Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 9:49:13)
|
Mene moj cesto nervira.... uvek nesto petlja. Mislim, celu srednju je sa ocem radio vodoinstalacije/postavljanje plocica i svakakve gradjevinske radove, nema sta ne zna... A zavrsio elektro srednju pa faks i u kuci nam je sam postavljao struju i gomilu toga, stvarno, svaka mu cas_t... A ja sam ladovina pa ne mogu uvek da ispratim taj njegov tempo... Kazem mu, oladi, sedi [sm=hudicek1.gif] Meni vise znaci zajednicki provedeno vreme, nego da vikend provede u potkrovlju jer naravno sam radi izolaciju, podove, i sta vec, nemam pojma [sm=hudicek1.gif] E sad za vikend niks, skitali sa klincima. Mada je prethodnih dana drndao sljive i stavljao rakiju, aaaaaaa.. A da, sad hoce vino da pravi, kupio je prohromsko bure, neverovatan je. Pita ga cerka juce, jer je videla kako pijuckamo vino, tata kako se to pravi? Kaze on - od grozdja, pokazacu ti.. A ona - ne, ne, to od sljiva me ne interesuje, ta rakija. [sm=jezicek.gif] Ma ne, kaze on, videces, ovo ce biti nesto drugo.... Souuu
|
|
|
|