Slobodanom. Pre 14 godina mojoj snaji (koja je tada imala 34god) je pozlilo, prvo je pala u nesvest, zvali su hitnu, i dok je hitna došla bilo je tu još koječega, tako da su je oživljavali. Čim je stigla u bolnicu otvorili su je. Vanmaterična trudnoća poodmakli stadijum, unutrašnje krvarenje, ma haos živi. Ja se više ni ne sećam detalja... Jedva su je spasili. Odstranili su joj jedan jajnik, jajovod... Odmah je krenula sa spasavanjem drugog jajnika. Šta sve nije preživela za te dve godine ... da bi joj na kraju lekari u 36. godini rekli da je 100% sterilna. Ona je bila očajna. Dobila je kontakt i oboje su otišli kod čika Slobodana. Veoma se strogo pridržavala terapije, prošao je jedan mesec, drugi mesec, treći mesec nije dobila ... Odmah je osetila da je . Lekari su rekli da nije moguće! Posle 9 meseci smo dobili moju divnu bratanicu, a nakon tačno dve godine i bratanca ... Tako da... Držim vam fige!
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 21.1.2011 12:10:33
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: hemsedal Cao svima i veliki pozdrav za sve vas!! Ja sam ovde nova od danas Moram priznati da sam vas citala i ranije i sta da vam kazem divni ste,onako, svi u kompletu Moram da napomenem da mi je drago sto postoji jedno ovakvo mesto gde ljudi mogu otvoreno da komuniciraju o razlicitim temama, razmenjuju misljenja i iskustva i da nauce ponesto jedni od drugih. Drago mi je sto je otvorena tema o Tesicevoj terapiji jer sam i sama krenila sa terapijom 13. Januara (uf, koji datum jel da?), ali vidim da je ova tema nazalost malo zapostavljena,pa se iskreno nadam da ce jos neko da se osvrne na ovu temu. Ovu temu sam procitala od pocetka i moram reci da se ne slazem u potpunosti sa svima. Ako neko nastavi ovu temu, objasnicu i u cemu i zasto Dobrodosla Hemsedal Meni je drugi put da koristim terapiju, jer sam prvu koristila samo ja, a ne mm, a posle se ispostavilo da ima i on problem (poceli smo isto 13 avgusta). Sad smo drugu poceli na nas Bozic, pa videcemo da li ce biti nesto od toga. Ja u sustini verujem da ovi cajevi pomazu, meni se popravila k.slika fantasticno jeste da nema to veze, ali hocu da kazem da ima nekog pozitivnog uticaja. Evo juce mi je stigla , ali prethodni mesec smo omasili O tako da nisam ni ocekivala nista. Tebi zelim uspeha, i pisi ako bude bilo nekih novosti
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 21.1.2011 12:55:49
|
|
|
|
mika79
|
Pozdrav za sve. Ja i mm smo 17.12.2010. počeli sa Tešićevom terapijom, ovaj mesec sam dobila 20.12.2011. tako da nisam sigurna šta da radim? Da li da nastavim, čitala sam da može da prouzrokuje probleme sa hormonima, kako imam problem sa štitnom žlezdom to mi nije potrebno. Ako neko ima iskustva molim vas javite se.
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 22.1.2011 9:58:53
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Pozdrav za sve. Ja i mm smo 17.12.2010. počeli sa Tešićevom terapijom, ovaj mesec sam dobila 20.12.2011. tako da nisam sigurna šta da radim? Da li da nastavim, čitala sam da može da prouzrokuje probleme sa hormonima, kako imam problem sa štitnom žlezdom to mi nije potrebno. Ako neko ima iskustva molim vas javite se. Ne znam Mika sta bih ti rekla u vezi sa tim, obicno niko koga ja znam nije imao takve probleme sa terapijom. Jel si naglasila Tesicu za stitnu, ili jos bolje nazovi ga pa ce ti reci.
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 22.1.2011 13:06:45
|
|
|
|
*Maki*
|
Moze li neko da mi kaze koja je cena njegovih cajeva-terapije, otprilike...??
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 22.1.2011 13:53:28
|
|
|
|
aleksandrova
|
maki nas je kostalo 300e...nije pomoglo
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 22.1.2011 20:57:54
|
|
|
|
*Maki*
|
Znam da nije tema za to, pisala sam i u temi o prirodnim preparatima - lekovitom bilju koje pospesuje plodnost, ali moram da napisem da sam ja skoro bila kod zene koja pravi cajeve za zenski sterilitet pri tome je bila medicinski radnik. Znaci prvo pogleda rezultate pa u zavisnosti od toga pravi terapiju...da li za hormone, da li za ciscenje... Nije htela ni da cuje da joj platim, mada sam joj ja krisom ostavila novac pored ikone... Ne znam, cula sam puno pozitvnih komentara za Tesica, zbog toga sam pitala, ali to je puno novaca, bez obzira sta koristi u svojoj terapiji... Zna se koliko kosta med, propolis, maticni mlec, cajevi... ne znam, daj Boze da pomogne. Hvala puno draga Aleksandrova
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 23.1.2011 21:28:14
|
|
|
|
mika79
|
Maki ja sam sve kupila u zdravoj hrani ovo su cene: matični mleč 0,5 kg. oko 800,00 din, propolis oko 200 din. jabukovo sirće do 100 din., čaj žalfija 100 gr. 70 din., čaj zdravac 100 gr. oko 120 din., matičnjak 100 gr. do 100 din. Ove cene su odprilike pošto sam kupovala pre više od mesec dana. Mi smo pili sve više od mesec dana, sad smo se ulenjili.
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 23.1.2011 22:05:47
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Maki ja sam sve kupila u zdravoj hrani ovo su cene: matični mleč 0,5 kg. oko 800,00 din, propolis oko 200 din. jabukovo sirće do 100 din., čaj žalfija 100 gr. 70 din., čaj zdravac 100 gr. oko 120 din., matičnjak 100 gr. do 100 din. Ove cene su odprilike pošto sam kupovala pre više od mesec dana. Mi smo pili sve više od mesec dana, sad smo se ulenjili. Miko, ok su cajevi sto si uzela, jer ne moze cajeve da izmeni nesto, ali cula sam, a i ja tako mislim, da je caka u maticnom mlecu koje on pravi, i nije kao kupovni, Ja evo uzimam drugu terapiju po redu, i prvi mlec mi se skroz razlikovao od ovog drugog, i po boji i po ukusu.
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 23.1.2011 23:34:01
|
|
|
|
*Maki*
|
Mi smo kupovali i pravi maticni mlec on kosta 100 din 1 gram. 1gram dnevno je dovoljno ali se jako tesko moze pronaci i kupiti. Trenutno pijemo neke kapsule maticnog mleca, ali zaista ne znam koliko je taj proizvod dobar. Jos pise da je proizveden u Kini. Maticni mlec je odlican, ako mozete da ga nabavite, uzimajte ga kad god mozete. Mika, hvala draga za informacije
|
|
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 24.1.2011 21:09:38
|
|
|
|
hemsedal
|
"Miko, ok su cajevi sto si uzela, jer ne moze cajeve da izmeni nesto, ali cula sam, a i ja tako mislim, da je caka u maticnom mlecu koje on pravi, i nije kao kupovni, Ja evo uzimam drugu terapiju po redu, i prvi mlec mi se skroz razlikovao od ovog drugog, i po boji i po ukusu. " Slazem se sa svime ovde navedenim u ovom postu Ja i mm imamo totalno razlicitu maticnu mlec od Tesica. U principu to je prvenstveno terapija za njega i on je dobio 6 kutijica sa zelenim poklopcem,a ja sam dobila 2 sa roza poklopcem.Njegov mlec je tamniji i gusci (jako je gust) za razliku od mog mleca. Moj je puno svetliji po boji. PS. Neznam kako se kopira tudji post kad ga navodis u svom postu..Moze li mala pomoc?
|
|
RE: Terapija Slobodana Tesica 24.1.2011 21:11:11
|
|
|
|
Brana
|
ides na opciju citiraj na tudjem postu i onda ce taj citat biti u tvom kada posaljes poruku!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?