big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.10.2014 22:11:40)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Muči me od jutros, sve skrećem misli od toga ali ne ide. Kad sam pre par nedelja bila kod mame, videla sam mog školskog druga. Na ulici. Kako prosi. [sm=smiley13.gif] Jako me je to potreslo. On se mene verovatno i ne seća jer nismo išli u isti razred, ali se ja njega sećam, sećam se kako su ga malog i sićušnog tukli stariji dečaci. Mislim da je trpeo svašta. Odrastao je sa babom, a kad je baba umrla ostao je prepušten sam sebi. Nisam ga videla od završetka osnovne škole, i videh ga taj dan u centru, kako spava na stepenicama neke prodavnice, sav u ritama. Danas sam gledala slike sa mature, pa se set_ih njega. Na slici lep, normalan dečak. A sada... [sm=smiley13.gif] Tužno,jadan dečko[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Postoji li u gradu neko sklonište ili prihvatilište da ga odvedu tamo.Ili poznaješ tu nekog iz grada ko bi mu mogao pomoći.Da bude noćni čuvar,ložač u školi i sl.Možeš li mu na taj način pomoći[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|