RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 12:08:54)

sanjice,ne brini nista,znam da imas obaveza,odgovorices,pretpostavila sam da nisi bila videla[sm=smiley1.gif]

nekad mi se cini da ljudi tako olako shvataju decu,pojedini naravno,ja sam se za svoje mucila bogami i dandanas se mucim oko njega,ali tako je,sta je tu je,moras i to se ne dovodi u pitanje.doduse,svakom dodje ponekad zuta minuta i trenuci kad je nervozan i besan i svi ga nerviraju i sve mu smeta,i meni.ali,ne bas da ti to jadanje i mucenje bude stil zivota.guraj!

elena,prebacila sam tvoj post u septembarski bar...u ovoj temi uglavnom besnimo,nerviramo se i istresamo negativnu energiju,pa nas posle tese ovi drugi[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 12:13:33)

kiptim od besa[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]
zadavicu muza sto posto, nista mi ne pomaze a samo nesto kenja[sm=zz_furious.gif]

mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 12:22:46)

Rosita to sa prosipanjem kafe je i meni poznato. Jos ovaj moj gurne ruku u solju (sva sreca pa svi pijemo kafu citav dan pa je uvek hladna) i pere kao ruke [sm=smiley29.gif]
Dijana [sm=smiley31.gif] i mene izbacuje iz takta musko zvocanje a ni prstom da mrdnu.

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 12:38:40)

Dijo tresni par puta vratima pa i ti njega razbesni (barem ovog mog to nervira [sm=jezicek.gif])

I diiišiii diiiiiiiiiišiiii nemoj kvariš lepotu [sm=smiley31.gif]

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 12:43:53)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

kiptim od besa[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]
zadavicu muza sto posto, nista mi ne pomaze a samo nesto kenja[sm=zz_furious.gif]

E pa za onakvu prosidbu moras celog zivota da mu gledas kroz prste [sm=smiley36.gif] Smiri se pa kad budes ok trazi da ti pomaze ono sto mislis da treba. Dok si besna razgovora nema. Drz se [sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 12:50:43)

Mrzim kada mi pola case jogurta ostane u flasi a ne mogu da istresem !!![sm=hudicek1.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 13:05:31)

uuuuh sto sam besna! Nocas ponovo zaglavili na institut za majku i dete da bi nam ponovo rekli nije bebi nista, u fazonu sto ste dosli. A njemu se povratila upala uha! [sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 13:34:19)

Oni nisu normalni! Mi bili i na orl , fin neki doktor bio, stvarno! Neurolog uzasan , trlja oci, ne gleda u nas , strasno [sm=smiley13.gif]

serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 13:42:04)

[sm=zz_throwball.gif][sm=zz_throwball.gif] i dalje samo citam i ne mogu da verujem i razmisljam se kako da [sm=zz_throwball.gif]

minnica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 13:55:24)

Pod užasnim stresom sam. [sm=smiley13.gif] Izbio mi je herpes na usni, a to se dešava jednom u 3-4 godine kod mene. To znači da mi je organizam baš u daunu. Baš sam rastrzana kuća-posao-deca-muž. Nadam se da ćemo se uskoro malo uhodati, pa će biti lakše.

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 14:53:34)

Ovaj svet je stvoren za sve nas, ne treba sve biti u prvom licu jednine- ja pa ja, uuuuuh [sm=zz_stomp.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 15:27:40)

Smrdi mi hodnik na kominu.. Mm ostavio u prizemlju dva bureta da vri, oni njegov sef se igraju domacina i peku rakiju. Kad udjem u kucu kao da sam usla u kafanu! [sm=hudicek1.gif]
A danas me bas pritegao, samo nove i nove zadatke dobijam, evo tek sad uspela da sednem, i to zato sto je izasao...

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 23:12:09)

Debil dodjem u restoran u uzmem nož da nešto isječem,sklizne i posječem se po prsta,krv lije kao da sam se klala a oni u koferčetu za prvu pomoć imaju samo flastere,tek sam kod kuće dezinfikovala alkoholom i previla kako treba.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 23:21:52)

emice priznaj da je zafalilo malo mesa pa si htela da dodas svoje prstice [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (6.9.2014 23:31:29)

Hahaha eto otkrila si moju tajnu [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 14:44:52)

IZVORNA PORUKA: minnica

Pod užasnim stresom sam. [sm=smiley13.gif] Izbio mi je herpes na usni, a to se dešava jednom u 3-4 godine kod mene. To znači da mi je organizam baš u daunu. Baš sam rastrzana kuća-posao-deca-muž. Nadam se da ćemo se uskoro malo uhodati, pa će biti lakše.

Draga moja malo kad se uhodate bice lakse[sm=smajl.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 15:45:07)

Uhodavanje = navikavanje, bice draga!

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 15:57:07)

Ne mogu da verujem! Perem sudove i cujem nesto dole klobuce , kad ono voda! Pune police u radnom delu, sudovi puni, smrdi Boze sacuvaj .Do sada sam skupljala vodu. Pokvasile mi se obe krpare ! Poludela sam! [sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 16:03:29)

sta je bilo,elena,procurela ti voda iz sudopere?[sm=smiley13.gif]bzv...
minnice,jeste,nakon nekog vremena,bice lakse..

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 16:07:07)

Pih, nista gore od takvih havarija.... [sm=smiley13.gif] Mm sve to cisti, odrzava, menja filtere, nismo jos imali takvih desavanja..

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 16:34:34)

Ma procurelo ono ispod kroz sta tece voda, ona plastika , ne znam strucno kako se zove! Sad mi svi sudovi dole poplavili cak i nov servis-kutiju samo da bacim mogu[sm=smiley19.gif]

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 17:55:42)

Moj pametni muz. Zalim se ja danas njemu kako ne mogu sama ceo dan sa dvoje dece. Umorna sam i spava mi se. A kreten kaze:Bices sutra bolje volje, poslao sam ti pare

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 21:32:16)

Dani, sta ce, pokusava on da da neki doprinos. Kazi ti njemu nek posalje jos da angazujes nekog da ti pospremi, oriba.... ili nek dolazi...
Mene ceka ribanje podova a tako me mrziiii....[sm=hudicek1.gif]

Dani.kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 22:05:22)

Na sve to gledam u socivo i leblebiju i nemam ideju kako to da im spremim.
Jedva cekam da odem, da me on i mamica nauce kako se cuvaju deca

Mala Elena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (7.9.2014 23:57:00)

A pidzama mi se rasteglila od trudnickog stomaka pa samo samo spada .......!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>