Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 23:02:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: choopa choops Ćerka devica/jarac Sin devica/vaga a ova bi beba trebala biti riba, ali sve su prilike da će daa požuri da se rodi u znaku vodolije (MM riba/riba, ja riba/rak). I se rodila u znaku ribe, ali podznak joj je izmeu blizanca i raka. Pošalji podatke da joj izracunam podznak :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 2.7.2016 23:03:07 >
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 23:35:09
|
|
|
|
isidora88
|
Ivana mozes li i meni izracunati podznak :-) Mateja 18.12.2010. 18:53h Aleksej 30.01.2016. 14:55h
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 0:36:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Isidora idi na astro.com Ivana on je na granici jer dr tvrdi da se rodila u 11:50h - blizanac, a babica u 11:55h - rak. Ja nisam ni pogledala na sat, tako da nikad neću tačno znati
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 8:55:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Ivana mozes li i meni izracunati podznak :-) Mateja 18.12.2010. 18:53h Aleksej 30.01.2016. 14:55h Moja vodolijica je u podznaku rak, a za Matejicu mi je problem, ili je ovan ili lav, javicu ti kasnije, da se konsultujem sa sestrom, ona se bolje razume od mene :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 9:09:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
U bre ja ovo nikad nisam znala da izracunam
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 15:52:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mateja je lav u podznaku :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 15:55:27
|
|
|
|
marijana22
|
bik/lav vodolija/rak a to je i moja kombinacija
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 16:44:39
|
|
|
|
Mariya
|
Hej,izračunajte i meni!! Moje su obe device,ali ne znam podznak. L. 20.09.2011. 12,45 H. 23.09.2014 . 11,37 (a upisana je u 11,40. još je dr prokomentarisao 'aj da zaokružimo' a ja gledam na sat i upamtila sam da se rodila i zaplakala u 37.
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 16:48:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
L je strelac H je skorpija Jesi li sigurna da je H devica? Tada počinje vaga.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 3.7.2016 16:53:12 >
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 16:55:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ajde i meni ako hoces izracunaj, ja to ne znam Mila 07.10,2012. 07.55 Jana 18.09.2015. 17.40
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 16:59:08
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK L je strelac H je skorpija Jesi li sigurna da je H devica? Tada počinje vaga. Hvala Ivana! Ma tačno sam znala da je mala škorpija vidi se da je moja sorta,ja sam škorpija podznak devica Sigurna sam jer u novinama piše da je devica od 24.08-23.09. A vaga počinje od 24.09.
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:03:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Draga, da te obavestim, nije Devica, nego Vaga, sad smo gledale sestra i ja :) Ali joj je i mesec i venera u devici pa ima dosta tih osobina :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:11:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mila je Vaga Jana Riba
< Poruku je uredio IvanaSK -- 3.7.2016 17:14:18 >
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:17:40
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Draga, da te obavestim, nije Devica, nego Vaga, sad smo gledale sestra i ja :) Ali joj je i mesec i venera u devici pa ima dosta tih osobina :) Jao,Ivana,ne zezaj me! Neću da bude vaga Evo pogledala sam i u novinama i na astro sajtovima kaže 24.08-23.09 Npr. DEVICA 24.AVGUST-23.SEPTEMBAR Osnovne opšte karakteristike Device su: brižnost, perfekcšonizam, hipohondrija, fizička priviačnost i realnost. Ime njihovog znaka navodi na pogrešan trag. Pa ipak, većina njih vrio kasno, ako uopšte, stupa u brak…..Više
< Poruku je uredio Mariya -- 3.7.2016 17:18:13 >
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:22:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala ti
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:35:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja nemam pojma podznake, znam samo znake Starija je blizanac a mlađa strelac, kao i ja
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:36:34
|
|
|
|
isidora88
|
Hvala Ivancice
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 17:38:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: IvanaSK Draga, da te obavestim, nije Devica, nego Vaga, sad smo gledale sestra i ja :) Ali joj je i mesec i venera u devici pa ima dosta tih osobina :) Jao,Ivana,ne zezaj me! Neću da bude vaga Evo pogledala sam i u novinama i na astro sajtovima kaže 24.08-23.09 Npr. DEVICA 24.AVGUST-23.SEPTEMBAR Osnovne opšte karakteristike Device su: brižnost, perfekcšonizam, hipohondrija, fizička priviačnost i realnost. Ime njihovog znaka navodi na pogrešan trag. Pa ipak, većina njih vrio kasno, ako uopšte, stupa u brak…..Više Ne zezam :) Tek je sunce uslo iz device u vagu, na prvom je stupnju, ali je vaga :) Pokušaj da pronadjes po netu da li ima negde online natalna karta pa tamo ukucaj podatke i videces :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 19:53:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
odakle ti to izvlacis ove informacije
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 19:56:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sestra i ja volimo astrologiju, mada se ona mnogo bolje razume :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 20:09:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
A sta si pisala za neku natalnu kartu?
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 3.7.2016 20:34:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da moze da se nadje na netu natalna karta, a i programi za izracunavanje podznaka.
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 4.7.2016 8:08:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana draga šta sam ja u horoskopu uopšte,po nekom sam blizanac a po nekom rak,rodjena 21.06 tačno u ponoć
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 4.7.2016 8:41:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Šaljem ti p. p. Otisli smo van teme, ubice nas moderatori :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 4.7.2016 9:37:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ma progledaće nam jednom kroz prste
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?