RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 12:34:41)

Ulepsala si mi dan majke mi[sm=smiley36.gif]

superm -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 12:38:50)

IZVORNA PORUKA: Verolina

E, pa, nije znala gde vrata da pogodi. Sad cu da vam prepricam razgovor[sm=smiley36.gif]
Dosle su pre sat vremena, ona i muzevljeva tetka. Ja dolazim i krece:
Mira: Dobar dan, je l' to snajka?
Sveki: da, to je nasa snaja.
Ja: Dobar dan, bako[sm=smiley36.gif]
Mira: Pa nisam ti ja bas baka, nisam toliko matora.
Ja: Pa meni izgledate bas bas matoro. Recimo nekih 90 godina?[sm=smiley1.gif]
Mira: Ha ha ha, dete, ti si neki saljivdzija?
Ja: Jalovdzija[sm=smiley1.gif]
Sveki: V. hoces skuvati kafu?
Ja: Je l' sa ili bez misomora?
Sveki: V. sta ti je?
Ja: Nista, samo pitam. Bako, je l' vi pijete sa ili bez otrova? Tetka B., a ti? Ma da, bez, sta ce vama otrov, vi ste vec otrovne. Uh, pardon, otrovane.
Sveki: V. jesi ti nesto pila?
Ja: Jok, sto pitas, samo pitam babe kakve su im zelje.
Muzevljeva tetka: Ja nisam baba!
Ja: Jok, nego si majska ruza u 75[sm=smiley36.gif]Nego, baka Miro, da te ja pitam, kako deca, unuci?
Mira: ja nema dece, nisam se udavala.
Ja: Aaaaaaaaaa, bas mi je zao. Sto se nisi udala, zato sto si jako ruzna ili zato sto si jalova pa niko nije hteo da te ozeni zbog toga? Ili je mozda to bilo zato sto si otrov ko i ova tetka od mog muza. Nekako ste se lepo i nasle.
Mira: (Cuti, ali vidim ja da sad ona konta sta je)
Sveki: V., zaboga, sta je sa tobom?
Ja: (Naravno da ne registrujem sveki, ne odgovaram joj i nastavljam) Baka Miro, sto si se ucutala? Nesto ti nije jasno? ne znas mozda znacenje neke reci? Da ti objasnim.
Mira: Jako si drska. To sto ti je preneto bilo je iz najbolje namere prema tvom muzu.
Ja: Tvoje dobre namere u zivotu su se pokazale sumiranjem finalnih rezultata. A oni su sledeci: nemas muza ni ljubavnika, nemas dece, nemas ni jednog jedinog prijatelja sem ove tetkusine koja ni sebi prijatelj nije. Kazem ja lepo, nasla se dva otrova. A sad mars napolje. Mars napolje da te moje oci ne vide. I pobeze ti Mira, a za njom i tetka B.
Sveki: Sta se to desilo? (bas je delovala sablaznjeno)
Ja: desilo se to da ti je pola familije govnjivog karaktera, eto to se desilo. nemoj da ti je palo na pamet da si mi vise ikada bilo koga od familije naturala na kafu, na rucak ili na druzenje. Sa mnom je vecina njih zavrsila. Gledaju muza u oci i za*ebavaju ga, nasladjuju se njegovom dobrotom. Vecina vas je go kreten, a sa onom manjinom koja vredi nesto cu ja sama odrzavati kontakte, ne trebas mi ti za to.

I tako je bilo veselo kod nas....sad odoh do Vracara, da omiljenom clanu muzevljeve familije (najmladjoj zaovici) nahranim macka[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] Ti si totalni kralj!!! Crkla sam od smeha [sm=jezicek.gif]

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 12:49:19)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Mene samo cudi da je sveki mirna i da nije poletela da odbrani rodjake. Valjda je skontala.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 15:38:17)

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/482887/ISIL-naredio-obrezivanje-svih-zena[/link] stvari me zgrozavanju...njima bi trebalo "obrezati" glavu.

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 15:48:11)

ksena,meni nista ne izlazi.

lidoje -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 16:16:22)

IZVORNA PORUKA: Verolina

E, pa, nije znala gde vrata da pogodi. Sad cu da vam prepricam razgovor[sm=smiley36.gif]
Dosle su pre sat vremena, ona i muzevljeva tetka. Ja dolazim i krece:
Mira: Dobar dan, je l' to snajka?
Sveki: da, to je nasa snaja.
Ja: Dobar dan, bako[sm=smiley36.gif]
Mira: Pa nisam ti ja bas baka, nisam toliko matora.
Ja: Pa meni izgledate bas bas matoro. Recimo nekih 90 godina?[sm=smiley1.gif]
Mira: Ha ha ha, dete, ti si neki saljivdzija?
Ja: Jalovdzija[sm=smiley1.gif]
Sveki: V. hoces skuvati kafu?
Ja: Je l' sa ili bez misomora?
Sveki: V. sta ti je?
Ja: Nista, samo pitam. Bako, je l' vi pijete sa ili bez otrova? Tetka B., a ti? Ma da, bez, sta ce vama otrov, vi ste vec otrovne. Uh, pardon, otrovane.
Sveki: V. jesi ti nesto pila?
Ja: Jok, sto pitas, samo pitam babe kakve su im zelje.
Muzevljeva tetka: Ja nisam baba!
Ja: Jok, nego si majska ruza u 75[sm=smiley36.gif]Nego, baka Miro, da te ja pitam, kako deca, unuci?
Mira: ja nema dece, nisam se udavala.
Ja: Aaaaaaaaaa, bas mi je zao. Sto se nisi udala, zato sto si jako ruzna ili zato sto si jalova pa niko nije hteo da te ozeni zbog toga? Ili je mozda to bilo zato sto si otrov ko i ova tetka od mog muza. Nekako ste se lepo i nasle.
Mira: (Cuti, ali vidim ja da sad ona konta sta je)
Sveki: V., zaboga, sta je sa tobom?
Ja: (Naravno da ne registrujem sveki, ne odgovaram joj i nastavljam) Baka Miro, sto si se ucutala? Nesto ti nije jasno? ne znas mozda znacenje neke reci? Da ti objasnim.
Mira: Jako si drska. To sto ti je preneto bilo je iz najbolje namere prema tvom muzu.
Ja: Tvoje dobre namere u zivotu su se pokazale sumiranjem finalnih rezultata. A oni su sledeci: nemas muza ni ljubavnika, nemas dece, nemas ni jednog jedinog prijatelja sem ove tetkusine koja ni sebi prijatelj nije. Kazem ja lepo, nasla se dva otrova. A sad mars napolje. Mars napolje da te moje oci ne vide. I pobeze ti Mira, a za njom i tetka B.
Sveki: Sta se to desilo? (bas je delovala sablaznjeno)
Ja: desilo se to da ti je pola familije govnjivog karaktera, eto to se desilo. nemoj da ti je palo na pamet da si mi vise ikada bilo koga od familije naturala na kafu, na rucak ili na druzenje. Sa mnom je vecina njih zavrsila. Gledaju muza u oci i za*ebavaju ga, nasladjuju se njegovom dobrotom. Vecina vas je go kreten, a sa onom manjinom koja vredi nesto cu ja sama odrzavati kontakte, ne trebas mi ti za to.

I tako je bilo veselo kod nas....sad odoh do Vracara, da omiljenom clanu muzevljeve familije (najmladjoj zaovici) nahranim macka[sm=smiley1.gif]

xaxaxaxa... svaka ti cast zeno!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] naplatila si za sve nas koje se mucimo za[sm=duda.gif]...

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 16:30:17)

Ne znam zasto ne mogu da postavim link i ne mogu da ga uredim.

"Džihadisti koji su tokom juna ovladali znatnim delovima iračke teritorije, izdali su naredbu da sve žene starosti od 11 do 46 godina budu obrezane, saopštila je danas zvaničnica UN u Iraku."

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 16:41:42)

IZVORNA PORUKA: ksena

Ne znam zasto ne mogu da postavim link i ne mogu da ga uredim.

"Džihadisti koji su tokom juna ovladali znatnim delovima iračke teritorije, izdali su naredbu da sve žene starosti od 11 do 46 godina budu obrezane, saopštila je danas zvaničnica UN u Iraku."

Nešto zeza Kseno, probala i ja da uredim pa netje, a vest je ....no comment

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 16:45:10)

Ujna neje to do familije (pa ne sad zato što je i moja) već je to do podneblja... Ako si im rekla, a nemo' se nerviraš više oko takijeh stvari. Ne valja to za lepotu

Posle se pitaš što ne poznajem pola familije??????

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 16:45:12)

Ako si Verka, majstore [sm=bravo.gif]
Tako je jedna moja tetka pre nekoliko godina prvo mislila da sam ja trudna cim se udajem a kad nisam rodila ni posle godinu dana prokomentarisala mojij mami sledece:
"A da nije Beba mozda jalova?"
Mama je napujdala samo tako, svasta joj rekla, otvorila vrata i isterala napolje.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 17:21:13)

Ivanka, i jedna moja tetka je tako priznala kako je razmisljala da mozda nesto nije u redu kad nakon par meseci nisam ostala trudna (a ja prvih godinu dana nisam htela), a sad kad njena snaja vise od godinu dana nije ostala trudna, nista ne pominje.

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 18:29:51)

IZVORNA PORUKA: nata11

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Mene samo cudi da je sveki mirna i da nije poletela da odbrani rodjake. Valjda je skontala.

Mislim da je bila prvo u soku. Ja sam otisla do Vracara i sad sam se vratila, a zatekla sam svekra i svekrvu kao popi*ane. Muz im je rekao da ako jos jednom vidi tu zenu u dvoristu govnjivom motkom ce joj kicmu polomiti, a da li ce on imati dece ili nece to nije stvar komsiluka da se time bavi.
Trco, ovoga puta nije "zajednicka" familija u pitanju, vec svekrvina. Oni su posebni. Sa svekrovima mi i nemamo neki kontakt niti problema.

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 18:32:27)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mama je napujdala samo tako, svasta joj rekla, otvorila vrata i isterala napolje.

E, ako je. Ranije sam ja cutala i plakala. Kidala se i nocima nisam spavala zbog tudjih reci, pa cak i ovde na forumu. Sad, samo kazem mars, napljujem najstrasnije i okrenem list. I zabole me patka da li ce neko biti uznemiren.
A sto lelaigor rece, niko bez dece nece ostati, usvojis ako ne mozes da imas i cao.

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 19:45:20)

Lele Verka [sm=smiley32.gif][sm=rozica.gif]
Nemam nista da dodam, sve rekose zene pre mene...

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 21:16:35)

Pojedinim "majkama" treba zaista oduzeti decu, ako ništa a ono zbog zdravlja i bezbednosti te iste dece [sm=hudicek1.gif]

Ne zamerite, ali jako me drži ovaj osećaj još od ponedeljka/utorka...

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 12:56:00)

nocas je nestala rodjaka moje snaje , devojcica 15 godina
nasli su patiku ali nje jos nema [sm=smiley13.gif]
i ne mogu da joj lociraju mobilni jer nije proslo 24 sata od nestanka
a nje nema
samo da je nadju zivu i zdravu

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:02:34)

Joj Olga [sm=smiley19.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:17:37)

jako strasno [sm=smiley13.gif]
delim na sve moguce strane , trazimo nekog da preleti preko okruga , policija ceka 24 sata da locira ako moze mobilni , ljudi iz sela obilaze njive i letnje puteve, neki su krenuli prema granicnom prelazu
a policiji vezane ruke [sm=smiley19.gif]
samo da je nadju zivu

SunFlower -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:21:37)

Uzasna vest, sad sam procitala na vestima[sm=smiley13.gif] Dace Bog, naci cete je! Kad policija locira telefon bice jasnije, nadam se da joj se nije nista strasno dogodilo[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:40:15)

videla sam na faceu [sm=smiley19.gif].
znam da je zakon takav ali mi nije jasan, da moraju da cekaju 24h, a sta sve moze da se desi za to vreme ...
nadam se da ce je uskoro pronaci zivu i zdravu i da je u pitanju neka neslana sala

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:45:55)

Uf Olga, eno delila sam na fejsu

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:49:39)

Joj Olga, evo podelila sam i ja. Ne daj Boze nikome [sm=smiley19.gif]
A sta da radi roditelj, ni da ih pustis, ni da ih ne pustis napolje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:50:32)

hvala puno Trco [sm=smiley31.gif]
jos nema nista a proslo je vec 12 sat , sta god da se sanjom desilo agonija je
nadam se da je njoj manja [sm=smiley19.gif]
sto sati vise prolaze sve je , ma , jadno dete

Olga75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 13:53:36)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Joj Olga, evo podelila sam i ja. Ne daj Boze nikome [sm=smiley19.gif]
A sta da radi roditelj, ni da ih pustis, ni da ih ne pustis napolje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Torbi [sm=smiley31.gif]
bas to , nesto mozes mimo sveta a ne mozes bas sve
i to se desi tamo nekom a onda ovakva vest
prestrasno [sm=smiley19.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (26.7.2014 14:07:04)

Uh draga [sm=smiley31.gif].....
Nego, pokusavam da predvidim, jer sam poprilicno opustena kao roditelj..Ali uopste ne znam sta cu i kako kad dodje to vreme da rajcaju napolju sami, nocu....[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>