Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 28.8.2014 22:30:39
|
|
|
|
serpica
|
Moji idu ovako: Riba Skorpija Lav
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.8.2014 17:01:52
|
|
|
|
plačljiva
|
Ja čekam strelca ...Šta je sudbina,dok sam se lečila od steriliteta,navek sam maštala i pričala da bih želela dete u znaku strelca ili lava...Želja mi se ispunjava
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 10:39:43
|
|
|
|
dejana007
|
ovan muski
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 14:44:19
|
|
|
|
ishler
|
Starija rak,mladja devica.Ne znam koji je gori
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 14:52:06
|
|
|
|
wivern
|
Skorpija, ako bude kao moja majka roknucu se mnogo je teska
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 15:05:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovan...ako je za verovati, sta kazete?
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 15:07:09
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: ishler Starija rak,mladja devica.Ne znam koji je gori I moji, ali su dečaci.
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 17:24:18
|
|
|
|
dragicar
|
Stariji bik, i mladja cerka bik :) Prva neplanirana, druga planirana trudnoca
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2014 17:32:22
|
|
|
|
ishler
|
Kazu rakovi mirni,cerka samo sto ne visi sa plafona,takva je od rodjenja,a o tvrdoglavosti da ne pricam.Za mladju cemo videti....Peace istu muku mucimo
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 23.12.2014 0:39:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Ćerka devica/jarac Sin devica/vaga a ova bi beba trebala biti riba, ali sve su prilike da će daa požuri da se rodi u znaku vodolije (MM riba/riba, ja riba/rak).
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 23.12.2014 10:36:42
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: ishler Kazu rakovi mirni,cerka samo sto ne visi sa plafona,takva je od rodjenja,a o tvrdoglavosti da ne pricam.Za mladju cemo videti....Peace istu muku mucimo Meni stariji nije nemiran, ali nikada ne bi spavao da se on pita. Mlađi je... huncut što bi se reklo. Ulizica, istera svoje na finjaka, ali je u principu dobrica i može da se pregovara sa njim (što sa sa starijim teško ide).
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.3.2015 21:20:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Devica i Blizanci
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.3.2015 22:29:01
|
|
|
|
MakiJ
|
Rak kao i njegov tata. Jadna ja
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.3.2015 22:30:48
|
|
|
|
jovicaa
|
strelac i skorpija
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.3.2015 22:33:49
|
|
|
|
Sosa Mena
|
vaga/skorpija
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.3.2015 22:36:17
|
|
|
|
amdn
|
rakic pravi, osetljivko mali :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.3.2015 22:38:05
|
|
|
|
QueenJ
|
Emilija je lav moj.
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 8.1.2016 17:57:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Strelac, podznak Blizanac
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 17:42:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vaga pa onda devica
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 17:46:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cerka Bik, podznak Lav :)
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 20:41:38
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Vodolija mamina draga
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 20:41:44
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ćerka devica/jarac Sin devica/vaga a ova bi beba trebala biti riba, ali sve su prilike da će daa požuri da se rodi u znaku vodolije (MM riba/riba, ja riba/rak). I se rodila u znaku ribe, ali podznak joj je izmeu blizanca i raka.
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 21:45:21
|
|
|
|
dr.mama
|
Jarac i devica
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 21:53:51
|
|
|
|
isidora88
|
Mateja-strelac Aleksej- vodolija
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 2.7.2016 22:50:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bik-Vaga-Bik
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?