Vjetar -> RE: Terapija Slobodana Tesica (29.10.2009 20:51:54)
|
Zaboravih dodati...Ja se od '97 godine navodno borim sa tom nekom endometriozom, policisticnim jajnicima, bla bla bla...Procitah da je jedna od clanica, ne znam tacno koja, rekla da se drzimo ginekologa.Ja sam za ove sve godine popila tableta i tableta, patila se kao debil dok uopce nije bilo endometrioze zena mi uzimala pare kao kakvoj budali.Odem joj na pregled kaze eto pij terapiju, sve je uredu, dodjem na kontrolu za 15 dana, kaze imas cistu 63 mm moras se odmah operisati.Sta?Cista narasla za mjesec dana?Nidje veze!Odem kod najboljeg ginekologa, kaze covjek iz glave nam ciste!I tako lutala godinama!Znas koliko sma para potrosila?????Mogla sam kupiti dijete, Bog da mi oprosti na izrazu!Eto, ja vec 7 dana pijem terapiju, pa vidjecemo, jos i to da probam, a inace nikad cajeve nisma voljela niti sam vjerovala u to! Jos jedna replika clanici drugoj koja je rekla...NAVODNO CIKA TESIC IMA NEKI TAJNI DODATAK U MATICNOJ MLECI...Kupi maticnu mlec i uporedi sa njegovom, nece ti trebati bolji dokaz!
|
|
|
|