RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.7.2014 22:15:17)

Sjajno, usvajanjem ovog novog zakona o radu poslodavci ce moci da daju otkaz trudnicama..sjajno..u kojoj mi zemlji zivimo majko moja [sm=zz_devil.png][sm=zz_banghead.gif]. E to ce nam smanjiti troskove, svaka cast mozgu koji je ovo smislio.

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.7.2014 22:28:57)

[sm=smiley21.gif]
Izgleda da oni samo pricaju kako su otvoreni za razgovore bla.bla.bla a ustvari to sto mi pricamo niko neslusa. Resavanje ekonomske situacije u nasoj zemlji mi deluje na principu igranja gluvih telefona.

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.7.2014 22:41:00)

IZVORNA PORUKA: wivern

Sjajno, usvajanjem ovog novog zakona o radu poslodavci ce moci da daju otkaz trudnicama..sjajno..u kojoj mi zemlji zivimo majko moja [sm=zz_devil.png][sm=zz_banghead.gif]. E to ce nam smanjiti troskove, svaka cast mozgu koji je ovo smislio.

naravno da ce to da rade kada opet, po 100000000. put stanovnici ove nase mlae i jadne drzave svoje nezadovoljstvo iskazuju samo na forumu.
da se samo 200 trudnica skupilo ispred skupstine ili bilo gde ne bi moglo bas tako... ali takav smo mi narod... lajemo na zvezde

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 8:41:29)

mene izludjuje taj pateticni nesposobni debil[sm=smiley7.gif]
nadam se nekom cudu i izborima i da smeni ova lopovska gamad, neverovatno koliko mi ta politika dize pritisak[sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 8:57:57)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mene izludjuje taj pateticni nesposobni debil[sm=smiley7.gif]
nadam se nekom cudu i izborima i da smeni ova lopovska gamad, neverovatno koliko mi ta politika dize pritisak[sm=hudicek1.gif]

slazem se sve!

NadaR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 9:08:32)

Uh , mene danas izludjuje cinjenica da je nekome procijenjena steta na 7 000 KM a kuca nova , tek useljena . U njoj bilo oko 2metra vode. Komsijama u ulici kojima je usla tek u dvoriste steta 25 000 . Poplavljeno je malo baste. Naravno , u 'pravoj' su stranci . [sm=hudicek1.gif][sm=zz_banghead.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 9:26:50)

ali,wiv,ja nisam shvatila da ce moci da se uruci otkaz trudnicama i porodiljama[sm=zmeden.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 10:06:59)

Branki juce sam cula na vestima a i pre neki dan sam procitala to u nekim novinama. Ovi kao da namerno ukidaju sve sto je prosla vlast donela bez obzira sto je to bilo ok. Sigurno je da, ako je to zaista istina, otkaz nece dobito ni jedna trudnica iz drzavnog sektora ali zato iz privatnog.....
Evo sad mi je mm rekao de je zbog neke poslanice, njenom inicijativom i zalaganjem, uvedena ipak tacka da za trudnice sve ostaje isto. Ne mogu da ih otpustaju..hvala bogu barem neko ima mozga

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 10:17:03)

.
Evo sad mi je mm rekao de je zbog neke poslanice, njenom inicijativom i zalaganjem, uvedena ipak tacka da za trudnice sve ostaje isto. Ne mogu da ih otpustaju..hvala bogu barem neko ima mozga

pa,opet na zalaganje zene!eej,totalna je besmislica uopste i dovoditi u pitanje radno mesto jedne trudnice ili porodilje,da se oko toga vodi spor,sramota.

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 10:19:34)

Branki slazem se ali barem se neko pobunio. Za ovu crnu rupu u kojoj zivimo i to je veliki uspeh.

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 13:07:51)

Zasto bog uzima malu decu,zasto???[sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.7.2014 14:06:41)

Ne mozemo mi to da pojmimo, to samo Bog zna [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.7.2014 14:35:22)

Jaoj jbm ti sve živo!!!

Ne mogu ni na šta da računam kad je u pitanju mm. Mislim nije on kriv, kriva je njegova koleginica ovaj put. Ćerka joj se porađa i od tolike familije nema NIKO pazi njegog unuka nego mora ona! Muž joj ne radi, to dete ima i oca ali neeeeeeeeeeeeee!!! Za sutra sam bila zakazana za pedikira i sad moram da otkažem jaoj zadavila bi e sad. Kosa mi se diže na glavi koliko sam besna!!!!

A i ovde debili od lekara sve u pm. Ta njena ćerka što treba da se porodi ne znaju da li su se zajebali za termin, kao velika je beba, ali nema razvijena pluća pa su rokali neke inekcije za razvijanje pluća, pa sad kao mirna beba više nego što treba.... žao mi žene ali brate mili opet - od tolike familije niko nema da pazi jedno dete!!!!!

cuba juba -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.7.2014 15:34:09)

Nisam znala da postoji ova tema... Na pravom sam mestu... Jbm ti pare i kad se sve vrti oko para! Drzava ti kaze trudnicko i porodiljsko 100%... Od cega 100%? Primamo minimalac i to kad legne, premija! A onih 35%, e to je tek posebna prica. A oni apeluju da mi zene radjamo... Pa od cega bre vise! Besna sam! Jako sam besna! [sm=zz_furious.gif]Istice mi porodiljsko. Malisa krece u jaslice na jesen. Ja sad jurim da produzim bolovanje koliko je moguce da bih bila sa njim dok traje adaptacija i bla bla bla... a sa druge strane trebaju nam pare, kad mali krene u jaslice svaki mesec dodatnih 10000 hiljada njima na ruke pa razmisljam da ne produzavam bolovanjue vec sto pre na posao jer bih primala celu platu + neke bonuse [sm=zz_banghead.gif]....

Izvinjavam se svima, sad mi je malo lakse kad sam ovo rekla naglas.....

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.7.2014 22:02:25)

Cuba, znamo se iz teme, dace ti komisija bolovanje i bice 100% plata, ne brini. Srecno. A za ostalo, sve se slazem :(

cuba juba -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.7.2014 21:39:35)

Ah moja draga Rosita.... zadnjih godinu i po mi je bolovanje 100posto... jos samo da cesce vidjamo onih 35 posto... majmuni! Poz za tebe draga[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 0:48:37)

Danas je prijateljica muzevljeve tetke srela moju zaovu u gradu. I pita ti ona nju sta ima novo, nije je godinama videla , sta ima novo kod M. i ima li dece...I ona kaze da nemamo, ali da radimo na tome. I taj idiot od babe umesto da kaze, ako, bice, kaze joj, pa sto je ne otera, sta ce mu jalovica. Velika vam je familija, skupite se , oterajte je, pa ga ozenite sa nekom koja moze da rodi. Moja zaova je ostala u soku. A fazon je u tome sto je ta fina gospodja najavila da ce sa tetkom moga muza sutra doci da vidi moju svekrvu. Dugo se nisu videle.
Ha ha ha....Prenecu vam sutra odlomak iz filma [sm=smiley36.gif] Nece joj pasti vise na pamet da prodje Zeleznikom[sm=smiley36.gif] niti da zabode njusku tamo gde joj nije mesto.
I da, napominjem da ta zena, kao ni tetka moga muza sa kojom se druzi, a koja je takodje baksuz nemaju dece.I koriste termin "Jalovica". Ali sutra ce da piju tablete za pritisak[sm=smiley36.gif]

A da, i svekar mi je danas rekao kako mi je burazer kriminalac jer izlazi na tendere[sm=zmeden.gif] Vidim ja da je njima svima krivo sto je on , decko, sa 32 godine kupio stan, auto, putuje, obrazovan je i kulturan. Ali brate i radi minimum 12h dnevno, nije visio po kafanama pijan kao ti citavog zivota , dragi moj svekre, pa da ti tata kucu nije sazidao ti ne bi imao gde da zivis. 80 godina si stucao u zadnjicu jednu ciglu postavio nisi, a i stojadina koga si kupio donela ti zena sa mirazom! i jos imas drskosti da vredne i obrazovane ljude nazivas kriminalcima. Bitno je da ste upropastili mog muza, satrli mu pamet u klozet, a od drugog napravili retarda. Ja sam iscupala moga koliko sam mogla, sreca te ima jako dobru dusu, inace bi bilo problema.Bravo za moju novu porodicu. Sve sam biser do bisera. Nisku su nanizali kakva u Katarine Velike ne bejase.[sm=hudicek1.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 7:22:08)

VERKA kakvih ljudi ima,na to jalova se i ja osipam,molim te prenesi nam dalji sled dogadjaja,pazi da se ne slogira tetka [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 7:33:02)

kako mrzim tu rec[sm=hudicek1.gif]
sta se pa ona matora petlja u neciji zivot,budala!

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 7:45:38)

IZVORNA PORUKA: Verolina
Ali sutra ce da piju tablete za pritisak[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] tako treba!

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 7:52:09)

Verolina sta se bre nerviras zbog budala. To meni nije jasno tako i mm. Ja kad tako neko nesto baljezga iskljucim mozak na jedno udje na drugo izadje tj ni ne detektujem da neko nesto trabunja[sm=jezicek.gif]. Moram da se slozim da mrzim termin jalova a i kuljava. Kuljava kao da si sugava jer si trudna a jalova kao da si sugava jer nisi trudna. Mislim gluposti. Opusti se, bolje idi proset_aj kad dodje ta persona. Ne treba ti nerviranje treba da se opustis i uzivas, ko šiša matore babe

e da Verka bas ima citat za tebe iz knjige bas pogledaj. Ja sam za da se ti odlucis da se prosto nista ne lepi za tebe [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 9:00:46)

Kad ovaj prvi deo cujem od nekoga zapitam se u kom veku mi zivimo? Kao da su zene je[sm=smiley35.gif] priplodne krave. Jel ta zena cula mozda da porodicu cine i muz i zena, to bi ona trebala da zna.
A ovaj drugi deo pa tek nerazumem ali se ja ne bih uopste time opteretila. Sta ocekujes od coveka koji ima 80. Pa njemu je mozak ko detetu od 5 godina, a uz to mu je jos i dosadno.

lelaigor -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 10:03:13)

I ja za prvi deo mogu da kažem da je glupost! Ma sve je glupost što je rekla! Mi da nekim slučajem nismo mogli da imamo decu, definitivno bismo usvojili dete. Ja mislim da nijedan normalan čovek i muž neće "oterati" ženu zato što ne može da mu rodi dete, ili obrnuto. Neki dan sam to videla u nekom filmu, neku sličnu situaciju, dvoje su se razišli, zato što ona ne želi da rađa decu. On već ima jedno dete sa drugom i razišli su se zbog toga uz brdo suza i drame. Skroz sam se iznervirala.
A što se drugog dela tiče, i tu sam jako ogročena kako kod nas postoji taj neki stav, da ako je neko mlad i uspešan, odmah povlači to da je kriminalac i da nije pošteno zaradio svoj novac. Mislim da su takvi ljudi samo ljubomorni, kao i tvoj svekar.

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 12:16:22)

E, pa, nije znala gde vrata da pogodi. Sad cu da vam prepricam razgovor[sm=smiley36.gif]
Dosle su pre sat vremena, ona i muzevljeva tetka. Ja dolazim i krece:
Mira: Dobar dan, je l' to snajka?
Sveki: da, to je nasa snaja.
Ja: Dobar dan, bako[sm=smiley36.gif]
Mira: Pa nisam ti ja bas baka, nisam toliko matora.
Ja: Pa meni izgledate bas bas matoro. Recimo nekih 90 godina?[sm=smiley1.gif]
Mira: Ha ha ha, dete, ti si neki saljivdzija?
Ja: Jalovdzija[sm=smiley1.gif]
Sveki: V. hoces skuvati kafu?
Ja: Je l' sa ili bez misomora?
Sveki: V. sta ti je?
Ja: Nista, samo pitam. Bako, je l' vi pijete sa ili bez otrova? Tetka B., a ti? Ma da, bez, sta ce vama otrov, vi ste vec otrovne. Uh, pardon, otrovane.
Sveki: V. jesi ti nesto pila?
Ja: Jok, sto pitas, samo pitam babe kakve su im zelje.
Muzevljeva tetka: Ja nisam baba!
Ja: Jok, nego si majska ruza u 75[sm=smiley36.gif]Nego, baka Miro, da te ja pitam, kako deca, unuci?
Mira: ja nema dece, nisam se udavala.
Ja: Aaaaaaaaaa, bas mi je zao. Sto se nisi udala, zato sto si jako ruzna ili zato sto si jalova pa niko nije hteo da te ozeni zbog toga? Ili je mozda to bilo zato sto si otrov ko i ova tetka od mog muza. Nekako ste se lepo i nasle.
Mira: (Cuti, ali vidim ja da sad ona konta sta je)
Sveki: V., zaboga, sta je sa tobom?
Ja: (Naravno da ne registrujem sveki, ne odgovaram joj i nastavljam) Baka Miro, sto si se ucutala? Nesto ti nije jasno? ne znas mozda znacenje neke reci? Da ti objasnim.
Mira: Jako si drska. To sto ti je preneto bilo je iz najbolje namere prema tvom muzu.
Ja: Tvoje dobre namere u zivotu su se pokazale sumiranjem finalnih rezultata. A oni su sledeci: nemas muza ni ljubavnika, nemas dece, nemas ni jednog jedinog prijatelja sem ove tetkusine koja ni sebi prijatelj nije. Kazem ja lepo, nasla se dva otrova. A sad mars napolje. Mars napolje da te moje oci ne vide. I pobeze ti Mira, a za njom i tetka B.
Sveki: Sta se to desilo? (bas je delovala sablaznjeno)
Ja: desilo se to da ti je pola familije govnjivog karaktera, eto to se desilo. nemoj da ti je palo na pamet da si mi vise ikada bilo koga od familije naturala na kafu, na rucak ili na druzenje. Sa mnom je vecina njih zavrsila. Gledaju muza u oci i za*ebavaju ga, nasladjuju se njegovom dobrotom. Vecina vas je go kreten, a sa onom manjinom koja vredi nesto cu ja sama odrzavati kontakte, ne trebas mi ti za to.

I tako je bilo veselo kod nas....sad odoh do Vracara, da omiljenom clanu muzevljeve familije (najmladjoj zaovici) nahranim macka[sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (24.7.2014 12:30:45)

Jaoj, kakav si ti lik! Svaka ti čast! [sm=zz_giggle.gif] [img]http://www.dodaj.rs/f/27/11v/2lRs9rxm/sklanja.gif[/img]

PA ja mislim da bi mi se pritisak podigao na 300/200 da sam morala uopšte da razgovaram sa njima!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>