RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanchy -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 0:26:57)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Pih, nista gore od takvih havarija.... [sm=smiley13.gif] Mm sve to cisti, odrzava, menja filtere, nismo jos imali takvih desavanja..

Blago tebi..moj m.konstatuje da nesto ne valja,i kaze uradice ili napravice to i to sutra i to tako ostane u nedogled...eh..a cinio se tako vredan..

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 9:49:13)

Mene moj cesto nervira.... uvek nesto petlja. Mislim, celu srednju je sa ocem radio vodoinstalacije/postavljanje plocica i svakakve gradjevinske radove, nema sta ne zna... A zavrsio elektro srednju pa faks i u kuci nam je sam postavljao struju i gomilu toga, stvarno, svaka mu cas_t... A ja sam ladovina pa ne mogu uvek da ispratim taj njegov tempo... Kazem mu, oladi, sedi [sm=hudicek1.gif] Meni vise znaci zajednicki provedeno vreme, nego da vikend provede u potkrovlju jer naravno sam radi izolaciju, podove, i sta vec, nemam pojma [sm=hudicek1.gif] E sad za vikend niks, skitali sa klincima. Mada je prethodnih dana drndao sljive i stavljao rakiju, aaaaaaa.. A da, sad hoce vino da pravi, kupio je prohromsko bure, neverovatan je. Pita ga cerka juce, jer je videla kako pijuckamo vino, tata kako se to pravi? Kaze on - od grozdja, pokazacu ti.. A ona - ne, ne, to od sljiva me ne interesuje, ta rakija. [sm=jezicek.gif] Ma ne, kaze on, videces, ovo ce biti nesto drugo.... Souuu

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 11:37:45)

Znači gospodja iznad one sekunde kad se Teodora ušuti- zaspi počinje sa lupanjem i nekim škripanjem,već par puta smo joj i mm i ja skretali pažnju na to ali totalno nas ignoriše,kad Teodora ustane tad i buka prestaje.još ona par puta bude joj glupo kad se svadja sa onim svojim jer zna da se kod nas sve čujw,pa ćurko ako znaš onda ponašaj se kao čovjek a ne majmun ....,znači gorim koliko sam ljuta

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 11:59:54)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Pih, nista gore od takvih havarija.... [sm=smiley13.gif] Mm sve to cisti, odrzava, menja filtere, nismo jos imali takvih desavanja..

Blago tebi..moj m.konstatuje da nesto ne valja,i kaze uradice ili napravice to i to sutra i to tako ostane u nedogled...eh..a cinio se tako vredan..

ih,i meni moj! a sad je ladovina,sutra ce,prekosutra,sto si dosadna,sto zvocas[sm=smiley13.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 12:04:57)

Mene moj cesto nervira.... uvek nesto petlja.

[sm=smiley36.gif] a ja nerviram mm i stalno mi govori "Vi, Vi Ćurčići Vi biste samo nesto radili!"[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 12:49:51)

Dusek nam je stajao 5 dana naduvan , nakon sto je otisao njegov brat .Samo to cu reci[sm=smiley36.gif]. A nudio se decko stvarno da izduva , ja rekoh da se ne muci a i zurio je da stigne na voz. Danima mi je smetao kad brisem parket i izludjivalo me da ga toliko puta molim da izduva.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 12:54:57)

M&Lj, haha mene tako nekad obuzme da radim a njemu se ko za inat tada bas me radi. [sm=smiley1.gif]
Ali ja moram svoje obaveze da uskladjujem sa bebom i nije dovoljno reci -hej ’ajmo sad !
No da ga ne kudim , juce mi je popravio sudoperu . Juce popodne sam sve trcala u kupatilo da nesto operem kad zatreba. Ono sve ostalo eno i sad stoji , znaci danas sam u ozbiljnom problemu [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 12:59:46)

Bem ti komšiluk i (ne)kulturu!! Uvek, ali UVEK nešto čačkaju, lupaju, štemuju, obijaju u ovo vreme, jedva sam uspavala dete. Pa jbt, d o k l e??

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:09:32)

Ana istu muku mučim,kao na divljem zapadu...

tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:09:43)

Zbogom bako, mili rode u skolu me jutros vode
tamo ce me vazdan tuci, ziv ti necu doci kuci
tako pocinje pesmice za prvake koju moraju da nauce [sm=hudicek1.gif] ( prosle nedelje su je ucili)
ostatak pesme je jos gori... umiranje i osveta [sm=hudicek1.gif]
sta reci a ne zapalakati [sm=smiley19.gif]
deca od 6 godina... kako obajniti dedte sta znaci rec poginuti??? i zasto se to spominje u pesmicama ????

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:28:40)

STRAŠNO Tijatija!!!! Pa gde je to pesma za đake prvake i za decu uopšte??? Ja je nikad nisam čula.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:32:31)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Zbogom bako, mili rode u skolu me jutros vode
tamo ce me vazdan tuci, ziv ti necu doci kuci
tako pocinje pesmice za prvake koju moraju da nauce [sm=hudicek1.gif] ( prosle nedelje su je ucili)
ostatak pesme je jos gori... umiranje i osveta [sm=hudicek1.gif]
sta reci a ne zapalakati [sm=smiley19.gif]
deca od 6 godina... kako obajniti dedte sta znaci rec poginuti??? i zasto se to spominje u pesmicama ????

Tija, ovo je totalno neprmereno!!!

tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:34:11)

Pjesma djaka prvaka, pisao je Branko Copic... jeste saljiva ali nije za prvi razred oni jos ne svataju takvu vrstu sale...( barem moje dete)

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:42:18)

Da, morala sam da potražim na netu da pročitam celu pesmu. Zar stvarno očekuju da šestogodišnjaci shvate šaljivo ovu pesmu? Neverovatno.

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:51:19)

Nemamo kablovsku... Cim pada kisa ili pola programa nema ili nijedan,sta li ce biti kad padne sneg... A deca nam se navukla na crtani...

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 13:51:41)

Tija, ja sam najblaze receno sokirana. ne mpgu da verujem da tako nesto moze da se uci u skoli, da ne pricamo o prvom razredu[sm=hudicek1.gif]

Biserce -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:15:00)

Tetka mma narucila preko njega na rate neku sporetcinu, ceo na plin, od skoro 40hilj i kad je trebalo da stigne sporet zena lepo odustane, nasla jevtiniji...i tako sad lepo...pored svih nasih kredita otplacivacemo i sporet koji mi apsolutno ne treba! Stoji upakovan u kuhinji, zauzima mi mesto bzv dok mm ne smisli sta ce sa njim...i kome jos treba sporet ceo na plin? Ko bi to uopste kupio? I nemam pojma kako cemo god dana da odvajamo ratu i za to??? Poludecu!

lelaigor -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:16:09)

I ja sam izguglala pesmu. Bože sačuvaj! [sm=zz_eek.png]

Modessty -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:17:12)

biserče ja bi rado da imam ceo šporet na plin! JA imam kombinovani, dve ringle su na plin a dve i rerna na struju. Ove ringle što su na struju i ne koristim. A radio bi da je ceo na plin. Mnogo brže i jeftinije

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:17:17)

E to je vec bezobrazluk. Zasto lepo ne pozoves i kazes da nemozes da otplacujes? Jel ima ona decu, ako ima neka i oni preuzmu njenu obavezu pa neka resavaju porodicno.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:29:06)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bem ti komšiluk i (ne)kulturu!! Uvek, ali UVEK nešto čačkaju, lupaju, štemuju, obijaju u ovo vreme, jedva sam uspavala dete. Pa jbt, d o k l e??

Evo od kako sam se porodila (bas su uboli tajming ) lupaju i burgijaju preko puta nase zgrade , prave novu zgradu. Smeta nam naravno, a nekad sam tako kivna da opsujem ! Rade sa onim silnim bagerima i drugim skalamerijama i bacaju gvozdje nemilice , sve se zatrese a mala hoce da zaspi. Tek je nice drugi sprat, tako da cemo se naslusati buke ove godine.

mati -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:34:02)

Jao bre Biserce, vi se bas namuciste, secam se jos u trudnoci oko kuce. Sad vam jos sami fali njen sporet. Neka ga tm potovari pa tetki na vrata i pare na ruke. Neki ljudi stvarno nemaju obzira ni srama.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:35:25)

Mislim da je nata u pravu! Jeste ispalo krajnje bezobrazno i neposteno prema vama. Trebala je da pogleda sve pa da odluci. Kada naruci kraj price, bitno je ispostovati to a ne uvaljivati druge u probleme !!

lelaigor -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 14:58:02)

Ju, ju, ju bisreče, pa ja bih se ožučila! Šporet pa tetki na vrata, nek smišlja šta će s njim!

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (8.9.2014 15:39:06)

Tija, tek sad vidim komentar. Branko Copic je to napisao ali nije odredio da bude za djaka prvaka, sta deca znaju o sali? Ovi sto kroje obrazovni program nisu normalni.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>