Vjetar -> RE: Terapija Slobodana Tesica (17.10.2009 22:42:49)
|
Hvala Vodolijo.Ovako, nije tacno da svaka zena dobije istu terapiju, jer nema svaka zena i njen par ili muz ili sta vec, isti problem.Moja prijateljica je u braku 5 godina, bebe ni na mapi, oboma sve uredu, oni su dobili ovu terapiju, a opet druga i njen muz su dobili samo dvije teglice u kojima je med i (koliko znam od veoma dobrog izvora) sastojak, koji gospodin stavlja a jos niko ne zna sta je.Znaci, u terapiji cajeva, meda, propolisa i svega toga navedenog, postoji dodatak koji mi ne znamo sta je, samo zna on, hocu da kazem da nije isto kao kada kupis u apoteci.Ja sam licno s njim telefonom pricala, i to me covjek nazvao iz Beograda da ja ne trosim.Nije tesko doci do njega, moje dvije prijateljice nisu ni isle, dobile su DHL-om sve, a vec duze imaju djecu nakon primjene njegove terapije.Terapija za tri mjeseca kosta 300 eura, jedna od prijateljica je ostala trudna nakon dva mjeseca.Procitah negdje da je nekome receno da se djidji-midji na svakom koraku!Pa, normalno!Sta ste mislile, da ce vam od propolisa stomak narasti?Ne kazem da treba tako slijepo vjerovati, ali sam itekako za to da treba probati, pa makar isla pod most i vrtila torbicom da zaradim tih 300 eura, mislim za dijete SVE!Nego, ko je u prilici, put pod noge kod cike i naravno, djidji-midji cesce:))))) Pozdrav svima!
|
|
|
|