Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.10.2014 18:40:44)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita IZVORNA PORUKA: milicicak Mirkam, Sanjalice, meni je to davanje hrane bez pitanja vrhunski bezobrazluk i to mora da se sasece u korenu. Ako morate da budete neprijatne i da vicite onda vicite i budite neprijatne ali stavite do znanja da se VI i SAMO VI pitate za ishranu vaseg deteta. A sad ja da se istresem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koliko meni moja svekrva ume da digne pritisak, to nije normalno, aaaaaaaaaaaa Slazem se! Mi se retko vidjamo sa nasima, ali i ono malo letos mi je zagorcavalo zivot po tom pitanju, dosla sam do granice da budem vrlo neprijatna i da se nastavilo stvarno bih pukla skroz. Pa daaaj mu paradajz, domaci je, pa daaaj mu evo trazi hleb, a treba da ruca, pa ovo pa ono, pa onda ono posredno pribadanje evo deda je spremio to i to- a niko nije rekao daq ce D to da jede, ma znaci muka mi je ! Da dete zna sta je pametno jesti, sve na sta pokaze prstom treba mu dati !aaaaaaa ! Mala zaovina otvori fioku gde stoji beli kupovni hleb i uzme gricka koricu pa kazu eto dete voli pa joj nukaju i kad ne trazi . Ne bih volela da tako bude i sa E kad im ode u goste. Peace , uvod u pametovanja i preporuke bez potrebe ...[sm=smiley36.gif] ,
|
|
|
|