Anoniman -> RE: Cena dadilje (25.7.2012 13:16:49)
|
a kao prvo ta cena dadilje od 25000 sto je nekom malo ona treba da jede iz mog frizdera Moja dadilja ne jede iz mog frižidera. Daleko od toga da joj je zabranjeno da sebi napravi sendvič ako će da padne u nesvest od gladi, ili naravno da može uzeti parče torte, ali nema obroke kod mene. Doručak donese, ima svoj sok u mom frižideru, a ruča kada ode kući, uostalom, i ja ručam tek kad stignem kući. Prosto pitanje je pa i to su ljudi kojima treba odmor i ponekada se i razbole, šta onda biva sa decom ko ih čuva? Koliko platite dadilju kada se razboli? Dadilja ide na odmor kada i mi. Naravno da ako joj treba dan-dva neću praviti problem, uskoči svekrva, mama, ali je moj izbor da one nisu adekvatne osobe za čuvanje deteta stalno. Kada se razboli, da se ona pita - došla bi na posao, ali je jednostavnije da ne dođe i ne donese bolest deci, tako da je pošaljem kući. Uvek dobije punu platu. Zarad toga, mogu da je nazovem kada god hoću, i ona pričuva decu a neće da uzme pare. Ja moju plaćam 30 000, ona čuva Marka prvenstveno, a kada on legne da spava, onda pegla. Sem toga kuva Marku obroke. Plan je da Marko dogodine krene u vrtić, a Luka u školu, tada planiram da joj menjam obaveze (ako prihvati), da kuva ručak svima, da sprema stan, ispraća i dočekuje decu (tj Luku, Marka ćemo mi odvoditi i dovoditi iz vrtića). Da čuva decu ako se razbole pa ne mogu u kolektiv...
|
|
|
|