serpica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (2.5.2014 17:08:20)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Torbica Nista nije slucajno i bez razloga, nekad nas lupi po glavi ne bi li se opametili. Neki shvate, neki nikad.. A to za mastitis, nekim doktorima bi trebalo zabraniti rad [sm=hudicek1.gif] Torbice,ne razumem sta si htela da kazes na pocetku posta? Da bi se neko opametio treba da izgubi dete ili sta? Smatram da je Vucic jako pammetan covek ali kakav god da je ne zasluzuje tako nesto,ne samo on vec bilo ko.Tuzno je na takav nacin ispoljiti bes,u fazonu,tako mu i treba,i da na trenutak ostavimo Vucica po strani,treba immati obzira prema zeni koja je upravo izgubila bebu. :-( Draga moja, nista nisi razumela.... Poenta je da treba da pazimo sta radimo, jer svasta svakome moze da se desi. Ako radimo dobro - dobru se i nadamo. Nisam ni jednom recju rekla da je bilo ko bilo sta zasluzio ili nije. Ko sam ja da sudim o tome? Ne usudjujem se, a to sto si ti izvukla iz konteksta nema veze sa onim sta sam htela da kazem a pogotovo ne sa saosecanjem ili obzirom prema nekome. U jedno verujem, da se sve desava sa debelim razlogom - bilo dobro bilo lose.... A da mi je zao, zao mi je, pa da je i najcrnji... [sm=smiley13.gif] Opet, niti pratim politiku, niti gledam TV, ne ulazim u to ko je kakav. To svakako mi ne znamo, znamo ono sta nam se servira, a da li je to istina? Pritom, ne znas o cemu pricam jer uopste nisam navela na sta se odnosi moj komentar, ispadoh jos besna.... [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif] verujem da zena kao ti nikad ne bi mogla ni da pomisli tako nesto,rekoh samo da pitam....
|
|
|
|